Καλώς ήρθες ξένε στον τόπο μου.
Το παρόν ιστολόγιο δεν ανήκει στα "ιστολόγια ενημέρωσης" , οπότε δεν μπορεί με οποιονδήποτε τρόπο να θεωρηθεί Μ.Μ.Ε. , ενώ δεν έχει ως στόχο να επηρρεάσει την κοινή γνώμη.

Είναι τόπος έκφρασης προσωπικών ιδεών και πεποιθήσεων και δεν φιλοξενεί ειδήσεις , θέματα ή άρθρα που έρχονται σε αντίθεση με τις απόψεις μου (ή απλά με αφήνουν αδιάφορο).
Σε αντίθεση με άλλα ιστολόγια , οι απόψεις που εκφράζονται εδώ είναι αυστηρά προσωπικές και τα γεγονότα παρουσιάζονται "φιλτραρισμένα" και μονόπλευρα , όπως τα αντιλαμβάνομαι εγώ , από τη δική μου οπτική γωνία , οπότε δεν θα πρέπει σε καμία περίπτωση να θεωρούνται "δεδομένα"...

30/11/10

Μέσα Μαζικού Ελέγχου (Μ.Μ.Ε.) και εξουσία


είναι γνωστό πλέον , πως από τη στιγμή που η τηλεόραση κατάφερε να μπει μέσα σε κάθε σπίτι , το καπιταλιστικό σύστημα είχε βρει το πιο κατάλληλο μέσο για να διαμορφώσει και να ελέγχει την «κοινή γνώμη». Έτσι , εμφανίστηκαν τα ιδιωτικά κανάλια , τα οποία εκμεταλλευόμενα την τεράστια επιρροή που ασκούν και με την οικονομική αρωγή των διαφημιστικών εταιρειών , γιγαντώθηκαν ταχύτατα. Είναι εμφανές με τον καιρό ότι πολιτική και ιδιωτικά κανάλια πορεύονται χέρι-χέρι , εξυπηρετώντας τον ίδιο σκοπό , που είναι η εύρυθμη λειτουργία του συστήματος (ή όπως οι ίδιοι προτιμούν να ονομάζουν «εύρυθμη λειτουργία της δημοκρατίας»). Αυτό επιτυγχάνεται , παραβιάζοντας το Άρθρο 1 παράγραφος Γ των αρχών δεοντολογίας της δημοσιογραφίας , μπερδεύοντας την είδηση με το σχόλιο.

29/11/10

Μέθοδος Π.Κ.Ν. Νο 7


Ψυχολογικός πόλεμος σε ανθρώπους υψηλής νοημοσύνης και γνώσεων και σε ανθρώπους σε θέσεις «κλειδιά» εργασίας(π.χ. επιστήμονες, διπλωμάτες, αξιωματικούς κ.α.)
Ορισμένα ηγεμονικά σκεπτόμενα Κράτη προσπαθούν να εξουδετερώσουν τους κορυφαίους επιστήμονες και ανθρώπους με υψηλά προσόντα άλλων Κρατών που θα μπορούσαν να συνεισφέρουν σημαντικά στην ανάπτυξη των Κρατών τους, με σκοπό το ηγεμονικό Κράτος να διατηρεί την ηγεμονία του σε διεθνές επίπεδο και τον έλεγχό του πάνω σε άλλα Κράτη. Επίσης με το να εξουδετερώνει ή να περιορίζει σημαντικότατα την επίδραση των ανθρώπων που μπορούν να αντιληφθούν τις μεθόδους τους ή/και των ανθρώπων που μπορούν να εξελιχθούν σε οικονομικούς, επιστημονικούς κ.τ.λ. ανταγωνιστές τους, επιβάλει την ηγεμονία του σε άλλα Κράτη . Αμυντικά τα Έθνη και Κράτη πρέπει να θεωρήσουν πρωταρχικό Εθνικό συμφέρον και Εθνικό Ανθρώπινο κεφάλαιο(National Human Capital) τους πολίτες τους με υψηλά προσόντα, αρχίζοντας πρώτα με την ανεύρεσή τους από το φοιτητικό επίπεδο και μετά με το να τους παρέχουν όλα τα μέσα, την προστασία και τα κίνητρα και αμοιβές κινήτρων(motivation) για την δημιουργική τους εξέλιξη, διότι στη νοημοσύνη, τις γνώσεις και αποφάσεις των ανθρώπων αυτών, στηρίζεται η μελλοντική πορεία και ευημερία του Έθνους τους, και φυσικά πρέπει να αναγνωρίζεται η συνεισφορά τους για να ενισχύεται η διάθεσή τους για περαιτέρω δημιουργική προσφορά στο Έθνος τους και στην Ανθρωπότητα γενικότερα.

Μέθοδος Π.Κ.Ν. Νο 6


Καταστροφικές μισθολογικές νομοθεσίες για την δημιουργική νοημοσύνη
Νομοθεσίες ,νομολογίες και αποφάσεις που ευνοούν την μεγιστοποίηση των χρηματικών αποδοχών σε «πηγές αποβλακώσεως»(π.χ. ποδόσφαιρο, επιχειρήσεις «σκυλάδικων» τραγουδιών, αγράμματο εργατικό προσωπικό οικοδομών{π.χ εργολάβους},κ.α.) ενώ ταυτόχρονα ελαχιστοποιούνται οι χρηματικές απολαβές των «πηγών νοημοσύνης»(π.χ. ειδικευμένοι ιατροί ΙΚΑ με μισθό μικρότερο μίας καθαρίστριας , ή επιστήμονες με μεταπτυχιακές σπουδές με μισθό μικρότερο ενός λοχία στρατού) θεωρείται η πιο αποτελεσματική μέθοδος ΠΚΝ για την καταστροφή νοημοσύνης των πλέον νοημόνων και με γνώσεις, ανθρώπων του Έθνους. Η παραπάνω μέθοδος ΠΚΝ λόγω των τεραστίων προβλημάτων διαβιώσεως, αδικιών, κοινωνικής αναγνώρισης που προκαλεί στην δημιουργική

Μέθοδος Π.Κ.Ν. Νο 5


Καταστροφικά για την δημιουργική νοημοσύνη οικοσυστήματα εργασίας και διαβιώσεως
Είναι προφανές ότι εργασία ή/και διαβίωση σε οικοσυστήματα με δονήσεις κομπρεσέρ, ισχυρή μόλυνση καυσαερίων, ανυπαρξία επαρκούς χώρου εργασίας χωρίς τα αναγκαία έπιπλα και άλλα απαιτούμενα μέσα, ελλιπής φωτισμός, καταθλιπτικός χρωματισμός ή πολύ έντονος και ερεθιστικός χρωματισμός χώρων που κουράζει την όραση και το συναίσθημα, παντελής έλλειψη δένδρων και φυτών, έλλειψη δημιουργικής διακόσμησης, έλλειψη εργονομίας και καθαριότητας στο περιβάλλον και σοβαρότατα συγκοινωνιακά προβλήματα στην προσέλευση και αναχώρηση από την εργασία (ή την οικία) σοβαρότατα υποβαθμίζουν την απόδοση της χρήσης της νοημοσύνης και της διανοητικής εργασίας. Με άλλα λόγια η δημιουργία των παραπάνω καταστάσεων είναι μία πολύ αποτελεσματική μέθοδος ΠΚΝ.

Μέθοδος Π.Κ.Ν. Νο 4


Καταστροφικές παραγωγές Μέσων Μαζικής Επικοινωνίας(ΜΜΕ)
Τα ΜΜΕ χρησιμοποιούνται κυρίως για την ενημέρωση και την διασκέδαση του κοινού. Όμως πρέπει να υπάρχουν ποιοτικά κριτήρια και στις δύο παραπάνω δραστηριότητες υπό την έννοια της προστασίας της νοημοσύνης, της ψυχοσωματικής υγείας των ανθρώπων και του Δικαίου. Η δε ποιότητα της διασκέδασης να είναι ποιοτικά ανώτερη σε ανθρώπινο πολιτισμό, σε σύγκριση με την ζωώδη συμπεριφορά και τα ζωώδη ένστικτα. Στην ενημέρωση από τα ΜΜΕ στην πλειονότητα γίνεται ΠΚΝ με το να μην παρουσιάζονται τα σημαντικά και ουσιώδη γεγονότα, υπό την έννοια των θετικών και ανθρωπιστικών επιστημών, αλλά με το να παρουσιάζονται σε μακρύτατο χρονικό διάστημα ασήμαντες λεπτομέρειες, με συνήθως κρυμμένη την ουσία των γεγονότων, με συνέπεια το κοινό να παρακολουθεί την «ενημέρωση» επί μεγάλο χρονικό διάστημα χωρίς να καταλαβαίνει τι πραγματικά έχει συμβεί, αλλά να υφίσταται μόνο συναισθηματική επιρροή υπό την μορφή θεατρινισμών, με αποτέλεσμα να αδρανοποιείται η κριτική σκέψη και η νοημοσύνη του τηλεθεατή, ακροατή και αναγνώστη.

Μέθοδος Π.Κ.Ν. Νο 3


Έλλειψη ή καταστροφή ποιότητας γνώσεων(εκπαίδευση, πληροφόρηση, κ.α)
Η χρήση εντυπωσιακών λέξεων ψυχολογικής επιρροής με ταυτόχρονη καταστροφή της ακριβολογίας στην πληροφόρηση, η περιγραφή και ο τονισμός μη ουσιωδών πληροφοριών, η απόσπαση της προσοχής σε πλήθος ασχέτων πληροφοριών, ενώ ταυτόχρονα αποκρύπτονται οι αρχές και οι πληροφορίες-κλειδιά, η μερική πληροφόρηση και η απόκρυψη της συνολικής «εικόνας» του θέματος, η μονομερής πληροφόρηση και ο αποκλεισμός της γνώσης των πολλών απόψεων, είναι μέθοδοι ΠΚΝ. Ακόμα το να υπάρχουν πλήθος βιβλίων για χρήσεις προϊόντων(π.χ. πληροφορικής) ενώ ταυτόχρονα να υπάρχει σχεδόν ανυπαρξία βιβλίων για την κατανόηση αρχών και λεπτομερειών για την σχεδίαση νέων προϊόντων , ή η μεγάλη έλλειψη αρίστων συγγραμμάτων και η διαθεσιμότητα χαμηλής ποιότητας συγγραμμάτων που πολυδιαφημίζονται , είναι επίσης μέθοδοι του ΠΚΝ.

28/11/10

Μέθοδος Π.Κ.Ν. Νο 2


Έλλειψη ή καταστροφή δημιουργικής ιεραρχίας οργανισμών
(π.χ αναξιοκρατία, ανηθικότητα ,κ.τ.λ)
Η δημιουργική ιεραρχία των οργανισμών είναι θεμελιώδης παράγων καθορισμού στο ποίες αποφάσεις θα εκτελούνται και στο να δημιουργήσει το κατάλληλο κλίμα πού μπορεί να βελτιστοποιήσει την απόδοση της εργασίας και των διαθέσιμων πόρων του ανθρώπινου οργανισμού.
Δυστυχώς στην πραγματικότητα υπάρχουν ζωτικά καταστρεπτικές καταστάσεις για τους οργανισμούς(Κράτος, Ιδιωτικές εταιρείες, κ.α.).
Για παράδειγμα ίσως στις Κρατικές υπηρεσίες και στις Ένοπλες δυνάμεις αριστούχοι επιστήμονες ή Καθηγητές Πανεπιστημίων ή αριστούχοι στην εκτέλεση εκπαιδευτικών ασκήσεων ή υψηλά διακρινόμενοι σε πραγματικά περιστατικά δεν αμείβονται, αλλά αγνοούνται ή το χειρότερο δεν προάγονται στους κατάλληλους βαθμούς και θέσεις εργασίας, διότι προωθούνται άλλοι που χρησιμοποιούν π.χ. φιλικές ή πολιτικές διασυνδέσεις ή δολιοφθορά ή με τις έμμεσες επιρροές από ξένα κράτη και ξένα συμφέροντα.

27/11/10

Μέθοδος Π.Κ.Ν. Νο 1


Έλλειψη κινήτρων και αμοιβής κινήτρων(έλλειψη motivation)
Όταν σε ένα οργανισμό δεν υπάρχουν κίνητρα(π.χ. οικονομική διαφοροποίηση μισθών και bonus , προώθηση στην ιεραρχία και στην κατάλληλη θέση εργασίας των ανθρώπων με τα κατάλληλα προσόντα, δημιουργία ενδιαφέροντος για την εργασία, ηθικά βραβεία, κ.α.) τότε δεν δημιουργείται διάθεση για την χρήση της νοημοσύνης και για λύση προβλημάτων, αλλά προκαλείται η τάση για αδιαφορία και τεμπελιά.

Πόλεμος Κατά της Νοημοσύνης


Το παρόν άρθρο είναι μία εισαγωγή στον πόλεμο καταστροφής νοημοσύνης (ΠΚΝ), όπως αυτός γίνεται εναντίων Εθνών, Οργανισμών και ατόμων.
Ορισμένοι μέθοδοι διεξαγωγής του ΠΚΝ περιγράφονται στο παρόν άρθρο και γίνονται προτάσεις για περαιτέρω επιστημονική έρευνα στο θέμα. Το παρόν άρθρο είναι μία επιστημονική μελέτη που
ελπίζουμε να διεγείρει την κριτική και πρωτότυπη σκέψη και σχετική συστηματική έρευνα στον ΠΚΝ.
Λέξεις κλειδιά: νοημοσύνη , πόλεμος , άμυνα , επίθεση , έρευνα.

26/11/10

ΣΙΩΠΗΛΑ ΟΠΛΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ


Αποκάλυψη ενός μυστικού στρατιωτικού εγγράφου της λέσχης Μπίλντερμπεργκ που εκθέτει την πολιτική της
Το έγγραφο αυτό περιγράφει ξεκάθαρα την δογματική και κυριαρχική νοοτροπία της ελίτ της Παγκόσμιας Κυβέρνησης. Βρέθηκε τυχαία το 1986, ονομάστηκε «Σιωπηλά όπλα για έναν αθόρυβο πόλεμο», και αποτελεί μια θαυμαστή εξήγηση της τεχνικής της μαζικής πλύσης εγκεφάλου. Αυτό το εκτενές και λεπτομερές έγγραφο που χρονολογείται από το 1979 , περιγράφει μία πολιτική που επιβλήθηκε από το 1950. Το έγγραφο λέει πως: «ο αθόρυβος πόλεμος …κηρύχθηκε από την Διεθνή Ελίτ σε μια συνάντηση που πραγματοποιήθηκε το 1954». Το 1954 όμως είναι το έτος που για πρώτη φορά συναντήθηκε η λέσχη Μπίλντερμπεργκ.

ΑΚΟΥΣΑ ΠΩΣ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ...


Άκουσα πως τίποτα δε θέλετε να μάθετε.
Απ' αυτό βγάζω το συμπέρασμα πως είσαστε εκατομμυριούχοι.
Το μέλλον σας είναι σιγουρεμένο - το βλέπετε
μπροστά σας σ' άπλετο φως.
Φρόντισαν οι γονείς σας για να μη σκοντάψουνε τα πόδια σας σε πέτρα. Γι' αυτό τίποτα δε χρειάζεται να μάθεις.
Έτσι όπως είσαι εσύ μπορείς να μείνεις.
Κι έτσι κι υπάρχουνε ακόμα δυσκολίες, μιας κι οι καιροί
όπως έχω ακούσει είναι ανασφαλείς,
τους ηγέτες σου έχεις, που σου λένε ακριβώς
τι έχεις να κάνεις για να πας καλά.
Έχουνε μαθητέψει πλάι σε κείνους
που ξέρουν τις αλήθειες που ισχύουνε
για όλους τους καιρούς
μα και τις συνταγές που πάντα βοηθάνε.
Μιας και για σένα γίνονται τόσο πολλά
δε χρειάζεται ούτε δαχτυλάκι να κουνήσεις.
Βέβαια, αν τα πράματα ήταν διαφορετικά
Η μάθηση θα 'τανε υποχρέωσή σου.

ΜΠΕΡΤΟΛΤ  ΜΠΡΕΧΤ

ΤΑΚΤΙΚΕΣ ΑΝΤΙΠΕΡΙΣΠΑΣΜΟΥ


Η συνταγή γνωστή από παλιά και απόλυτα επιτυχημένη:

Έχεις αρχίσει να υποψιάζεσαι βάσει στοιχείων ως εχθρό σου το εκπαιδευτικό σύστημα , τα Μ.Μ.Ε. και την εκκλησία;
Ο εχθρός «επιτίθεται» προς αυτά τα στοιχεία που εσύ σωστά υποψιάζεσαι πως χρησιμοποιεί εναντίον σου , για να σε παραπλανήσει.
Έτσι νομίζεις πως τελικά άδικα υποψιαζόσουν το εκπαιδευτικό σύστημα , τα Μ.Μ.Ε. και την εκκλησία ως σύμμαχο του εχθρού , και από τύψεις , αγωνίζεσαι με νύχια και με δόντια να τα προστατέψεις , καθιερώνοντάς τα στη συνείδησή σου ως συμμάχους δικούς σου (ο εχθρός του εχθρού είναι σύμμαχος) για όλη σου τη ζωή ...

25/11/10

ΠΡΟΤΑΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ




Πρόταση προς συζήτηση :
Είναι γνωστό σε όλους , πως οι πωλήσεις λιανικής σε όλους τους τομείς βρίσκονται σε ελεύθερη πτώση.
Από τη μία η συρρίκνωση των εισοδημάτων του λαού σε συνάρτηση με την αύξηση των παγίων εξόδων (ρεύμα , νερό , τηλέφωνο , ενοίκιο , καύσιμα) , από την άλλη η αύξηση των τιμών πώλησης λόγω των φόρων καυσίμων (κόστος μεταφορών), του φόρου εισοδήματος των επιχειρήσεων (μείωση καθαρού κέρδους) και του Φ.Π.Α. , έχουν μειώσει σημαντικά την αγοραστική δύναμη των καταναλωτών.

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΤΑ ΦΑΓΑΜΕ ...


Βουλευτικές απολαβές και προνόμια

. Το 2010 οι 300 της Βουλής θα μοιραστούν το ποσό των 42,5 εκατ. ευρώ.
. Ο μέσος όρος των μηνιαίων βουλευτικών αποδοχών ανέρχεται σε 10.000 ευρώ.
. Το 50% φορολογείται αυτοτελώς και το υπόλοιπο προστίθεται στα τυχόν άλλα εισοδήματα.
. 35 εκατ. ευρώ θα μοιραστούν μέσα στο 2010 οι συνταξιούχοι βουλευτές ή οι σύζυγοι και οι άγαμες
θυγατέρες θανόντων βουλευτών.

24/11/10

ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ

ποιος είσαι εσύ που έκρυψες την αλήθεια ; ποιος είσαι εσύ που μου γέμισες το μυαλό με θρησκευτικά , πολιτικά , ιστορικά , κοινωνικά , ηθικά απόβλητα;
ποιος είσαι εσύ που μου γέμισες την ψυχή με φόβο , υποταγή , αντικοινωνικότητα , ντροπή ;
ποιος είσαι εσύ που μου γεμίζεις το κορμί με χημικά , μεταλλαγμένα σκουπίδια;
ποιος είσαι εσύ που μου κρύβεις το παρελθόν μου;
ποιος είσαι εσύ που ελέγχεις το παρόν μου;
ποιός είσαι εσύ που καταστρέφεις το μέλλον μου;
ποιος είσαι εσύ που αντικατέστησες τη ζωή μου με την επιβίωση;
Έχουμε παρελθόν εμείς οι δύο .
Όλοι μου οι φίλοι έχουν χαθεί , έχουν απομονωθεί , έχουν αναλωθεί στον καθημερινό αγώνα για επιβίωση...
Η οικονομική-κοινωνική κρίση που εσύ δημιούργησες , με κατάντησε από νέο, φιλόδοξο, δραστήριο, ανταγωνιστικό επιχειρηματία , να ντρέπομαι να βγω από το σπίτι μου επειδή χρωστάω και δεν μπορώ να ξεχρεώσω.Είμαι πλέον μισθωτός πείνας που με δυσκολία μεγαλώνει το παιδί του...
Έχουμε παρόν εμείς οι δύο .
Προσπαθείς να με υποτάξεις στις προσταγές σου με όποιο μέσο διαθέτεις...
Ποτίζεις και το μυαλό του παιδιού μου με τα ίδια απόβλητα στο σχολείο για να το κάνεις ζόμπι...
Θα έχουμε μέλλον εμείς οι δύο .
Στον πόλεμο που κύρηξες εναντίον μου , θα νικήσω εγώ.
Δεν ξέρω αν σε λένε "παγκοσμιοποίηση" , "ΒILDERBERG" , "Δ.Ν.Τ." , "πολιτικό" , "δικτάτορα" , "εκκλησία" "μασώνο" , αλλά θα σε μάθω.
Σίγουρα εσύ δεν μπήκες στον κόπο να μάθεις ποιος είμαι.
Λοιπόν ας συστηθούμε.
Είμαι η αρχή του τέλους σου.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...">