Καλώς ήρθες ξένε στον τόπο μου.
Το παρόν ιστολόγιο δεν ανήκει στα "ιστολόγια ενημέρωσης" , οπότε δεν μπορεί με οποιονδήποτε τρόπο να θεωρηθεί Μ.Μ.Ε. , ενώ δεν έχει ως στόχο να επηρρεάσει την κοινή γνώμη.

Είναι τόπος έκφρασης προσωπικών ιδεών και πεποιθήσεων και δεν φιλοξενεί ειδήσεις , θέματα ή άρθρα που έρχονται σε αντίθεση με τις απόψεις μου (ή απλά με αφήνουν αδιάφορο).
Σε αντίθεση με άλλα ιστολόγια , οι απόψεις που εκφράζονται εδώ είναι αυστηρά προσωπικές και τα γεγονότα παρουσιάζονται "φιλτραρισμένα" και μονόπλευρα , όπως τα αντιλαμβάνομαι εγώ , από τη δική μου οπτική γωνία , οπότε δεν θα πρέπει σε καμία περίπτωση να θεωρούνται "δεδομένα"...

31/12/10

όχι ευχές ...


για τη νέα χρονιά δεν θα ευχηθώ.
τα ευχολόγια δεν αρκούσαν ποτέ για να είναι οι νέες χρονιές ευτυχισμένες.
Η ευτυχία είναι κάτι διεκδικήσιμο , έρχεται ως ανταμοιβή των επιλογών του καθενός.
Ευτυχισμένη θα είναι εκείνη η χρονιά που δεν θα υπάρχουν πολιτικά κόμματα και πολιτικοί , δεν θα υπάρχει τηλεόραση , δεν θα υπάρχουν Μ.Μ.Ε. , δεν θα υπάρχουν πολυεθνικές , δεν θα υπάρχει εκκλησία , δεν θα υπάρχουν τράπεζες , δεν θα υπάρχουν φτωχοί , δεν θα υπάρχουν άνεργοι , δεν θα υπάρχει βία , δεν θα υπάρχει μοιρολατρεία , δεν θα υπάρχουν ξένα συμφέροντα , δεν θα υπάρχουν μπάτσοι , δεν θα υπάρχουν "πρόβατα" και "βοσκοί" , δεν θα υπάρχουν "σφαχτά" και "χασάπηδες".
Ευτυχισμένη θα είναι εκείνη η χρονιά που η πατρίδα μου θα είναι πραγματικά ελεύθερη , ανεξάρτητη και αυτοδύναμη και θα κυβερνάται από το λαό της.
Μέχρι να έρθει εκείνη η χρονιά που θα επιλέξουμε ως λαός να ευτυχήσουμε , κάθε χρονιά θα ανήκει στην περίοδο του κοινωνικού-πνευματικού-οικονομικού-πολιτιστικού μεσαίωνα.

οι εξαιρέσεις του κανόνα...

Μια χαρά διαβάσατε...
Ενώ σε όλο το δημόσιο και όλα τα υπουργεία δεν θα υπάρξουν προβλέψεις για την πλήρωση του προσωπικού που αποχωρεί από την υπηρεσία λόγω συνταξιοδότησης, παραίτησης, μετάταξης κ.λπ....
Οι  δημοσιογράφοι των γραφείων τύπου και δημοσίων σχέσεων υπουργείων, μαζί με κάποιες άλλες "ειδικές" κατηγορίες όπως προσωπικό των πολιτικών γραφείων των μελών της κυβέρνησης και των Γενικών Γραμματέων, εξαιρούνται !!!

Είναι τόσο απαραίτητοι οι  δημοσιογράφοι που μόνο αυτοί θα πρέπει να αναπληρώνονται (και να πληρώνονται)...
Είδατε πόσο έξυπνα τακτοποιούνται οι εκλεκτοί και αυτοί που επηρεάζουν και διαμορφώνουν την κοινή γνώμη ;

πόσο σίγουρος είσαι για τις σκέψεις σου;


                                          

το ανθρωπιστικό προσωπείο των καλικάντζαρων


Με ανθρωπιστικό «περιτύλιγμα» και ατέλειωτη φλυαρία περί ανακούφισης δανειοληπτών «έντυσαν» τα συναρμόδια υπουργεία Οικονομικών και Εργασίας την αναμενόμενη (και από καιρό προαναγγελθείσα από το “B”) νέα εξάμηνη παράταση της αναστολής πλειστηριασμών ακινήτων για χρέη επιχειρήσεων και νοικοκυριών που δεν υπερβαίνουν τα 200.000 ευρώ. Στην πραγματικότητα, τα δύο υπουργεία απλώς καλύπτουν με την παράταση την… ανθρωπιστική ανάγκη προστασίας των τραπεζών από μια επιταχυνόμενη κατάρρευση της αγοράς ακινήτων.

Ελληνικό "δώρο" 3 τρισεκατομμύρια δολάρια στις διεθνείς εταιρείες


Ο χρηματοπιστωτικός τομέας και οι αγορές κεφαλαίων συνδέονται με έναν τρόπο αρκετά πολύπλοκο όπου υπάρχουν κρυφές συμμαχίες και αντιπαλότητες τόσο σε οικονομικό όσο και σε πολιτικό επίπεδο αλλά και όπου κράτη μπορούν να βρεθούν να ανταγωνίζονται εταιρίες στην προσπάθεια τους να προσελκύσουν δανειακά κεφάλαια με φθηνό κόστος.

30/12/10

είσαι σίγουρος για ότι βλέπεις;

ένας άθεος συναντάει τον θεό...

; ; ; ; ;


υπόγεια καταφύγια...

  
δεν μπορώ να δεχθώ ότι φτιάχνουν υπόγειες βάσεις για το 2012 όπως γράφει , αλλά:
για ποιο λόγο άραγε ξοδεύουν τόσα λεφτά και τι φτιάχνουν;
θα μάθουμε σύντομα ...

ε - ε - έρχεται...


αυτό είναι ένα αρχείο που κυκλοφορεί στο you tube εδώ και 3 ημέρες , του οποίου την αυθεντικότητα δεν μπορώ να αμφισβητήσω ή να επιβεβαιώσω.
Εξάλλου η άποψή μου σχετικά με τις πρόσφατες συνεχείς αποκαλύψεις που έχουν σχέση με τους εξωγήινους , είναι αυτή που διατύπωσα σε προηγούμενη ανάρτησή μου:
www.coproskylo.blogspot.com/2010/12/blog-post_02.html

Αυτό όμως που παρατήρησα στο συγκεκριμένο αρχείο , είναι πως σε όλη τη διάρκεια του video που δείχνει τα διαστημόπλοια από μακρυα ή από πιο κοντά , δεν φαίνεται κανένα άστρο στον ουρανό.
Αν αυτό είναι ένα πραγματικό video που δείχνει το διάστημα και το τηλεσκόπιο μπορεί να καταγράψει αντικείμενα διαμέτρου μερικών χιλιομέτρων , τότε που είναι οι πλανήτες οέο;
Επαναλλαμβάνω πως είμαι σίγουρος πως υπάρχει ζωή σε άλλους πλανήτες.
Είμαι σίγουρος πως έχουν εμφανιστεί άγνωστες μορφές ζωής στη Γη (χωρίς αυτό να σημαίνει απαραίτητα πως είναι εξωγήινοι , αφού δεν γνωρίζουμε όλες τις μορφές ζωής που κατοικούν στον πλανήτη μας)
Είμαι σίγουρος πως έχουν καταγραφεί κατασκευές ή ιπτάμενα αντικείμενα υψίστης τεχνολογίας (ούτε αυτό αποδεικνύει την εξωγήινη προέλευσή τους αφού δεν γνωρίζουμε σε ποια επίπεδα έχει φτάσει η επιστήμη στον πλανήτη μας)
Δεν πιστεύω σε καμία απολύτως θρησκεία , αίρεση ή δόγμα
Αλλά δεν μπορώ να δεχθώ ούτε καν αποδείξεις που επιβεβαιώνουν τα πιστεύω μου , χωρίς να ικανοποιούν τη λογική μου...

29/12/10

λουκέτα παντού!






Η συνεχιζόμενη και συνεχώς διογκούμενη πολιτική αλητεία της χώρας ,
έχει προκαλέσει χιλιάδες λουκέτα σε μικρομεσαίες επιχειρήσεις ,
έχει κλείσει σπίτια λόγω ανέχειας ,
βάζει λουκέτα σε νοσοκομεία
λουκέτα σε γηροκομεία
λουκέτα σε σχολεία
καταργεί τον Οργανισμό Εκδόσεως Διδακτικών Βιβλίων και τη δωρεάν παροχή βιβλίων στα σχολεία ,

ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΠΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΓΑΜΗΜΕΝΟ ΛΟΥΚΕΤΟ:
ΣΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ
ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΑ
ΣΕ ΕΚΚΛΗΣΙΑ
ΣΕ OFF-SHORE
ΣΕ ΚΑΖΙΝΟ

Ενώ πολλοί μικροοφειλέτες και αδύναμοι βιοπαλεστές έχουν χάσει τα πάντα , έχουν φυλακιστεί για μικροποσά , 

ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΓΓΙΞΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΓΑΜΗΜΕΝΟ:
ΠΟΛΙΤΙΚΟ
ΤΡΑΠΕΖΙΤΗ
ΠΑΠΑ
ΕΒΡΑΙΟ
ΜΕΓΑΛΟΒΙΟΜΗΧΑΝΟ
ΜΕΓΟΕΡΓΟΛΑΒΟ
ΜΕΓΑΛΟΕΚΔΟΤΗ
ΜΕΓΑΛΟΚΑΝΑΛΑΡΧΗ
ΜΕΓΑΛΟ-ΜΕΓΑΛΟ

ΚΙ ΟΜΩΣ ΕΣΥ ΑΚΟΜΑ ΚΟΙΜΑΣΑΙ ΤΟΝ ΓΑΜΗΜΕΝΟ ΥΠΝΟ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ 
ΚΑΙ ΤΡΕΧΕΙΣ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΕΙΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ:
ΠΕΡΑΙΩΣΗ
ΤΕΛΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ
ΕΦΟΡΙΑ
Κ.Τ.Ε.Ο.
ΔΙΟΔΙΑ
ΔΟΣΕΙΣ ΔΑΝΕΙΩΝ
ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΗ ΠΑΠΑΡΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΕΒΕΙ 

ΞΥΠΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ!!!

ΣΥΝΤΟΜΑ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ!


Οι "δοκιμαστικές" μεμονωμένες εφαρμογές του σχεδίου της NASA με το όνομα "Blue Beam Project" που χρησιμοποιεί την τεχνολογία HAARP για να προκαλέσει τεχνητά καιρικά , μετεορολογικά , γεωλογικά φαινόμενα , καθώς και προβολές τρισδιάστατων εικόνων στην ατμόσφαιρα συνοδευόμενων από χαμηλής συχνότητας ηχητικές εκπομπές (έτσι ώστε να ακούς φωνές μέσα στο κεφάλι σου) ΕΧΟΥΝ ΑΡΧΙΣΕΙ ΑΠΟ ΠΕΡΥΣΙ !
Η επιτυχία των δοκιμών , εξασφαλίζει τη βεβαιότητα πως σύντομα θα επιδοθούν σε πιο ευρείας κλίμακας εκπομπές.
Γι αυτό μη βιαστείτε να αναφωνήσετε "θαύμα! θαύμα!"

28/12/10

ιερή μισθοδοσία (πιστεύω εις ένα ευρώ , του κόσμου παντοκράτορα)...

Όπως είναι γνωστό , εκτός όλων των άλλων , το παπαδαριό πληρώνεται από το κράτος!
Πόσο κοστίζουν στο δημόσιο (δηλαδή στις τσέπες μας) οι χρυσοραμμένες βδέλες;
Σύμφωνα με τους επίσημους πίνακες του Υπουργείου Παιδείας για το 2010 , η μισθοδοσία αρχιερέων και ιεροκυρήκων (κωδικός 0371) ανέρχεται στα 6.200.000 € ,
ενώ η επιχορήγηση στον ... εκτός προϋπολογισμού λογαριασμό  της ληψοδοσίας του δημοσίου ταμείου "Κεφάλαιο προς πληρωμή μισθού εφημεριακού κλήρου" για κάλυψη του ελλείματός του (!) (κωδικός 2892) ανέρχεται σε 226.000.000 € !!!!!

ΔΗΛΑΔΗ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ 232 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ € ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΨΙΛΑ (200 χιλιάδες) ΤΟ ΧΡΟΝΟ !!!

εδώ μπορείτε να κατεβάσετε σε pdf όλο τον προϋπολογισμό: 
www.mof-glk.gr/proypologismos/2010/books/proyp/PDFProyp/2.5.9.3.pdf

γίνε επιτέλους... εσύ !






Κάποιοι απορούν με την ...εμμονή μου να ασχολούμαι με τις δυσάρεστες και άβολες αλήθειες , θεωρώντας πως είναι άσκοπη (!) η γνώση όταν δεν μπορείς να κάνεις κάτι για να αλλάξεις τον κόσμο.
Άλλοι πιστεύουν πως προσπαθώ να προκαλέσω βίαιες αντιδράσεις.
Αυτές είναι οι απόψεις κάποιων που έχουν επικοινωνήσει μαζί μου.

27/12/10

η κιβωτός του Νώε

δεν φταίω εγώ ...
αυτοί τα λένε!(οι παπάδες)

γήινοι...


Τα videos που ακολουθούν δείχνουν την αλήθεια αμακιγιάριστη , γυμνή .
Επομένως μπορεί να περιέχουν σκηνές που ίσως να σοκάρουν .
Όπως άλλωστε συμβαίνει πάντα με την αλήθεια...

το φιλάνθρωπο πρόσωπο της εκκλησίας


Χτες έσκασε το θέμα με το Γηροκομείο Αθηνών, όπου κλήθηκαν οι συγγενείς 45 τροφίμων να τους πάρουν λόγω αδυναμίας πληρωμής των τροφείων τους.

POLICE MADE IN GREECE

23/12/10

ο μηχανισμός της προπαγάνδας

Πως λειτουργεί ο μηχανισμός της προπαγάνδας;
Όσο περισσότερα ξέρεις , τόσα καλύτερα προφυλάσσεις τον εαυτό σου.

ΙΣΤΟΡΙΚΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ!


Τελικά , ασκήθηκε δίωξη κατά του πρωθυπουργού και όλων των βουλευτών που υπέγραψαν το μνημόνιο μετά τη μήνυση του κ.Αντωνίου για έσχατη προδοσία.
Σε πρώτη φάση , έχουν κληθεί να καταθέσουν  οι μηνυτές  , αλλά και οι κατηγορούμενοι βουλευτές , κι αυτό είναι κάτι που αμφιβάλλω αν θα "παίξει" στα Μ.Μ.Ε.
Ήταν κάτι που ομολογουμένως δεν περιμέναμε να γίνει (ανήκω κι εγώ στους μηνυτές) τόσο σύντομα!
Συζητώντας γι αυτό μεταξύ μας , υπολογίζαμε να εκδικασθεί μετά από πολλά χρόνια , όταν το αδίκημα θα είχε παραγραφεί , όπως συμβαίνει με όλες τις υποθέσεις κατά των βουλευτών...
Ελπίζω αυτό να αποτελέσει την αρχή μιας νέας εποχής για τη χώρα με την απόδοση δικαιοσύνης και την παραδειγματική καταδίκη των ενόχων και να μην καταλήξει σε μια προαποφασισμένη δικαστική αθώωση των προδοτών που κυβερνούν.

Μέχρι τότε , κρατάμε μικρό καλάθι...

ΕΣΥ ΤΙ ΔΩΡΟ ΘΕΛΕΙΣ;


Όπως είναι φυσικό , σήμερα και αύριο θα πάρεις τους δρόμους ψάχνοντας για τα χριστουγεννιάτικα δώρα που θα χαρίσεις στους αγαπημένους σου ανθρώπους.
Φυσικά αυτό το έθιμο (όπως και πολλά άλλα), είναι προϊόν των πολυεθνικών βιομηχανιών με στόχο την αύξηση των πωλήσεων , αλλά δεν θα σταθώ εκεί , θα μείνω στην πραγματική αξία της πράξης της δωρεάς.

22/12/10

καμιά δουλειά δεν είναι ντροπή...


Το πρωί πέτυχα τυχαία την πρωϊνή εκπομπή του ΑΛΦΑ , όπου παρουσιαζόταν ένα θέμα με τον γνωστό ράπερ "Ισορροπιστή" από τους "ΝΕΥΜΑ".
Ο συμπαθέστατος αυτός νέος , έχει ως επάγγελμα διαβίωσης , την πώληση λαχανικών σε λαϊκή αγορά , κάτι με το οποίο ασχολείται από μικρός , του αρέσει και καλύπτει τις οικομικές του ανάγκες , καθώς και την ανάγκη του για κοινωνικότητα.
Όλα καλά μέχρι εδώ ...

το δόγμα του ΣΟΚ!

ένα ενδιαφέρον , αποκαλυπτικό video που αξίζει τον κόπο να παρακολουθήσεις...

ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ !


Σύμφωνα με τις πληροφορίες μου , έχεις λεφτά και τα κρύβεις!
ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ ΡΕ;
Ναι , σε 'σένα απευθύνομαι , μην κοιτάς τριγύρω!
Ο Γαμημένος Ανθέλληνας Πούστης (μην κάνεις αυθαίρετους συνειρμούς στο βρώμικο μυαλό σου...), ο front-man της Πανεβραϊκής Ανθελληνικής Σιωνιστικής Ομήγυρης Καθικιών (για άλλη μια φορά μη βγάζεις αυθαίρετα συμπεράσματα...) ,το είχε πει πως θα πληρώσουν αυτοί που ευθύνονται για τα ελλείματα και το χρέος (άλλο το ένα κι άλλο το άλλο) και θα φτάσει το μαχαίρι στο κόκκαλο.
Κι έτσι έγινε , αποδόθηκε επιτέλους δικαιοσύνη...

21/12/10

ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ Νο5!


Το Κεντρικό Ισραηλίτικο Συμβούλιο (Κ.Ι.Σ.) λειτουργεί στη χώρα μας κάτω από συνθήκες τέτοιες, που προσβάλλουν βάναυσα την Εθνική μας αξιοπρέπεια. Συνιστά «κράτος εν κράτει» μέσα στην καρδιά της Ελλάδας και αυτό συμβαίνει όχι απλά με την ανοχή αλλά με την υπόθαλψη του πολιτικού καταστημένου. Εάν αναλογισθεί κανείς ότι το Κ.Ι.Σ. αποτελεί τον πυρήνα των ευρισκόμενων στην Ελλάδα σιωνιστών, καθώς σύμφωνα με δήλωση μεταστάντος προέδρου του Ι. Λόβιγγερ (Περιοδικό «Χρονικά», Ιανουάριος 1985) «Ο εν Ελλάδι εβραϊσμός υπήρξε ανέκαθεν σιωνιστικός», σε συσχετισμό με τη δήλωση του ιδίου ότι «ο σιωνισμός συνιστά ένα εθνικοαπελευθερωτικό κίνημα», διαφαίνεται ευκρινώς η επικινδυνότητα της εβραϊκής παρουσίας στον ελλαδικό χώρο.

ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ Νο4!





Σας υπενθυμίζω , πως τα χαρτονομίσματα (500€) στην εικόνα δεν είναι από τη ΜONOPOLY!
Είναι αληθινά , υπάρχουν , κυκλοφορούν στη χώρα!


Tέσσερις φορες σαν την Εκάλη είναι η συνολική έκταση που καταλαμβάνει η ακίνητη περιουσία των 300 της Βουλής, όπως προκύπτει από τα πόθεν έσχες του 2008.(δηλαδή μιλάμε για αυτά που δηλώνουν , όχι για τα "μαύρα").
Τα 15.568.027 τετραγωνικά μέτρα καλύπτουν συνολικά οι εκτάσεις (οικόπεδα, αγροτεμάχια, βοσκότοποι και δασότοποι) των βουλευτών,ενώ τα κτίσματα (διαμερίσματα, μονοκατοικίες, καταστήματα, γραφεία, αποθήκες, πάρκινγκ κ.ά.)  ανέρχονται συνολικά στα 181.052 τ.μ.
Πρόκειται για 3.298 ακίνητα που έχουν στην κατοχή τους, είτε μόνοι τους είτε με συγγενικά τους πρόσωπα, αριθμός που κατά μέσο όρο αναλογεί σε περίπου έντεκα (11) ακίνητα ανά βουλευτή.

ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ Νο3 !


"Επιτέλους"! Αυτό αναφώνησε ο πρόεδρος του ΣΕΒ(Σύνδεσμος Ελληνοφάγων Βρυκολάκων) Δημ. Δασκαλόπουλος, μετά την πρόσφατη αναγγελία των νέων περικοπών. Ενθουσιάστηκε από τη σκληρότητα των μέτρων που εξαγγέλθηκαν. Τον περασμένο Οκτώβριο , ο αρχιβρυκόλακας βρέθηκε σε μια έκθεση στο Λονδίνο κι αγόρασε ένα πίνακα 1,5 εκατ. $. Όσα θα βγάλει ένας εκπαιδευτικός δουλεύοντας 60 χρόνια ή ένας εμποροϋπάλληλος δουλεύοντας 80 χρόνια !

20/12/10

ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ Νο2!


Την εποχή που σχεδόν το 1/3 των Ελλήνων ζουν κάτω από τα όρια της φτώχειας , είναι καλό να γνωρίζουμε πως η «φιλόπτωχη» εκκλησία , ξοδεύει περίπου 2.000.000 € ετησίως για την προβολή της από τα Μ.Μ.Ε…
Ας δούμε αναλυτικά το μέγεθος της εκκλησιαστικής ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΗΣ περιουσίας :

18/12/10

ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ !!!


ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ , ΤΑ ΟΡΙΑ ΠΑΡΟΧΩΝ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΥΠΕΡΒΑΙΝΟΝΤΑΙ ΑΣΥΣΤΟΛΩΣ , ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΧΕΙ...

17/12/10

Οι γνωστοί-άγνωστοι κουκουλοφόροι μπάτσοι...


Όπως σε κάθε διαδήλωση , έτσι και την Τετάρτη , οι αξιότιμοι αστυνομικοί , αναγκάστηκαν να κάνουν χρήση απαγορευμένων χημικών κατά των άοπλων πολιτών , αφού ανάμεσά τους υπήρχαν  ταραχοποιά στοιχεία , οι γνωστοί-άγνωστοι (;) κουκουλοφόροι.
Ποιοι είναι όμως αυτοί οι κουκουλοφόροι , τι συμφέροντα εκπροσωπούν και για ποιον δουλεύουν ;
Τα παρακάτω videos ρίχνουν φως στο "μυστήριο" , που ο κόσμος τό 'χει τούμπανο κι αυτοί κρυφό καμάρι...

εσύ που θες να ζεις ;


Εδώ και πολλά χρόνια , ασχολούμαι με τη μελέτη της δομής της κοινωνίας μας , λαμβάνοντας υπόψη την οργάνωση , τον τρόπο λειτουργίας , τη συλλογική συνείδηση , τις αποφάσεις και τις συνέπειές τους , τη μορφή των αγορών και άλλα επιμέρους στοιχεία.
Έχω εντοπίσει 2 βασικά μοντέλα «κοινωνικού σχεδιασμού» , τα οποία αν και με μια πρώτη ματιά παρουσιάζουν ελάχιστες διαφορές , μια σε βάθος διερεύνησή τους οδηγεί σε δύο τελείως διαφορετικούς κόσμους:

16/12/10

ΕΠΕΙΓΟΝ ! ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΙ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ !





ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΟΙ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΙ ΓΙΑ ΦΥΜΑΤΙΩΣΗ ΣΕ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ
Η επίσημη δικαιολογία είναι πως η χώρα μας δεν έχει ξεφύγει από τον κίνδυνο εμφάνισης της νόσου , λόγω των λαθρομεταναστών..

η λίστα


Για να βρεις τον καταλληλότερο τρόπο να αντιμετωπίσεις την επίθεση που δέχεσαι ,
θα πρεπει πρώτα να γνωρίζεις ποιος είναι ο εχθρός.
Θα σε απαλλάξω από τη δικαιολογία της άγνοιας , θα σε ξεβολέψω λίγο και θα σου δώσω τα ονόματα του εγχώριου εχθρού , γιατί από εκεί θα πρέπει να αρχίσεις.

ελεγχόμενη έκρηξη...


 
Ωραία!
Όπως ήταν προγραμματισμένο από τα συνδικάτα ελέγχου των απείθαρχων (συνδικαλιστικές οργανώσεις), στη συγκεκριμένη ημερομηνία και με συγκεκριμένη χρονική διάρκεια , αντιστάθηκες , εκτονώθηκες , όσο να ‘ναι έφυγε ένα βάρος από πάνω σου , ένιωσες για λίγες ώρες δυνατός και λεύτερος , μέσα στα όρια που είχαν προβλέψει να σε αφήσουν λυτό για λίγο , υπό την επίβλεψη των μαντρόσκυλων (Μ.Α.Τ.).

15/12/10

95 δισ. εβρά στις Ελληνικές τράπεζες!


Κατά 2,9% αυξήθηκε σε μηνιαία βάση το Νοέμβριο η χρηματοδότηση των ελληνικών τραπεζών από την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα, σύμφωνα με...τα στοιχεία της Τράπεζας της Ελλάδος.
Η χρηματοδότηση ανήλθε στα 95,05 δισ. ευρώ στα τέλη Νοεμβρίου, έναντι 92,4 δισ. ευρώ τον Οκτώβριο.

πηγή: greece-salonika.blogspot.com

κράτος πρόνοιας...


Μετανάστες από γειτονικές χώρες, με λίγους μόνο μήνες ασφάλισης στην Ελλάδα και οι οποίοι έχουν συμπληρώσει τα όρια ηλικίας, μπορούν να πάρουν την κατώτατη σύνταξη του ΙΚΑ ύψους 716 ευρώ, σύμφωνα με τους νέους κανονισμούς της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

η αξιοκρατία σε όλο της το μεγαλείο...


Ποια είναι η τύχη ενός ανθρώπου που αρνήθηκε να υπηρετήσει την θητεία του στη χώρα καταγωγής του, όπου και διαμένει, επειδή έχει αποκτήσει ξένη (Κολομβιανή) υπηκοότητα;

1. Απελαύνεται από την χώρα.
2. Φυλακίζεται.
3. Του στερούνται τα πολιτικά του δικαιώματα.
4. Πληρώνει βαρύ χρηματικό πρόστιμο.
5. Πληρώνει 14.000 δρχ. στη χώρα αυτή και....

6.Γίνεται Πρόεδρος Τμήματος Οικονομικών Επιστημών,
Πανεπιστημίου Αθηνών, Υπουργός Αναπληρωτής Εθνικής
Οικονομίας (1982-1985), Διοικητής Εμπορικής Τράπεζας

14/12/10

περί απεργιών...


Δεν έχω καταλάβει για ποιο λόγο γίνονται οι οργανωμένες ανούσιες κινητοποιήσεις με ημερομηνία λήξης.
Πιστεύουν πως έτσι θα πιέσουν και θα αναγκάσουν την κυβέρνηση να κάνει δεκτά τα αιτήματά τους;
Γνωρίζουν κάποια περίπτωση που τέτοιου είδους απεργίες έφεραν το επιθυμητό αποτέλεσμα;

ας μιλήσουμε για "μπιζνες"...


Ποια είναι η καλύτερη «μπίζνα» στην Ελλάδα;
Θα σου δώσω μερικά στοιχεία :

13/12/10

Η1Ν1 - Νο2 : η επιστροφή της κατάρας!


και μην ξεχνάτε:

Όπως μας ενημέρωσαν οι επιστήμονες των φαρμακευτικών εταιρειών , η γρίπη των χοίρων , μετά την επιτυχία του περασμένου χειμώνα ,  επανέρχεται σε νέα μορφή , με ενισχυμένη σύνθεση , πιο αποτελεσματική , πιο καταστροφική!

Τα εμβόλια που ξέμειναν από πέρυσι , σύντομα στο φαρμακείο της γειτονιάς σας! 


Τρέξτε να προλάβετε να εμβολιαστείτε!
Είναι η τελευταία ευκαιρία!

μετά λήγουν και θα πρέπει να τα πετάξουν...

απαγορευμένες ιστορικές αλήθειες


Άγιες μέρες έρχονται , άγιες μέρες φτάνουν , Χριστούγεννα , μέρες αγάπης , ειρήνης , φιλανθρωπίας…
Ξέρω , είναι νωρίς ακόμα , αλλά μετά τα τελευταία γεγονότα στον Άγιο Παντελεήμονα , δεν μπορώ να κρατηθώ , δεν μπορώ να περιμένω άλλες 12 μέρες για να σας δείξω την ιστορική αλήθεια , γύρω από την σχέση χριστιανισμού-Ελλάδας , αλλά και την ημερομηνία του εορτασμού της γέννησης του Ιησού (25 Δεκεμβρίου).
Θα σας διηγηθώ ιστορικά γεγονότα , που εξηγούν με τον καλύτερο τρόπο , ορθά-κοφτά , χωρίς σάλτσες και υπερβολές , γιατί ο χριστιανισμός είναι η επίσημη θρησκεία της χώρας μας.
Καθίστε αναπαυτικά δίπλα στο εικόνισμα που έχετε κάπου κοντά σας , πάρτε μια κούπα καφέ , κάντε το σταυρό σας και ξεκινάμε:

απείθαρχοι Έλληνες = "ακραίοι εθνικιστές"...


Εχθές το βράδυ , έμαθα για τα επεισόδεια που  "αμαύρωσαν" την παράστασηση κοροϊδίας που  έστησαν οι ανθέλληνες πολιτικοί με τη συνεργασία της Ορθόδοξης Εκκλησίας Α.Ε. , εις βάρος των Ελλήνων κατοίκων της περιοχής.
Εγώ είδα ένα τσούρμο άθλιων υποκειμένων , που ευθύνονται για την αφόρητη κατάσταση που επικρατεί στον Άγιο Παντελεήμονα , να προσπαθούν να ρίξουν στάχτη στα μάτια της κοινής γνώμης , αυτοβαφτιζόμενοι ως ειρηνευτές κατά των άγριων ρατσιστών Ελλήνων!

10/12/10

το ασφα-ληστρικό με απλά λόγια...


Επειδή συνεχίζει να πλανάται μια ασάφεια γύρω από το ασφαλιστικό και πολλοί έχετε καρφωθεί στις τηλεοράσεις περιμένοντας από τον κάθε παπαρολόγο να υπολογίσει τη σύνταξη που θα πάρετε και πότε θα την πάρετε , είπα να σας γλυτώσω χρόνο και να σας το παρουσιάσω απλά και με μαθηματική ακρίβεια:

οι μπάτσοι-μπράβοι των νταβατζήδων που κυβερνούν...


Το καλοκαίρι ανακοινώθηκε στους αστυνομικούς νέα μείωση μισθού.
Επειδή και αυτοί είναι πολίτες αυτού του τόπου , θέλω να πιστεύω πως κατανοούν απόλυτα την αγανάκτηση του κόσμου κατά των πολιτικών , θέλω να πιστεύω πως καταλαβαίνουν πως όλες οι αποφάσεις της κυβέρνησης με τις πλάτες του Δ.Ν.Τ. είναι αντισυνταγματικές (δηλαδή παράνομες) και η προστασία που προσφέρουν στους πολιτικούς είναι στην ουσία συνενοχή , αφού προστατεύουν παρανόμους.
Οπότε , βγάζω το αυθαίρετο (λογικό) συμπέρασμα πως όλοι αυτοί που βαράνε τον κόσμο και προστατεύουν τους πολιτικούς , το κάνουν έχοντας πλήρη επίγνωση για τις νομικές (και όχι μόνο) συνέπειες που θα αντιμετωπίσουν όταν αποκατασταθεί η νομιμότητα στη χώρα (όχι από τα κόμματα).

9/12/10

ηλεκτρονική ταυτότητα , barcode , microchip και άλλες αηδίες...


 Όπως είναι ήδη γνωστό , η ηλεκτρονική ταυτότητα , (ή "κάρτα του πολίτη") αποτελεί απλά το μεταβατικό βήμα προς τα εμφυτεύσιμα microchips , αφού έχει αποδειχθεί η ευκολία με την οποία υποκλέπτονται και πλαστογραφούνται τα δεδομένα που περιέχει , από επειτήδιους hackers που θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν τα δικά σου δεδομένα για να αγοράσουν "διάφορα" και να βρεις εσύ τον μπελά σου!
Επομένως , θα είσαι εσύ που θα ζητήσεις έναν ασφαλέστερο τρόπο συναλλαγών.
Το μπόλιασμα του πληθυσμού με τις ηλεκτρονικές αηδίες θα είναι μόνο η αρχή...
Το επόμενο βήμα (όχι άμεσο πάντως) προβλέπει κατάργηση του χρήματος σε ρευστή μορφή με την εξής διαδικασία:

οι ισχυροί της νέας παγκόσμιας τάξης


Πολλές φορές έχουν αναφερθεί ως υπεύθυνοι για το παγκόσμιο χάλι , διάφοροι ισχυροί που κινούν τα νήματα της εξουσίας και βρίσκονται πίσω από κάθε τί που συμβαίνει σε παγκόσμιο επίπεδο.
Παγκόσμια συνομοσία , νέα τάξη πραγμάτων , λέσχη bilderberg , μασώνοι , illuminati , κοινό της Σιών κ.τ.λ. είναι έννοιες πάνω στις οποίες "πέφτει" όποιος ψάχνει να βρει άκρη σ'αυτό το μπουρδέλλο που αυτοαποκαλείται "πολιτισμένος κόσμος".
Φυσικό είναι οι περισσότεροι να αισθάνονται αδύναμοι μπροστά σε μια ομάδα αδίστακτων ανθρώπων που ελέγχουν τα πάντα , και μοιραία να αναρωτιούνται "ωραία , και τώρα που τα έμαθα τί μπορώ να κάνω εγώ;"
Και εκεί σταματά κάθε σκέψη αντίδρασης , αφού αισθάνονται σαν τον Δαυίδ απέναντι στον Γολιάθ.
Η πραγματικότητα όμως είναι πολύ διαφορετική , αφού οι άνθρωποι αυτοί είναι πράγματι ισχυροί αλλά ΜΟΝΟ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ ΕΙΚΟΝΙΚΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ.

τέλος εποχής...


Στον επάνω θάλαμο της κλεψύδρας δεν έχουν μείνει , παρά ελάχιστοι κόκκοι άμμου.
Κάθε κόκκος τόσο μοναδικός και πολύτιμος όσο η ίδια η ζωή , αφού επάνω σε κάθε κόκκο είναι γραμμένη και μια λέξη.
Άλλος γράφει "ελευθερία λόγου" , άλλος "ελευθερία σκέψης" , άλλος "κριτική σκέψη" , άλλος "υπερηφάνεια" άλλος "ευτυχία" , 'αλλος "δημοκρατία" , άλλος "παρόν" , άλλος "μέλλον" , άλλος "αξιοκρατία" , άλλος "ειρήνη" , άλλος "αγάπη" , άλλος "εδαφική ακεραιότητα" , άλλος "εθνική ανεξαρτησία" , άλλος "ατομικότητα" , άλλος "αυτοεκτίμηση" , άλλος "ιστορία" , άλλος "δικαιοσύνη" , άλλος "αλήθεια" κ.τ.λ.
Κάθε κόκκος που περνάει από τη στενή δίοδο και καταλήγει στον πυθμένα της κλεψύδρας , αντικαθίσταται με σωματίδια αέρα , ζωτικής επίσης σημασίας για τους υπόλοιπους κόκκους.
Ο αέρας όμως στο εσωτερικό της κλεψύδρας είναι συγκεκριμένος , περιορισμένος , ελεγχόμενος , μολυσμένος με ιούς.

σπίθα ή φάκα ;


Είναι δεδομένο πλέον , πως η παρούσα πολιτική σκηνή , οι παρόντες πολιτικοί και οι παρατρεχάμενοί τους (εργατοπατέρες συνδικαλιστές) , δεν εκφράζουν και δεν πείθουν κανέναν , εκτός των λοβοτομημένων ζόμπι-κομματόσκυλων που υπάρχουν ακόμη και κυκλοφορούν ανάμεσά μας.
Είναι γεγονός πως το πολιτικό σύστημα με τη μορφή και τη δομή που έχει , δεν μπορεί να δώσει λύσεις , δεν μπορεί να εγγυηθεί για το μέλλον , δεν μπορεί να αλλάξει το παρόν.
Οι συνθήκες , είναι ιδανικές (από ιστορικής , χρονικής , πολιτικής , αλλά και ψυχολογικής απόψεως) , για τη γέννηση μιας νέας μορφής πολιτεύματος , μιας νέας μορφής διακυβέρνησης , από νέα πρόσωπα «πολιτικώς παρθένα».
Αυτό προστάζει η εποχή , οι εξελίξεις και ο λαός.

7/12/10

οι επίσημοι χορηγοί του κυκλώματως παιδεραστών



Όπως είναι γνωστό , η νομοθεσία προστατεύει επιδεικτικά τους παιδεραστές , αφού με έναν καλό δικηγόρο βγαίνουν καθαροί και συνεχίζουν το «έργο» τους ανενόχλητοι.
Ίσως επειδή πολλοί από τους παιδεραστές είναι δικαστικοί , δικηγόροι , πολιτικοί , δημοσιογράφοι , μεγαλοεπιχειρηματίες , γιατροί , παπάδες κ.τ.λ. , δηλαδή ανήκουν στην οικονομική και κοινωνική ελίτ του τόπου (ίσως).
Φαίνεται πως οι μόνοι που κάνουν σωστά τη δουλειά τους (χωρίς αντίκρυσμα) είναι οι αστυνομικοί του συγκεκριμένου τμήματος…
Έχει αποδειχθεί πως ο πολυτιμότερος σύμμαχος των παιδεραστών , είναι τα Μ.Μ.Ε. που ενώ γνωρίζουν τα ονόματα των συλληφθέντων ,  (όλοι):
http://archive.enet.gr/online/online_text/c=112,dt=28.01.2009,id=92525260,6150796,28084620
ωστόσο δεν τα δημοσιεύουν , επικαλούμενοι την προστασία των προσωπικών δεδομένων , το δικαίωμα υπεράσπισής τους στο δικαστήριο και την πιθανότητα αθώωσης ( που θεωρείται σχεδόν δεδομένη ) , την ίδια στιγμή που με ευκολία δημοσιεύουν φωτογραφίες και ονόματα παιδιών που πέταξαν μια πέτρα σε τράπεζα , που πέταξαν μια μολότοφ σε κάδο , ή φέρονται ως ύποπτοι συμμετοχής σε τρομοκρατική οργάνωση που δεν έχει κάνει όμως καμία αιματηρή επίθεση.
Σε αντίθεση λοιπόν με τους παιδεραστές , οι οποίοι έχουν σακατέψει τις ζωές χιλιάδων ανθρώπων με τον πιο κτηνώδη τρόπο και συλλαμβάνονται μετά από παρακολούθηση και συγκέντρωση επαρκών στοιχείων , κανείς άλλος δεν έχει δικαίωμα να παραμείνει ανώνυμος μέχρι να αποδειχθεί πως είναι ένοχος για κάτι.

ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟΥ ΚΥΚΛΩΜΑΤΟΣ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΩΝ 
ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ , ΟΙ ΕΚΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΝΑΛΑΡΧΕΣ , ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ !

6/12/10

είμαι και θέλω



Όλα όσα είμαι κι όλα όσα θέλω δεν είναι αυτά που μου χρεώνετε...

Δεν είμαι ποσοστιαία μονάδα.
Είμαι άνθρωπος , είμαι μια ξεχωριστή , μοναδική , μυστήρια , πολύπλοκη , απρόβλεπτη οντότητα με πολυσύνθετη προσωπικότητα.
Δεν θέλω να διαλέξω ανάμεσα έτοιμες λύσεις.
Θέλω να διαμορφώσω εγώ τις συνθήκες του μικρόκοσμου μέσα στον οποίο κινούμαι,
να διαμορφώσω εγώ το περιβάλλον στο οποίο ζω.
Δεν είμαι καταναλωτής.
Είμαι κυρίαρχος και δημιουργός των αναγκών μου.
Δεν θέλω να αγοράζω προϊόντα.
Θέλω να γνωρίζω και να ελέγχω την πλήρη "ταυτότητα" των αγαθών που καλύπτουν τις ανάγκες μου.

Τίτλοι τέλους για την παντοδυναμία του δολαρίου ;


Το 1971 , οι ΗΠΑ τύπωναν και ξόδευαν πολύ περισσότερα μετρητά απ' ότι μπορούσαν να καλύψουν με χρυσό.
Μερικά χρόνια αργότερα , οι Γάλλοι απαίτησαν την εξαργύρωση των μετοχών τους σε χρυσό.
Οι ΗΠΑ όμως αρνήθηκαν επειδή δεν είχαν αρκετό χρυσό για....
τα δολάρια που είχαν ήδη τυπώσει και ξοδέψει σε όλον τον κόσμο και έτσι θα έπρεπε να δηλώσουν χρεοκοπία...
Έτσι οι ΗΠΑ συμφώνησαν με τους Σαουδάραβες , ο ΟΠΕΚ να κάνει όλες τις συναλλαγές-πωλήσεις πετρελαίου σε Αμερικάνικα δολάρια.
Από εκείνη τη στιγμή , κάθε χώρα που θα χρειαζόταν να αγοράσει πετρέλαιο , έπρεπε πρώτα να έχει Αμερικάνικα δολάρια.

η οδυνηρή αλήθεια


Έχω διαβάσει σε πολλά blogs , σχόλια για την εξοντωτική εισπρακτική πολιτική με στόχο τους πολίτες με μεσαίο ή χαμηλό εισόδημα , σχόλια που συνήθως χαρακτηρίζουν ηλίθιο και ανούσιο το "κυνήγι" των φτωχών , αφού δεν έχουν τίποτα να δώσουν. Πολλοί αναφέρονται στα ολέθρια για την οικονομία αποτελέσματα , που θα έχει η μείωση της αγοραστικής δύναμης της πλειοψηφίας του λαού , αφού θα προκαλέσει μείωση πωλήσεων , δηλαδή μείωση εισπράξεων του κράτους από τους φόρους και το Φ.Π.Α. , δηλαδή λιγότερα χρήματα στα κρατικά ταμεία για τη μείωση του ελλείματος.
Και στο κάτω-κάτω πως είναι δυνατόν να επιβιώσουν οι πολυεθνικές βιομηχανίες , χωρίς πελάτες για τα προϊόντα τους , και με υπαλλήλους που αισθάνονται σκλάβοι κι όχι αξιοπρεπείς εργαζόμενοι;

η παραβολή του σκύλου


Μετά από τις παραβολές που κάποιοι σας πούλησαν κι εσείς τις αγοράσατε όσο-όσο,
με τίμημα αρκετά καμένα εγκεφαλικά κύτταρα ,
επιτρέψτε μου να σας προσφέρω κι εγώ μία δωρεάν , χωρίς χρεώσεις...

Ο Βασίλης λοιπόν είχε έναν πανέξυπνο και ικανότατο σκύλο , τον Ερμή τον οποίο είχε εκπαιδεύσει να εκτελεί άριστα κατόπιν εντολής , διάφορα δύσκολα και εντυπωσιακά κόλπα , αποφέροντας αρκετά έσοδα στον Βασίλη από επιδείξεις , εκδηλώσεις και διαφημίσεις.
Με αυτά τα έσοδα ο Βασίλης , είχε τη δυνατότητα να αγοράζει (εκτός των άλλων) σχεδόν κάθε μέρα μπριζόλες , να τις ψήνει στα κάρβουνα και να τις απολαμβάνει με παρέα και παγωμένη μπύρα.
Καθώς ο Ερμής είχε μπροστά του ένα πιάτο με εκλεκτή σκυλοτροφή , ο Βασίλης συνήθιζε έτσι για πλάκα , να δελεάζει το σκύλο με τις ψητές μπριζόλες , περνώντας τες μπροστά από τη μύτη του πριν τις βάλει στα πιάτα.

4/12/10

"666" (δηλαδή 2 φορές το 333 ή 3 φορές το 222...)


Εκτός των άλλων , τον τελευταίο καιρό  γίνεται χαμός με την «κάρτα του πολίτη» , μια ηλεκτρονική κάρτα συναλλαγών , η οποία υποτίθεται πως θα δώσει λύση στο φαινόμενο της φοροδιαφυγής , ενώ στην ουσία πρόκειται για ψηφιακό «φακέλωμα» και αποτελεί προπομπό του εμφυτεύσιμου microchip.
Ο κόσμος σε Ελλάδα και εξωτερικό αντιδρά σθεναρά στο νέο αυτό μέτρο ελέγχου , ενώ η εκκλησία ωρύεται επειδή θα υπάρχει ο αριθμός 666 και θεωρεί την «κάρτα του πολίτη» (όπως πολύ έντεχνα έχουν ονομάσει τις ψηφιακές χειροπέδες), ως το μαρκάρισμα του ανθρώπου από τον αντίχριστο.
Πολύ βολική αντίληψη , αν το σκεφτείς αποστασιοποιημένα. Εγώ που δεν έχω τον περιορισμό της θρησκευτικής αντίληψης των πραγμάτων , θεωρώ οφθαλμοφανές το γεγονός πως αυτή η αντίσταση της εκκλησίας , εξυπηρετεί τα συμφέροντα των ισχυρών της επερχόμενης νέας τάξης πραγμάτων.

3/12/10

ΨΕΚΑΣΤΕ - ΣΚΟΥΠΙΣΤΕ - ΤΕΛΕΙΩΣΑΤΕ !


Οι αεροψεκασμοί στη χώρα έχουν ενταθεί απότομα το χρόνο που διανύουμε.
Οι στενόμυαλοι ψευδοσκεπτικιστές όμως , συνεχίζουν να δοκιμάζουν την υπομονή μας καθημερινά , αναφερόμενοι σε υδρατμούς , σε απλά καυσαέρια αεροπλάνων , σε ατμοσφαιρικά φαινόμενα , ακόμη κι όσοι δέχονται όμως πως «κάτι ψεκάζουν» έχουν πειστεί πως αυτό γίνεται για την αποφυγή της υπερθέρμανσης του πλανήτη , για άμυνα έναντι των κατασκοπευτικών δορυφόρων , και ότι άλλη παπαριά τους κατέβει , προκειμένου να γλιτώσουν τον εαυτό τους από το σοκ της παραδοχής της αλήθειας.
Στο διαδίκτυο υπάρχουν άπειρες πληροφορίες , ομιλίες επιστημόνων , ντοκουμέντα , από όλο τον κόσμο , που αποδεικνύουν τη δυσάρεστη πραγματικότητα.

Σύνταγμα της Ελλάδος: Αρθρο21, Άρθρο 120 παρ. 4


Άρθρο 21

# 1. Η οικογένεια, ως θεμέλιο της συντήρησης και προαγωγής του Έθνους, καθώς και ο γάμος, η μητρότητα και η παιδική ηλικία τελούν υπό την προστασία του Κράτους.
# 2. Πολύτεκνες οικογένειες, ανάπηροι πολέμου και ειρηνικής περιόδου, θύματα πολέμου, χήρες και ορφανά εκείνων που έπεσαν στον πόλεμο, καθώς και όσοι πάσχουν από ανίατη σωματική ή πνευματική νόσο έχουν δικαίωμα ειδικής φροντίδας από το Κράτος.

# 3. Το Κράτος μεριμνά για την υγεία των πολιτών και παίρνει ειδικά μέτρα για την προστασία της νεότητας, του γήρατος, της αναπηρίας και για την περίθαλψη των απόρων.
# 4. Η απόκτηση κατοικίας από αυτούς που τη στερούνται ή που στεγάζονται ανεπαρκώς αποτελεί αντικείμενο ειδικής φροντίδας του Κράτους.
# 5. Ο σχεδιασμός και η εφαρμογή δημογραφικής πολιτικής, καθώς και η λήψη όλων των αναγκαίων μέτρων αποτελεί υποχρέωση του Κράτους.
# 6. Τα άτομα με αναπηρίες έχουν δικαίωμα να απολαμβάνουν μέτρων που εξασφαλίζουν την αυτονομία, την επαγγελματική ένταξη και τη συμμετοχή τους στην κοινωνική, οικονομική και πολιτική ζωή της Χώρας.

Άρθρο 120

# 1. Το Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την Ε' Αναθεωρητική Βουλή των Ελλήνων, υπογράφεται από τον Πρόεδρό της, δημοσιεύεται από τον προσωρινό Πρόεδρο της Δημοκρατίας στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως, με διάταγμα που προσυπογράφεται από το Υπουργικό Συμβούλιο και αρχίζει να ισχύει από τις ένδεκα Ιουνίου 1975.
# 2. Ο σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.
# 3. Ο σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.
# 4. Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει  με τη βία.

ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΣΥΝΕΝΟΧΟΣ ;

ΥΓΙΕΙΝΕΣ ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ...


Ο μύθος ότι η οστεοπόρωση προκαλείται από την ανεπάρκεια ασβεστίου δημιουργήθηκε για να πουλήσει τα γαλακτοκομικά προϊόντα και τα συμπληρώματα ασβεστίου. Δεν υπάρχει καμία αλήθεια σ’αυτό. Οι Αμερικανίδες είναι μεταξύ των μεγαλύτερων καταναλωτών ασβεστίου στον κόσμο, και παρ’ όλα αυτά έχουν ένα από τα πιο υψηλά επίπεδα οστεοπόρωσης στον κόσμο.
Και η κατανάλωση ακόμα περισσότερων γαλακτοκομικών προϊόντων και συμπληρωμάτων ασβεστίου δεν πρόκειται να αλλάξει αυτό το γεγονός.

ΕΣΥ ΠΟΣΟ ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ ΚΑΤΑΠΙΕΣ ΣΗΜΕΡΑ ;


Το φθόριο το χρησιμοποιούσαν παλιά σαν ποντικοφάρμακο. Οι ναζί γνωρίζοντας τις ιδιότητές του , το χρησιμοποιούσαν ως κατευναστικό στα στρατόπεδα συγκέντρωσης , ώστε να επιτύχουν νωθρότητα , απώλεια μνήμης , μειωμένη αντίληψη και σκέψη.
Το φθόριο καταστρέφει μια ουσία που είναι υπεύθυνη για την ορθή λειτουργία του νευρικού συστήματος , την ακετυλοχολίνη. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα την αδράνεια στη μεταβίβαση εντολών προς τον εγκέφαλο , την αποδυνάμωση της μνήμης , ενώ η έλλειψή της ευθύνεται και για τη νόσο Alzheimer. Επίσης ευθύνεται για μια σειρά καρκινογενέσεις , ιδιαίτερα στα οστά , καθώς και για οστεοπόρωση και αρθρίτιδα , ενώ προσβάλει το θυρεοειδή , τα κόκκαλα και τα δόντια(!).

2/12/10

ΕΞΩΓΗΙΝΑ ΟΝΤΑ ΚΑΙ ΓΗΙΝΑ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ


Το ξεκαθαρίζω από την αρχή:
Δεν πιστεύω σε καμία θρησκεία , δεν πιστεύω πως είμαστε μόνοι στο σύμπαν , δεν πιστεύω πως γνωρίζουμε όλα τα είδη ζωής που κατοικούν στη Γη.
ΟΜΩΣ:
Αυτή η ξαφνική προθυμία της N.A.S.A. (Βρετανική υπηρεσία επί Αμερικανικού εδάφους , για να μην ξεχνιόμαστε) να ενημερώσει το ανυποψίαστο κοινό για την ύπαρξη εξωγήινης ζωής , μου βρωμάει!
Επαναλαμβάνω , πως δεν αμφισβητώ την «είδηση» , αλλά τη χρησιμότητά της , το σκοπό που θα εξυπηρετήσει και σε ποιο ποσοστό της αλήθειας έχουν αποφασίσει να αναφερθούν.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...">