Καλώς ήρθες ξένε στον τόπο μου.
Το παρόν ιστολόγιο δεν ανήκει στα "ιστολόγια ενημέρωσης" , οπότε δεν μπορεί με οποιονδήποτε τρόπο να θεωρηθεί Μ.Μ.Ε. , ενώ δεν έχει ως στόχο να επηρρεάσει την κοινή γνώμη.

Είναι τόπος έκφρασης προσωπικών ιδεών και πεποιθήσεων και δεν φιλοξενεί ειδήσεις , θέματα ή άρθρα που έρχονται σε αντίθεση με τις απόψεις μου (ή απλά με αφήνουν αδιάφορο).
Σε αντίθεση με άλλα ιστολόγια , οι απόψεις που εκφράζονται εδώ είναι αυστηρά προσωπικές και τα γεγονότα παρουσιάζονται "φιλτραρισμένα" και μονόπλευρα , όπως τα αντιλαμβάνομαι εγώ , από τη δική μου οπτική γωνία , οπότε δεν θα πρέπει σε καμία περίπτωση να θεωρούνται "δεδομένα"...

21/1/11

το προσχέδιο του νομοσχεδίου για τα blogs

ΜΟΝΟ ΕΔΩ!!!
ΣΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ!!!
Επάνω βλέπετε έγγραφο που διέρρευσε μέσα από κύκλους του υπουργείου δικαιοσύνης (όσο υπάρχει δικαιοσύνη , τόσο ...υπουργείο είναι κι αυτό που έχουν).
Στο έγγραφο απεικονίζεται το προσχέδιο του επικείμενου νόμου για τα blogs και βλέπουμε τις προτεινόμενες ποινικές κυρώσεις που θα συζητηθούν από το υπουργικό συμβούλιο , προκειμένου να τιμωρηθούν παραδειγματικά όλοι οι επικίνδυνοι για τη δημόσια ασφάλεια ...bloggers!
Επίσης , σύμφωνα με ...εμπιστευτικές πληροφορίες από αξιόπιστες πηγές (έχω τις άκρες μου...) θα ακολουθήσουν ανάλογες "μελέτες" για την ποινικοποίηση και άλλων τρομοκρατικών πράξεων , όπως:

20/1/11

ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΗΛΙΕ ΝΟΗΤΕ...


...ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙΣ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΝΟΗΤΟΣ...
Στη χώρα όπου δεν δημοσιεύεται κανένα όνομα παιδεραστή , κανένα όνομα βιαστή , κανένα όνομα μεγαλεμπόρου ναρκωτικών , κανένα όνομα μεγαλοαπατεώνα ...
...δημοσιεύονται άμεσα , χωρίς σκέψη , τα ονόματα των άκρως επικίνδυνων για τη δημόσια ασφάλεια ... bloggers!
TO EIΔAME KI AYTO!
Το όνομα ενός blogger από το Βόλο (δεν αναφέρω ούτε το όνομα ούτε το blog γιατί δεν θέλω να συμμετέχω σ' αυτή την κοροϊδία) , διατυμπανίζεται από αστυνομία και Μ.Μ.Ε. , αναφέρεται ως...(απίστευτο κι όμως αληθινό)..."φερόμενος ως διαχειριστής του blog"!!!
Τώρα βέβαια θα μου πεις , λογικό είναι , αφού η έκφραση των απόψεων είναι χειρότερο αδίκημα από το βιασμό , την παιδεραστία και το εμπόριο ναρκωτικών...
Μάλιστα συνελλήφθη και ο ...πατέρας του (μάλλον για υπόθαλψη ...εγκληματία) ο οποίος ευτυχώς αφέθηκε ελεύθερος.
ΡΕ ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ;
ΤΟ 'ΧΕΤΕ ΧΑΣΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ;
ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΝΙΚΟ ΑΔΙΚΗΜΑ Η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΚΦΡΑΣΗ ΑΠΟΨΕΩΝ ΚΑΙ ΙΔΕΩΝ;



19/1/11

τα νησιά του Αιγαίου δεν είναι πλέον παραμεθώρια !!!


Μείωση των εφημεριών, μείωση των κινήτρων στους γιατρούς να υπηρετήσουν στα νησιά και τελικά υποβάθμιση των υπηρεσιών προς τους νησιώτες καταγγέλλουν οι Γιατροί ΕΣΥ ότι θα φέρει πρόσφατη απόφαση του Υπουργείου Υγείας, σύμφωνα με την οποία κατατάσσονται τα νησιά...
του Βορείου Αιγαίου, από τη Ζώνη Γ που ήταν εδώ και χρόνια ως παραμεθώρια-προβληματική περιοχή, στη Ζώνη Β (ημι-παραμεθώρια)!
Αυτό μπορεί να ερμηνευτεί με 2 τρόπους:
1) Ο Αστερίξ (ψευδοπρωθυπουργός) συμφώνησε με τον Ευρω-τούρκο την ...επέκταση των Ελληνικών συνόρων ανατολικά και την επιστροφή των εδαφών στα παράλια της Τουρκίας στην Ελλάδα (οπότε πράγματι τα νησιά του Αιγαίου δεν είναι πλέον παραμεθώρια) και μας το κρατάει για ...έκπληξη!!!
2) Ο Αστερίξ (ψευδοπορωθυπουργός) έχει ήδη ξεπουλήσει το Αιγαίο στον Ευρω-τούρκο και αρχίζει η σταδιακή "μετατροπή" των νησιών , από παραμεθώρια της Ελλάδος , σε ημι-παραμεθώρια της Ελλάδος και αργότερα σε παραμεθώρια της Τουρκίας...

εγώ πάντως έχω μεγάλη αγωνία να δω τι από τα 2 ισχύει!

καταλάβατε , ή να κάνω και κακα ;


Αυτή η χειρονομία Ναζιστικού χαιρετισμού δεν ήταν καθόλου τυχαία , καθόλου απρόσμενη , αφού όλοι μας λίγο-πολύ γνωρίζαμε τις πεποιθήσεις του νέου κινήματος Νεοναζί , οι οποίοι φορώντας τη μάσκα του "εθνικιστή" , με τη βοήθεια της ανθελληνικότητας που έχουν επιδείξει οι πολιτικοί , κατάφεραν να μαζέψουν κόσμο ( πλασιέ και πελάτες-ψηφοφόρους ) πουλώντας την "υπέρ πάντων" εθνική συνείδηση ενάντια στους προδότες!
Εδώ και καιρό (πριν τις εκλογές) ήταν έντονη η παρουσία bloggers και αναγνωστών , οι οποίοι ενεργούσαν (σκόπιμα ή άθελά τους) ως άλλοι ιεροκύρηκες , δημοσιεύοντας εμπνευσμένα ποιηματάκια και αμπελοφιλοσοφίες , διαδίδοντας τον δήθεν πατριωτισμό που αποπνέει το κίνημα της Χρυσής Αυγής , που αισίως έγινε πολιτικό κόμμα!

18/1/11

Η πυραμίδα που "απαγορεύτηκε" η χρονολόγηση της!


Η πυραμίδα που βρίσκεται στο Ελληνικό Αργολίδας ίσως αποτελεί όχι μόνο ένα από τα αρχαιότερα κτίσματα στην Ελλάδα, άλλα και παγκοσμίως. Την πυραμίδα αναφέρει και ο Παυσανίας. Σύμφωνα με την επίσημη εκδοχή του Υπουργείου Πολιτισμού πρόκειται απλά για ένα.....οχυρό που κατασκευάστηκε στα τέλη του 4ου π.Χ.αιώνα.
Μια έρευνα όμως που έγινε στις 9-2-1995 από την Ακαδημία Αθηνών και χρονολόγηση στο Πανεπιστήμιο του Εδιμβούργου και στο εργαστήριο Αρχαιομετρίας του “ΕΚΕΦΕ- ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ” με την μέθοδο της θερμοφωταύγειας, έδειξε ότι έχει κτιστεί το 2720π.Χ! Δηλαδή είναι παλαιότερη κατά 100 (τουλάχιστον) έτη της πρώτης Αιγυπτιακής πυραμίδας του Ζοζέρ (2620 π.χ.) και είναι κατά 170 (τουλάχιστον)έτη αρχαιότερη της πυραμίδας του Χέοπος (2550 π.χ.) !!!
Όσο απίστευτο και αν φαίνεται το γεγονός αυτό όχι μόνο δεν έγινε γνωστό και δεν έγινε καμιά εκμετάλλευση του από το ελληνικό κράτος,άλλα αντίθετα αποσιωπήθηκε.

Μονάδες Αισχρών Τρομοκρατών (Μ.Α.Τ.)


Η (απρόκλητη) ΕΠΙΘΕΣΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΑΟΠΛΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΜΕ ΟΠΛΑ (περίστροφα και γκλόμπ) ΚΑΙ ΧΗΜΙΚΑ (απαγορευμένα στις περισσότερες χώρες του κόσμου) ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ (σύμφωνα με το νόμο) 
ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ!

Η ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΟΜΑΔΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟΞΕΝΟΥΝ ΥΛΙΚΕΣ ΖΗΜΙΕΣ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ (κουκουλοφόροι μπάτσοι) ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ (σύμφωνα με το νόμο) ΣΥΣΤΑΣΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ!

17/1/11

Ελληνική Αληταρία


Για άλλη μια φορά , τα ένστολα ζωντανά της Ε.Α.(Ελληνική Αληταρία) κέρδισαν επάξια το μεροκάματο που τους πληρώνουν τα αφεντικά τους από τα λεφτά μας...
Η ειρωνία της υπόθεσης , είναι πως αν (λέω τώρα...) υπήρχε πραγματική Ελληνική Αστυνομία και διέθετε τον ίδιο αριθμό δημοσίων υπαλλήλων (γιατί αυτό είναι οι αστυνομικοί) στη σωστή αστυνόμευση των πόλεων , και αν (ξαναλέω τώρα...) αυτοί οι δημόσιοι υπάλληλοι εκτελούσαν το καθήκον τους με τον ίδιο ζήλο που δείχνουν όταν δέρνουν κόσμο , τότε δεν θα υπήρχε εγκληματικότητα και συγκρούσεις μεταξύ ...ήμερων και άγριων που ήρθαν για να διώξουν τα ήμερα.
Αν επίσης υπήρχε Ελληνική Κυβέρνηση (έχω πάρει φόρα και λέω ό,τι μού'ρθει...) και αν αυτή η κυβέρνηση σχεδίαζε την προστασία των συνόρων από την εισροή λαθρομεταναστών , με την ίδια μεθοδικότητα και αποτελεσματικότητα που σχεδιάζει και εφαρμόζει τις συστηματικές ένοπλες επιθέσεις κατά των Ελλήνων πολιτών (έχω ξεφύγει τελείως...) , τότε δεν θα υπήρχαν λαθρομετανάστες...

15/1/11

παραγραφή αδικημάτων


είπαμε ρε!
τα αδικήματα πολιτικών για το Βατοπέδι "παρεγράφησαν" 
(όπως το λένε οι δημοσιοκαφροι)!
άσε που όπως περίτρανα απέδειξαν οι ...εξεταστικές , δεν έφταιγε κανείς άλλος εκτός από τη ...λίμνη!
τελείωσε!
τι θέλεις τώρα;
τσαμπουκάδες;

η επιστήμη στην υπηρεσία της ανθρωπότητας...



Μετά την παγκόσμια επιτυχία των "GENPETS" μεταλλαγμένων κατοικιδίων που έχουν συγκεκριμένη συμπεριφορά , συγκεκριμένη διάρκεια ζωής , καταλαβαίνουν τι τους λες και τα απενεργοποιείς όποτε θες δες τα εδώ ,  Βρετανοί ερευνητές δημιούργησαν τα πρώτα σε παγκόσμιο επίπεδο γενετικώς τροποποιημένα (μεταλλαγμένα) κοτόπουλα τα οποία δεν μεταδίδουν τη γρίπη των πτηνών.
Ακολουθούν λίαν συντόμως ,  μεταλλαγμένα (συγνώμη ...γενετικώς τροποποιημένα ήθελα να πω) γουρούνια που δεν θα αρρωσταίνουν με τη νόσο των χοίρων , αγελάδες που δεν θα ...τρελλαίνονται , ψάρια που δεν θα καταλαβαίνουν τίποτα από τα δισεκατομμύρια πυρηνικά απόβλητα που ρίχνονται στις θάλασσες , με απώτερο στόχο την επιτυχημένη δημιουργία ανθρώπων που δεν θα προσβάλλονται από τον επικίνδυνο ιό της κριτικής σκέψης  (τα παιδιά σου)...

ΠΡΟΚΥΡΗΞΗ!!!

ΣΥΝΟΜΩΣΙΑ  ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΩΝ  ΕΛΛΗΝΩΝ
ΠΡΟΚΥΡΗΞΗ

Αναλαμβάνουμε την ευθύνη για το κλείσιμο των σχολείων της περιφέρειας , που έχουν κάτω από 130 μαθητές!
Αναλαμβάνουμε την ευθύνη για το κλείσιμο των νοσοκομείων της περιφέρειας που κρίθηκαν ζημιογόνα!
Εδώ και δεκαετίες , εφαρμόζουμε ένα σχέδιο δράσης με απόλυτη επιτυχία και η στιγμή της δικαίωσης έφτασε!

ΔΕΣ ΤΟ ΠΡΙΝ ΤΟ "ΚΑΤΕΒΑΣΟΥΝ"

http://www.pentagonstrike.co.uk/pentagon_gr.htm#Main

14/1/11

κι άλλες συλλήψεις ...ανώνυμων επωνύμων!


Προχθές πιάσανε παππά ο οποίος μετξύ άλλων (πλούσια δράση 15 ετών) είχε βιάσει και το...βαφτιστήρι του!
Χθες πιάσανε γνωστό μεγαλοεπιχειρηματία με υλικό που απ' ότι διάβασα , έδειχνε ακόμη και βιασμό βρεφών από ζώα!
Και οι συλλήψεις των τεράτων που κυκλοφορούν ανάμεσά μας συνεχίζονται σχεδόν σε καθημερινή βάση , αλλά τα ονοματάκια τους παραμένουν στην αφάνεια , παρ'όλο που η επίσημη αναφορά της οποιασδήποτε σύλληψης , αναγράφει και το όνομα του συλληφθέντος!
Δεν υπάρχει δηλαδή υπηρεσιακή αναφορά του αστυνομικού που συλλαμβάνει κάποιον , στην οποία να αναφέρει "όνοματεπώνυμο συλληφθέντος: Γνωστός Επιχειρηματίας". Γράφεται το ονοματεπώνυμο!

13/1/11

λούγκρες με μαύρες φούστες εν δράση...


Στον εισαγγελέα οδηγήθηκε σήμερα ο 57χρονος νεωκόρος του Ιερού (ιερότατου...) ναού του Αγίου Μάρκου στα Πατήσια, ο οποίος κατηγορείται για ασέλγεια και αποπλάνηση ανηλίκων.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά από την Αστυνομία, ο νεωκόρος παρέσυρε ανήλικα αγόρια από 8-11 ετών στο σπίτι του, του οποίου το ενοίκιο πλήρωνε η εκκλησία και ασελγούσε πάνω τους δίνοντάς τους μικροποσά ή γλυκίσματα.

Έως στιγμής έχουν γίνει πέντε καταγγελίες στο Τμήμα Προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής, αλλά εκτιμάται από την αστυνομία ότι τα παιδιά είναι πολύ περισσότερα και ότι η δραστηριότητά του είχε αρχίσει εδώ και αρκετά χρόνια.

Ο 57χρονος κρατείται κατηγορούμενος για ασέλγεια με ανήλικο έναντι αμοιβής, αποπλάνηση ανηλίκων και προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας.

Είμαι σίγουρος πως η εκκλησία θα πληρώσει και την εγγύηση αλλά και την χρηματική ποινή που θα του επιβληθεί (είπαμε , θέμα φυλάκισης δεν τίθεται καν για παιδεραστία στην Ελλάδα) , όπως του πληρώνει το ενοίκιο , μόνο και μόνο για να μην αρχίσει και "δίνει" κι άλλους αν τον αφήσουν ακάλυπτο...

το μεγάλο φαγοπότι συνεχίζεται...


Σε εξι μήνες από σήμερα,θα πληρώσουμε 50.000.000 εβρά νταβατζιλίκι, στούς Ελληνες και ξένους τραπεζίτες, για το προχθεσινό 6μηνο δάνειο τών περίπου 2.000.000.000 €, πού μας έδωσαν!
Αυτά τα χρήματα πού μας δάνεισαν οι Ελληνες Τραπεζίτες, είναι από τα ίδια χρήματα πού αυτοί δανείστηκαν από την Ε.Κ.Τ, με 1% επιτόκιο, χάριν της δικής μας εγγύησης ,που είναι η υποθήκευση της δημόσιας περιουσίας και η παραίτηση από κυριαρχικά δικαιώματα επί του Ελληνικού εδάφους!
Αν όμως τα παίρναμε εμείς, δηλαδή το Ελληνικό Κράτος απ’ευθείας από την Ε.Κ.Τ. θα μας στοίχιζε μόνο 10.000.000 €!
Αυτά τα 40.000.000 ευρά επιπλέον , είναι δωράκι προς τις τράπεζες!

ο Αστερίξ στη Χάγη


στη φωτό βλέπετε τον ψευδοπρωθυπουργό να μαλώνει τους Γερμανούς...

Ανηφόρισε λοιπόν το ζωντανό προς Χάγη , για να αιτηθεί την καταβολή της αποζημίωσης για τη σφαγή του Διστόμου , ύψους περίπου 60 εκατομμυρίων εβρών (ενώ συνεχίζεται η σιωπή των αμνών για τα 162 δισεκατομμύρια).
ΗΡΩΑΣ!
Μετά το αχόρταγο ξεπούλημα της χώρας , των Ελλήνων και των αγέννητων απογόνων των Ελλήνων σε Τούρκους και Δ.Ν.Τ. , έρχεται τώρα να διεκδικήσει δάφνες υπερήρωα , αλλά το χειρότερο είναι ότι εσύ το πιστεύεις!
Όσο κι αν ψάχνεις απεγνωσμένα να βρεις έναν ήρωα να βγάλει τον κώλο σου από τη φωτιά  (αφού δεν έχεις σκοπό να το κάνεις μόνος σου) , φέρε στο μυαλό σου μια εικόνα απ' τα παιδικά σου χρόνια , την εικόνα εκείνη του παιδιού που ενώ τρώει το ξύλο της αρκούδας και ξευτιλίζεται από κάποιο άλλο , τρέχοντας μακρυά φωνάζει "μαλάκα". Ε λοιπόν αυτό δεν είναι ακριβώς η έννοια του ήρωα...

πόσο πάει το κεφάλι;


Η αποκάλυψη του ρόλου του τουρκικού Στρατού στο εμπόριο λαθρομεταναταστών στον Έβρο αναδύεται ανάγλυφα από την εξομολόγηση ενός Τούρκου δουλεμπόρου σε έναν Γερμανό δημοσιογράφο, όπου αποκαλύπτεται η ταρίφα...
των Τούρκων αξιωματικών και στρατιωτών που στέλνουν κατά χιλιάδες τους λαθρομετανάστες να διαβούν τα ελληνοτουρκικά σύνορα!
Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει, ο Τούρκος διακινητής για να περάσει τους λαθρομετανάστες συνεργάζεται με τα τουρκικά συνοριακά φυλάκια. «Ολόκληρο το πακέτο κοστίζει για τους πελάτες μου μέχρι και 10.000 ευρώ, εξαρτάται πόσο μακριά είναι η χώρα προέλευσης του πρόσφυγα. Ο καιρός δεν παίζει κανένα ρόλο στη διάβαση των συνόρων», και συνεχίζει..

κλείσε επιτέλους την τηλεόραση!


Η ζωή δεν είναι μια γιγαντοοθόνη που προβάλλονται ταινίες με happy end.
Ούτε είναι μια χαζοχαρούμενη εκπομπή με τηλεπερσόνες που ανταλλάσσουν ηλίθια σχόλια και κουτσομπολιά.
Η πραγματική ζωή είναι μια αρένα που γίνονται οι σκληρότερες μάχες , ανάμεσα στο καλό και το κακό , στο δίκαιο και το άδικο.
Εσύ πως έχεις προετοιμαστεί για να δώσεις τη δική σου μάχη; Ποιά είναι η δική σου στρατηγική; Ο δικός σου οπλισμός; Η δική σου προετοιμασία για τη μάχη με το απρόβλεπτο;

χωρίς σχόλια...

μαϊμουδιές απ' τους πηθίκους...


Ποιος σου είπε πως δεν έχουμε δημοκρατία και ισονομία μεταξύ των πολιτών;
Ποιος κακόβουλος προβοκάτορας σου είπε πως η βουλευτική ασυλία δεν μπορεί να αναιρεθεί;
Τι σκοπούς εξυπηρετούν όλοι αυτοί οι ύπουλοι συνομώτες που φωνάζουν και κάνουν ομάδες στο facebook με πολλά "like", δήθεν για την άρση της βουλευτικής ασυλίας;
Φυσικά και υπάρχει και ισχύει και εφαρμόζεται η άρση της βουλευτικής ασυλίας , αρκεί να την εγκρίνουν οι ...βουλευτές!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Η Ολομέλεια της Βουλής απέρριψε τα εισαγγελικά αιτήματα άρσης της ασυλίας τεσσάρων βουλευτών.

11/1/11

που τα πας ρε κουμπάρο τα ...ούφα;


όπα , μας πιάσανε!

περί θεών και θρησκειών...


Κατά καιρούς πολλοί έχουν εκφράσει τις απόψεις τους για τις θρησκείες. Άλλοι σοβαρά, άλλοι με δόση χιούμορ. Πάμε να δούμε μερικές ατάκες που έγραψαν ιστορία:

Οι θρησκείες είναι το όπιο του λαού.
Καρλ Μαρξ

Όταν ήμουν παιδί προσευχόμουν κάθε βράδυ για ένα καινούργιο ποδήλατο. Μετά κατάλαβα πως ο Κύριος δεν δουλεύει έτσι, οπότε έκλεψα ένα και του ζήτησα να με συγχωρέσει.
Emo Philips

Δόξα τω Θεώ, είμαι άθεος.
Salvador Dali

τα του καίσαρος τω καίσαρι...


Με το νέο… πολυδιαφημισμένο σύστημα τεκμηρίων διαβίωσης που νομοθέτησε η κυβέρνηση τον Απρίλιο του 2010 και θα εφαρμοσθεί για πρώτη φορά φέτος, οι έχοντες κατοικίες εμβαδού άνω των 200 τετραγωνικών μέτρων, Ι.Χ. αυτοκίνητα αξίας άνω των 80.000 ευρώ και πισίνες άνω των 25 τετραγωνικών μέτρων έχουν πλέον περιθώριο να δηλώσουν εισοδήματα μειωμένα έως και 86%!
Οι κατέχοντες υπερπολυτελή κτίσματα με πισίνες και πανάκριβα αυτοκίνητα, ακόμη κι αν τα έχουν αποκτήσει με παράνομο πλουτισμό, θα κληθούν φέτος να καλύψουν πάρα πολύ μικρότερα ποσά τεκμηρίων με βάση τα εισοδήματά τους!
Ετσι, θα απαλλαγούν από την υποχρέωση να πληρώσουν φόρους για μεγάλο μέρος των αφανών εισοδημάτων τους, καθώς τα ελάχιστα όρια φορολογητέου εισοδήματος, που προσδιορίζονται πλέον γι’ αυτούς με βάση το νέο σύστημα τεκμηρίων, είναι πολύ μικρότερα από αυτά που προέκυπταν με το προηγούμενο σύστημα.

EGO ALBANO TELI BITZINA


Από το Μάρτιο λοιπόν , όλοι οι Αλβανοί , Σκοπιανοί (συγνώμη ...Μακεδόνες ήθελα να πω) , Βούλγαροι , Τούρκοι και λοιποί πρόσφυγες-τουρίστες , θα πληρώνουν τη βενζίνη 0,90 εβρά το λίτρο (!) ενώ εμείς οι ιθαγενείς γύρω στο 1,70 (αν είμαστε τυχεροί και δεν έχει φτάσει τα 2 εβρά)!!!!!
Έχω φροντίσει βέβαια και έχω κάνει τα κονέ μου και έχω ...ναυλώσει έναν Βούλγαρο  να πηγαίνει να μου βάζει βενζίνη στο αυτοκίνητο , δίνοντάς του 0,10 εβρά για κάθε λίτρο (ελπίζω να μη μου ζητήσει...αύξηση).
Τρέξτε να προλάβετε να καβατζάρετε όποιον αλοεθνή μένει κοντά σας , για να εξασφαλίσετε φθηνά καύσιμα!
Μην το αμελήσετε , η ζήτηση αναμένεται να κορυφωθεί τους επόμενους μήνες και πολύ πιθανόν να μη βρείτε κανέναν διαθέσιμο...

φίδι στον κόρφο μας...


Το ερώτημα κατά πόσο τα κινητά τηλέφωνα ευθύνονται για την εκδήλωση καρκίνου του εγκεφάλου στα νεαρά άτομα αναμένεται να απαντηθεί με το πέρας ευρείας κλίμακας έρευνας που ξεκινά με τη συμμετοχή επιστημονικών ομάδων από 13 χώρες, μεταξύ των οποίων και η Ελλάδα. Καθώς τα κινητά τηλέφωνα έχουν γίνει μέρος της ζωής μας και βρίσκονται στα χέρια παιδιών όλο και μικρότερης ηλικίας, ακόμα και δημοτικού, η Ευρωπαϊκή Επιτροπή θεώρησε απαραίτητη τη χρηματοδότηση της σχετικής έρευνας (MOBI-KIDS) στις χώρες της Ε.Ε.

πετρέλαιο θέλεις; πρώτα η χρεοκοπία και μετά βλέπουμε. Προς το παρόν βολέψου με λίγη βαζελίνη ...


Την ώρα που η κυβέρνηση δια του υπουργού Εξωτερικών Δ. Δρούτσα διαψεύδει τη διάχυτη εντύπωση, ότι Αθήνα και Άγκυρα βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο διαπραγμάτευσης για συνεκμετάλλευση του πετρελαίου του Αιγαίου, προκαλεί πολλά ερωτηματικά η προσπάθεια του αρμόδιου υφυπουργού Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής να υποβαθμίσει τις προσδοκίες για τον ορυκτό πλούτο του Αιγαίου, αλλά και οι απελπιστικά βραδείς ρυθμοί προόδου στην κατεύθυνση της παραχώρησης αδειών για πετρελαϊκές έρευνες.

ο κινητός σου ρουφιάνος


Το κινητό τηλέφωνο είναι από τις λίγες συσκευές που κουβαλάει ένας άνθρωπος καθημερινά επάνω του τις περισσότερες ώρες της ημέρας. Είναι η προέκταση ενός διαφορετικού τρόπου επικοινωνίας των ανθρώπων και οι περισσότεροι το έχουμε συνέχεια πάνω μας ή είναι πολύ κοντά σε εμάς.

Αυτό είναι κάτι που εκμεταλλεύονται τα λεγόμενα spy phones.

10/1/11

χαμηλές πτήσεις...


Έχεις προσέξει πως όταν θέλεις να αναφερθείς σε έναν άνθρωπο με εξέχουσα προσωπικότητα , σοφία , ανώτερο πνεύμα , που οι σκέψεις του έκαναν πιο πλούσιο τον κόσμο (όχι όμως και τον ίδιο) , ανέβασαν το πνευματικό και ψυχικό επίπεδο της ανθρωπότητας ένα σκαλί παραπάνω , όταν με λίγα λόγια θέλεις να αναφερθείς σε ένα "μεγάλο μυαλό" , η σκέψη σου ανατρέχει πάντα σε ανθρώπους του παρελθόντος;
Σχεδόν κάθε εποχή στο παρελθόν , υπήρξαν άνθρωποι  που ...έβγαλαν το είδος μας ασπροπρόσωπο στην ιστορία , χρησιμοποιώντας μόνο το πνεύμα τους.
Αυτό έχει σταματήσει να συμβαίνει στις τελευταίες γενιές των ανθρώπων.

ερώτηση δεύτερη:

με τι ποσοστό αμείφθηκαν οι πολιτικοί μας από τους εργοδότες τους , επί των 3 τρισεκατομμυρίων δολλαρίων που κέρδισαν οι πολυεθνικές από την κατάρρευση της χώρας μας;
τα ποσοστά μοιράστηκαν ισόποσα σε όλους ή κλιμακωτά ανάλογα με τη ...συνεισφορά του καθενός;

ερώτηση:

με τα 162 δισεκατομμύρια εβρά που μας χρωστάει η Γερμανία τι γίνεται;
ε;

πως είπατε;


Την εποχή που στην Ελλάδα κλείνουν σχολεία και τα περισσότερα εκπαιδευτικά ιδρύματα σαπίζουν λόγω εγκατάλλειψης (π.χ. στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου της Ρόδου , τα μαθήματα γίνονται μέσα σε ...δωμάτια ετοιμόροπου ξενοδοχείου όπου φιλοξενούνται οι φοιτητές ...) , στην Τουρκία μεταναστεύουν αρκετοί πανεπιστημιακοί , λόγω καλύτερων συνθηκών , καθώς και πολλοί μεταπτυχιακοί φοιτητές από την Ελλάδα!
Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει το Κέντρο Ελληνοτουρκικών (!) Μελετών , το οποίο ανήκει στο τουρκικό πανεπιστήμιο Μπιλγκί και προσφέρει Master Διεεθνών Σχέσεων , με ειδίκευση στις ...Ελληνοτουρκικές (ξανά !) σπουδές.
(α , ναι! ξέχασα , οι δύο χώρες έχουν κοινή ιστορία , παρελθόν , συμφέροντα , αναμνήσεις...)
Αυτό λοιπόν το κέντρο διαγραφής της σύγχρονης Ελληνικής ιστορίας , χρηματοδοτείται ισόποσα , από το τουρκικό πανεπιστήμιο Μπιλγκί (στο οποίο ανήκει) , το ίδρυμα Ι.Κωστόπουλου (!) , τη Millenium/Nova Bank (ξανά !) , το ίδρυμα Κόκκαλη (από που τον ξέρω αυτόν , να δείς... Α, ναι! τώρα θυμήθηκα , intracom , siemens , intralot , κώλος και βρακί με τον Ο.Τ.Ε. και τον Ο.Π.Α.Π.), την Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος (ξαναπάλι !) (για κάτσε , στην τράπεζα δεν έχει το πάνω χέρι η ...εκκλησία;) και δωρεές ιδιωτών.
Σαν πολύ χρήμα δεν πέφτει στην με το ζόρι αδελφοποίηση του σφαγείου με τον χασάπη; 

Υ.Γ.: Πως θα σου φαινόταν , αν σε δέκα χρόνια γινόταν κάτι αντίστοιχο μεταξύ Παλαιστίνης και Ισραήλ;
Πως θα σχολίαζες μια πιθανή προπαγάνδα στην Παλαιστίνη περί ... φιλίας και κοινής πορείας των Παλαιστινίων με τους Ισραηλίτες;

ΤΥΧΑΙΟ; ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ...


Ο "δικός τους" ψευδοπρωθυπουργός φαλακρός μουστακοφόρος , πήγε με δικά μας λεφτά και ...υπέβαλε τα σέβη του στον βασικό υπεύθυνο της γενοκτονίας των Ελλήνων , στην πόλη όπου διατάχθηκε η εξόντωσή μας!  
(η παραπάνω εικόνα δείχνει σφαγμένα παιδιά στο Ερζερούμ)
Δεν το λέω εγώ:
Ο πανεπιστημιακός Φάνης Μαλκίδης μας θυμίζει τα ιστορικά γεγονότα
Η συνέντευξη που ακολουθεί αναλύει τι είναι το Ερζερούμ φωτίζοντας στιγμές που δεν πρέπει να ξεχνά η ιστορική μνήμη.

7/1/11

κι άλλο δώρο στις τράπεζες από τους εβραίους που κυβερνούν...


Την ώρα που οι τραπεζίτες παρακολουθούν με αγωνία τις εκροές των καταθέσεων και τη συμπίεση της κερδοφορίας τους, έρχεται το υπουργείο Οικονομικών να προσφέρει μια ισχυρή «τονωτική ένεση» στις τράπεζες: κηρύσσοντας..ιερό πόλεμο κατά των συναλλαγών με μετρητά, με στόχο (δήθεν) την πάταξη της φοροδιαφυγής, η κυβέρνηση προσφέρει στις τράπεζες ένα....
«παράπλευρο δώρο» αμύθητης αξίας, που οι τράπεζες στη γειτονική Ιταλία, χώρα επίσης «εθισμένη» στα μετρητά, ακόμη δεν έχουν καταφέρει να αποσπάσουν.

5/1/11

όλα έχουν την τιμή τους...


Ποιά είναι η ...τιμή ενός παιδιού που έχει μετατραπεί σε ζόμπι για την υπόλοιπη ζωή του , λόγω βιασμού ;
10.000 ευρώ!
Αυτή είναι σύμφωνα με την Ελληνική ...δικαιοσύνη η αξία μιας ζωής , μιας ψυχής , ενός ανθρώπου...

4/1/11

το ανέκδοτο της ημέρας


Λοιπόν σε ένα γραφείο κάπου στην Αμερική κάθονται 2 κύριοι κουστουμάτοι ο Bob και ο Bill , με τα πούρα τους και τις σαμπάνιες , σκέτη χλίδα και συζητούν:

Ε.Δ.Ε.=ΣΥ.ΓΚΑ.ΛΥ.ΨΗ.


Καμιά φορά ρε παιδί μου , συμβαίνουν κάτι περίεργες συμπτώσεις...
Να , όπως καλή ώρα αυτή η κλοπή στο Δήμο Αθηναίων την παραμονή πρωτοχρονιάς:
1η σύμπτωση:
Ο φύλακας της βραδυνής βάρδιας ...έτυχε να αρρωστήσει  τελευταία στιγμή σου λέει ο άνθρωπος , άκου τί τού'τυχε του άμοιρου χρονιάρες μέρες!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...">