Καλώς ήρθες ξένε στον τόπο μου.
Το παρόν ιστολόγιο δεν ανήκει στα "ιστολόγια ενημέρωσης" , οπότε δεν μπορεί με οποιονδήποτε τρόπο να θεωρηθεί Μ.Μ.Ε. , ενώ δεν έχει ως στόχο να επηρρεάσει την κοινή γνώμη.

Είναι τόπος έκφρασης προσωπικών ιδεών και πεποιθήσεων και δεν φιλοξενεί ειδήσεις , θέματα ή άρθρα που έρχονται σε αντίθεση με τις απόψεις μου (ή απλά με αφήνουν αδιάφορο).
Σε αντίθεση με άλλα ιστολόγια , οι απόψεις που εκφράζονται εδώ είναι αυστηρά προσωπικές και τα γεγονότα παρουσιάζονται "φιλτραρισμένα" και μονόπλευρα , όπως τα αντιλαμβάνομαι εγώ , από τη δική μου οπτική γωνία , οπότε δεν θα πρέπει σε καμία περίπτωση να θεωρούνται "δεδομένα"...

12/4/11

ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ...


εξηγήσεις για το "πάγωμα" του ιστολογίου:
Tο ιστολόγιο χτυπήθηκε (πιθανότατα) από hacker , αλλά ευτυχώς υπήρχε back-up με τα αρχεία.
Παρ'όλα αυτά δεν θέλω να ρισκάρω μια ενδεχόμενη "εισβολή" στο server , καθώς (απ'ότι μου είπε ο προγραμματιστής) το συγκεκριμένο "χτύπημα" ήταν πολύ "επαγγελματικό" και ασυνήθιστης μορφής (συνήθως οι hackers αφήνουν μια "υπογραφή" , κάτι που δεν συνέβη εδώ) .
Επειδή το μόνο που μένει είναι ο γραπτός λόγος , ετοίμασα ένα βιβλίο (έχω παραιτηθεί από τα συγγραφικά δικαιώματα ώστε να είναι χαμηλότερη η τιμή πώλησης , οπότε όσοι βιαστήκατε να με κατηγορήσετε για κερδοσκοπία τώρα μπορείτε να καταπιείτε τη γλώσσα σας...) στο οποίο παρουσιάζεται η γυμνή αλήθεια για τον κόσμο μας , τη χώρα μας , για εμάς τους ίδιους.
Η αλήθεια που επιμελώς κάποιοι μας κρύβουν , η αλήθεια που δικαιούμαστε να γνωρίζουμε.
Οπότε οι αγαπημένοι μου πολιτικοί , παραπολιτικοί , δημοσιογράφοι , κανάλια , εκκλησία και Μ.Α.Τ. να μην ανησυχούν , σύντομα θα είμαι ξανά κοντά τους.
Το βιβλίο δεν μπορεί να φιμωθεί , να χτυπηθεί , να απαγορευτεί , να λογοκριθεί.
Θα υπάρξει σχετική ενημέρωση.

με εκτίμηση
κοπρόσκυλο 
γκρρρρ...






Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...">