Καλώς ήρθες ξένε στον τόπο μου.
Το παρόν ιστολόγιο δεν ανήκει στα "ιστολόγια ενημέρωσης" , οπότε δεν μπορεί με οποιονδήποτε τρόπο να θεωρηθεί Μ.Μ.Ε. , ενώ δεν έχει ως στόχο να επηρρεάσει την κοινή γνώμη.

Είναι τόπος έκφρασης προσωπικών ιδεών και πεποιθήσεων και δεν φιλοξενεί ειδήσεις , θέματα ή άρθρα που έρχονται σε αντίθεση με τις απόψεις μου (ή απλά με αφήνουν αδιάφορο).
Σε αντίθεση με άλλα ιστολόγια , οι απόψεις που εκφράζονται εδώ είναι αυστηρά προσωπικές και τα γεγονότα παρουσιάζονται "φιλτραρισμένα" και μονόπλευρα , όπως τα αντιλαμβάνομαι εγώ , από τη δική μου οπτική γωνία , οπότε δεν θα πρέπει σε καμία περίπτωση να θεωρούνται "δεδομένα"...

30/8/11

ποιος ανακάλυψε την Αμερική;

 
H Aμερική σύμφωνα πάντα με την επίσημη άποψη ανακαλύφθηκε το 1492 από τον ΧριστόφοροΚολόμβο,φαίνεται όμως ότι τα πράγματα δεν είναι ακριβώς έτσι.
Πολυετείς έρευνες και ανακάλυψη ευρημάτων από ερευνητές και επιστήμονες, δείχνουν ότι υπήρχε έντονη η παρουσία του Ελληνικού στοιχείου, καθώς και επηρεασμού της τέχνης των κατοίκων από την Ελληνική τεχνοτροπία. 

Το πλήθος Αρχαιολογικών και γλωσσολογικών ευρημάτων είχε σαν αποτέλεσμα την επίσημη αποστολή ομάδας από το Ε. Μ. Πολυτεχνείο Αθηνών στο Περού , προκειμένου να μελετήσουν την ομοιότητα των ευρημάτων με τα αντίστοιχα Ελληνικά. 

Οι περιοχές βρίθουν από Ελλάδα, και ευρήματα με κλασικά θέματα, όπως κεφάλια μέδουσας, οικοδομήματα με Μυκηναϊκή τεχνοτροπία, μαιάνδρους, τον Ηρακλή με ρόπαλο και λεοντή, ελληνικά αγγεία και αμφορείς που έχουν βρεθεί σε πολλά μέρη της Αμερικανικής ηπείρου και στο Περού.

23/8/11

το βιβλίο της ημέρας

 
- Ποιες είναι οι Ορφικές ρίζες της Παγκοσμιοποίησης;
- Ποιες μεσσιανικές και εσχατολογικές αντιλήψεις οδήγησαν στην πρώτη διατύπωση του όρου "Νέα Τάξη";
- Ποια αποκρυφιστικά "πιστεύω" συναντώνται στις πολιτικές αντιλήψεις και τους Συνταγματικούς Χάρτες των σύγχρονων Κοινοβουλευτικών κρατών;
- Ποιες τεκτονικές αρχές εφαρμόστηκαν στο Σύνταγμα των ΗΠΑ και πώς ενσωματώθηκαν τα σύμβολα των Nαϊτών στην οικοδόμηση της αμερικανικής πρωτεύουσας;
- Ποιος ήταν ο ρόλος του Τεκτονισμού στη Γαλλική Επανάσταση αλλά και σε ποιον βαθμό οι Illuminati επηρέασαν την ιδεολογία της;
- Ποια επιχειρήματα αντλούν οι φυλετικές θεωρίες από τον Γνωστικισμό;
- Πώς συνδέεται η Θεοσοφική ιδεολογία της Ε. Π. Μπλαβάτσκυ με τον Ναζισμό;
- Πώς σχετίζονται οι τεκτονικές στοές με τις ιδέες περί Ελληνοθωμανισμού και Παμβαλκανικής Ένωσης;
- Σε τι οφείλεται ο απελπισμένος χαρακτήρας των τρομοκρατικών επιθέσεων αυτοκτονίας στις μέρες μας;

Το βιβλίο που αποκαλύπτει τα αποκρυφιστικά ρεύματα και τις αντιλήψεις που αποτέλεσαν θεμέλιους λίθους για τη διαμόρφωση της Πολιτικής και της Εξουσίας των μαζών ανά τους αιώνες. Μια διαυγής ματιά στον αθέατο για τους απλούς ανθρώπους ιστό που συνδέει παρελθόν και παρόν, μυστικές εταιρείες και κυβερνήσεις, μυστικιστικά δόγματα και σύγχρονες ιδεολογίες και θεσμούς.

16/8/11

ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΣΕ ΤΑΊ΄ΖΟΥΝ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΣΗΡΙΑΛ...


Ιδιαίτερη ανησυχία έχει προκαλέσει στην διακλαδική διεύθυνση πληροφοριών του ΓΕΕΘΑ, η αποκάλυψη μιας μεγάλης συνδυασμένης άσκησης απόβασης με πραγματικά πυρά των τουρκικών ενόπλων δυνάμεων στην περιοχή της Φώκαιας όπου εδρεύει η τουρκική Ταξιαρχία Πεζοναυτών. Η άσκηση αποκαλύφθηκε εντελώς τυχαία από ένα κωμικοτραγικό γεγονός όταν ένα βλήμα του τουρκικού πυροβολικού αντί να πλήξει τον υποτιθέμενο στόχο ...

6/8/11

το βιβλίο της ημέρας



Πίσω από τα αμύθητα πλούτη, τις φιλανθρωπίες και τις οικολογικές ανησυχίες των Rockefeller, υπάρχει ένα μυστικό σχέδιο που διαμόρφωσε τις διεθνείς εξελίξεις του 20ού αιώνα, επιβάλλοντας μεθοδικά τη Nέα Παγκόσμια Tάξη.

4/8/11

The Brandon Corey story

 

Το παραπάνω video κυκλοφορεί στο you tube από τις 6/11/2006 και έχει κάνει τον γύρο του κόσμου μέσω ιστολογίων.Τότε το είχα δει στο prisonplanet , αλλά δεν πείσθηκα απόλυτα για την αυθεντικότητά του κι έτσι απλά το προσπέρασα , όπως κάνω με κάθε δήθεν συνταρακτικό ντοκουμέντο που δεν ικανοποιεί τη λογική μου (την όποια λογική διαθέτω τελοσπάντων...).
Πρόσφατα φιλοξενήθηκε από αρκετά Ελληνκά ιστολόγια , με την προσθήκη Ελληνικών υποτίτλων και έχει γίνει ιδιαίτερα δημοφιλές μεταξύ των ανθρώπων που πιστεύουν (όπως κι εγώ) στην ύπαρξη σκοτεινών κέντρων εξουσίας του πλανήτη , που πιστεύουν (όπως κι εγώ) πως είναι πιθανή η ύπαρξη άγνωστων στο ευρύ κοινό όντων (εξωγήινων ή μη) με διάφορες μορφές , ικανότητες και ...διαθέσεις , που πιστεύουν (όπως κι εγώ) πως είναι πολλά αυτά που μας κρύβουν.
Όμως θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί  όταν έχουμε να κάνουμε με τόσο σοβαρά θέματα και να αντιμετωπίζουμε με επιφύλαξη κάθε νέο στοιχείο ή ντοκουμέντο , ακόμη κι αν αυτό ενισχύει ή επιβεβαιώνει τις ιδέες μας (ιδίως τότε).

1/8/11

το βιβλίο της ημέρας

  • Γιατί, ενώ πολλοί καταναλωτές δήλωσαν ότι προτιμούν τη γεύση της Pepsi, συνεχίζουν να αγοράζουν Coca-Cola;

  • Γιατί οι περισσότερες αντικαπνιστικές εκστρατείες στην πράξη ενθαρρύνουν τον κόσμο να καπνίζει;

  • Γιατί η οσμή του πεπονιού βοηθά στην πώληση ηλεκτρονικών προϊόντων;

  • Tελικά πουλάει το σεξ στη διαφήμιση;

  • Γιατί είμαστε θύματα του νευρομάρκετινγκ;



Γραμμένο από τον κορυφαίο γκουρού του Mάρκετινγκ και αξιοποιώντας τα ευρήματα υπερσύγχρονων πειραμάτων σάρωσης εγκεφάλου,
το Buy-ology ξεκαθαρίζει το τοπίο.

Nομίζεις ότι εσύ επιλέγεις αυτό που αγοράζεις;
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...">