Καλώς ήρθες ξένε στον τόπο μου.
Το παρόν ιστολόγιο δεν ανήκει στα "ιστολόγια ενημέρωσης" , οπότε δεν μπορεί με οποιονδήποτε τρόπο να θεωρηθεί Μ.Μ.Ε. , ενώ δεν έχει ως στόχο να επηρρεάσει την κοινή γνώμη.

Είναι τόπος έκφρασης προσωπικών ιδεών και πεποιθήσεων και δεν φιλοξενεί ειδήσεις , θέματα ή άρθρα που έρχονται σε αντίθεση με τις απόψεις μου (ή απλά με αφήνουν αδιάφορο).
Σε αντίθεση με άλλα ιστολόγια , οι απόψεις που εκφράζονται εδώ είναι αυστηρά προσωπικές και τα γεγονότα παρουσιάζονται "φιλτραρισμένα" και μονόπλευρα , όπως τα αντιλαμβάνομαι εγώ , από τη δική μου οπτική γωνία , οπότε δεν θα πρέπει σε καμία περίπτωση να θεωρούνται "δεδομένα"...

25/10/11

ο κόσμος τό'χει τούμπανο κι αυτοί κρυφό καμάρι...

Πριν δύο εβδομάδες, είχαμε την πρώτη πληροφορία, ότι στην Ηγουμενίτσα έχει αποβιβαστεί ένα ξένο στρατιωτικό-αστυνομικό σώμα! Από τότε, επικοινωνήσαμε με διάφορες πηγές και προσπαθήσαμε να διασταυρώσουμε την είδηση αλλά μάταια! Ουδείς γνώριζε ή ήξερε κάτι για το θέμα, λες και ήρθαν στην Ελλάδα τα … χελιδόνια και όχι μια ξένη δύναμη.

Οι φήμες έδιναν και έπαιρναν ενώ από ανεξάρτητες πηγές είχαμε επιβεβαιώσει την άφιξη της ξένης δύναμης. Το ζήτημα ήταν ότι αυτή η δύναμη ήταν κυριολεκτικά … άφαντη!!!



Φαίνεται όμως, ότι η Κυβέρνηση είναι εντελώς εκτεθειμένη, μιας και σήμερα αποκαλύπτουμε ότι η δύναμη αυτή που όλοι αναζητούσαμε που βρίσκεται, εγκαταστάθηκε την εβδομάδα που πέρασε, εντός του παροπλισμένου στρατοπέδου της 110 Πτέρυγας Μάχης στη Λάρισα!

20/10/11

οδηγίες προς ...ναυτιλομένους

Ο μικρός αυτός οδηγός θα σας δώσει ορισμένες πρακτικές οδηγίες για τα δικαιώματα που έχετε και το τι ακριβώς πρέπει να κάνετε, σε περίπτωση «δυσάρεστης επαφής» με τις αστυνομικές αρχές.
Είτε πρόκειται για εξακρίβωση στοιχείων, είτε για σωματική έρευνα, είτε για προσαγωγή, είτε για έρευνα σε σπίτι, είτε για σύλληψη, πρέπει όλοι να θυμόμαστε πως το Σύνταγμα και οι νόμοι προστατεύουν τον κατηγορούμενο.


Αυτό σημαίνει πως έχετε δικαιώματα και πρέπει να απαιτήσετε να τα ασκήσετε! Η αστυνομία δε θα σας τα χαρίσει, αντιθέτως θα βασιστεί στην άγνοια, τον πανικό και τις βεβιασμένες κινήσεις σας, αν... χάσετε την ψυχραιμία σας.

14/10/11

αν θες να ξέρεις...


1
Να ξέρεις τι σε περιμένει ΜΕΤΑ τον s510, που ήδη εφαρμόζεται. Η Agenda 21 σε περιμένει! Άντε και ζωή σ’ ελόγου μας ! Ξέρω  πως σε εντυπωσίασε ο κώδικας Alimentarius που από τέλος του Απρίλη 2011, θα ισχύει κι εδώ αυτόματα, λόγω του ότι δεν μάζεψε η Ελλάδα, τις απαιτούμενες υπογραφές για να μην ισχύσει. Ετοιμάσου τότε εκτός από το να παπαγαλίζεις με έμφαση για κάτι που δεν γνωρίζεις,  να τρως ακτινοβολημένα (sic εκδοχή του Ραδιενεργού) μαρούλια, μήλα, φρούτα, λαχανικά, όσπρια όλα πλέον θα περνούν από ραδιενεργή ακτινοβολία. Για το καλό σου; Δεν νομίζω! Γάλατα, ....τυριά, παϊδάκια, μπριζολάκια, και όλα αυτά τα σκουπίδια που σου επέβαλαν να βάζεις στο σώμα σου, λέγοντας σου πως είναι τροφή.
Τέρμα τα βότανα, οι βιταμίνες, τα πρόσθετα διατροφής και τα Βιολογικά τρόφιμα !
Κάποιοι (ποιοί άραγε;) θα χαρούν αφάνταστα.
Άντε και ζωή σ’ ελόγου μας !
Όμως υπάρχει κάτι απείρως χειρότερο από αυτό. Θα έχεις ίσως ακούσει την έκφραση «βιώσιμη ανάπτυξη» και ίσως σου φαίνετε κάτι καλό. Ναι φροντίζουν να ντύνουν με βαρύγδουπες λέξεις τον θάνατο σου. Αυτό που δεν λένε είναι πως η Βιώσιμη ανάπτυξη ΔΕΝ θα είναι βιώσιμη για τον άνθρωπο, ή μάλλον το λένε, για να διασκεδάζουν, να γελάνε με τις μαϊμούδες (δηλ. εμάς),  αλλά στα ψιλά γράμματα που ως γνωστόν μόνο ελάχιστοι διαβάζουν ΚΑΙ τα ψιλά γράμματα.

12/10/11

Δ-εν Ε-ίμαστε Η-λίθιοι...



Ο.Κ. Ενημερωθήκαμε πλήρως , με κάθε λεπτομέρεια για τους επόμενους λογαριασμούς Δ.Ε.Η. που θα λάβουμε.
Έχουμε καταλάβει πως θα είναι αμείλικτοι , θα μας κόψουν το ρεύμα , κ.τ.λ.-κ.τ.λ.
Έχουν φροντίσει να διαδώσουν σε όσα περισσότερα μέσα μπορούσαν τον πανικό που θέλουν να μας πουλήσουν (Μ.Μ.Ε. , ιστολόγια κ.τ.λ.).
Έχουμε μάθει πλέον τί θα κάνουν "αυτοί " σε εμάς , "αν δεν υπακούσουμε..."
Πολλά βλέπω να γράφονται και να λέγονται συνεχώς για το τί θα κάνουν "αυτοί" , αλλά πουθενά δεν είδα να γίνεται αναφορά για το τί μπορούμε ή τί θα κάνουμε "εμείς" , πράγμα που σημαίνει πως είναι ΔΕΔΟΜΕΝΟ πως θα υπακούσουμε...
Επειδή όμως τίποτα δεν είναι "δεδομένο" , και πολύ περισσότερο η τυφλή υπακοή και υποταγή μας , ας φροντίσουμε λοιπόν κι εμείς με τη σειρά μας να ενημερώσουμε για το τί θα ακολουθήσει , για το τί θα κάνουμε "εμείς":
Το πιθανότερο λοιπόν σενάριο (για να ακολουθήσω την προσφιλή στα Μ.Μ.Ε. φρασεολογία) είναι να μαζέψουμε τους λογαριασμούς της Δ.Ε.Η. και αντί να τρέξουμε σαν τα ποντίκια να τους πληρώσουμε , αυτή τη φορά να κάνουμε κάτι διαφορετικό.
Να δώσουμε ραντεβού την Κυριακή 13 Νοεμβρίου έξω από τα δημαρχεία και να κάψουμε δημόσια τους λογαριασμούς σε κάδους με την ένδειξη:  Δεν Είμαστε Ηλίθιοι
Γιατί ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΗΛΙΘΙΟΙ να πληρώνουμε ότι παπαριά τους κατέβει στο άδειο κεφάλι 
ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΗΛΙΘΙΟΙ να μας χειραγωγούν τα παπαγαλάκια τους (Μ.Μ.Ε.)
ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΗΛΙΘΙΟΙ να υπακούμε τυφλά 
ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΗΛΙΘΙΟΙ να δίνουμε συνεχώς χωρίς να παίρνουμε τίποτα σε ανατάλλαγμα
ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΗΛΙΘΙΟΙ να πιστέψουμε πως τα λεφτά που ζητάνε θα μπουν στα ταμεία του κράτους

10/10/11

θάνατος κατ'οίκον...


Πειράματα που έγιναν με εγκεφαλικά κύτταρα ποντικών έδειξαν ότι η επαφή με μια
χημική ουσία, η οποία περιέχεται σε πολλά προϊόντα που χρησιμοποιούμε
καθημερινά, εμποδίζει την ανάπτυξη των νευρικών κυττάρων. 

Πρόκειται για τη χημική ουσία methylisothiazolinone (ΜΙΤ), η οποία ανήκει σε μια ομάδα ουσιών που ονομάζονται βιοκτόνα και χρησιμοποιείται ευρέως σε κρέμες χειρός,
σαμπουάν, βαφές μαλλιών κι άλλα καλλυντικά (για να αποθηκεύονται για μεγάλο χρονικό
διάστημα χωρίς να αναπτύσσονται βακτήρια) ενώ ανάμεσα στα άλλα χρησιμοποιείται σε
εργοστάσια παραγωγής χρωμάτων, κόλλας, καθώς και σε βιομηχανικά συστήματα ψύξης
νερού για να σκοτώνει τα μικρόβια.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...">