Καλώς ήρθες ξένε στον τόπο μου.
Το παρόν ιστολόγιο δεν ανήκει στα "ιστολόγια ενημέρωσης" , οπότε δεν μπορεί με οποιονδήποτε τρόπο να θεωρηθεί Μ.Μ.Ε. , ενώ δεν έχει ως στόχο να επηρρεάσει την κοινή γνώμη.

Είναι τόπος έκφρασης προσωπικών ιδεών και πεποιθήσεων και δεν φιλοξενεί ειδήσεις , θέματα ή άρθρα που έρχονται σε αντίθεση με τις απόψεις μου (ή απλά με αφήνουν αδιάφορο).
Σε αντίθεση με άλλα ιστολόγια , οι απόψεις που εκφράζονται εδώ είναι αυστηρά προσωπικές και τα γεγονότα παρουσιάζονται "φιλτραρισμένα" και μονόπλευρα , όπως τα αντιλαμβάνομαι εγώ , από τη δική μου οπτική γωνία , οπότε δεν θα πρέπει σε καμία περίπτωση να θεωρούνται "δεδομένα"...

4/8/11

The Brandon Corey story

 

Το παραπάνω video κυκλοφορεί στο you tube από τις 6/11/2006 και έχει κάνει τον γύρο του κόσμου μέσω ιστολογίων.Τότε το είχα δει στο prisonplanet , αλλά δεν πείσθηκα απόλυτα για την αυθεντικότητά του κι έτσι απλά το προσπέρασα , όπως κάνω με κάθε δήθεν συνταρακτικό ντοκουμέντο που δεν ικανοποιεί τη λογική μου (την όποια λογική διαθέτω τελοσπάντων...).
Πρόσφατα φιλοξενήθηκε από αρκετά Ελληνκά ιστολόγια , με την προσθήκη Ελληνικών υποτίτλων και έχει γίνει ιδιαίτερα δημοφιλές μεταξύ των ανθρώπων που πιστεύουν (όπως κι εγώ) στην ύπαρξη σκοτεινών κέντρων εξουσίας του πλανήτη , που πιστεύουν (όπως κι εγώ) πως είναι πιθανή η ύπαρξη άγνωστων στο ευρύ κοινό όντων (εξωγήινων ή μη) με διάφορες μορφές , ικανότητες και ...διαθέσεις , που πιστεύουν (όπως κι εγώ) πως είναι πολλά αυτά που μας κρύβουν.
Όμως θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί  όταν έχουμε να κάνουμε με τόσο σοβαρά θέματα και να αντιμετωπίζουμε με επιφύλαξη κάθε νέο στοιχείο ή ντοκουμέντο , ακόμη κι αν αυτό ενισχύει ή επιβεβαιώνει τις ιδέες μας (ιδίως τότε).

Μπορεί αυτό που πιστεύουμε να αποδειχθεί εν τέλει σωστό ή λάθος , αλήθεια ή αυταπάτη , αλλά σίγουρα δεν μπορούν παρόμοια πρόχειρα πονήματα (όπως εκείνο με τα γιγάντια διαστημόπλοια που θα φτάσουν στη Γη σε λίγους μήνες...) να θεωρηθούν "αποδείξεις".Και δεν θα αναφερθώ στο αντίστοιχο video που κυκλοφορεί στο google ως "the brandon corey story fraud" γιατί κι αυτό θα μπορούσε  να είναι μια προσπάθεια συκοφάντησης και γελοιοποίησης ενός αληθινού γεγονότος.
Θα αναφερθώ μόνο στα στοιχεία αυτά που δεν καλύπτουν τη δική μου λογική.
Και εξηγώ:
1)Το video αυτό τραβήχτηκε από μια κρυφή διαδυκτιακή κάμερα-κουμπί , η οποία κυκλοφορεί ευρέως στην αγορά και φυσικά δεν είναι δυνατόν να μην γνωρίζουν την ύπαρξή της οι ...μυστικές υπηρεσίες των Η.Π.Α. Παρ'όλα αυτά , σε ένα  γεγονός  που έλαβε μέρος σε άκρως απόρρητη τοποθεσία , παρευρέθηκαν άτομα (σερβιτόροι κ.τ.λ.) "εκτός του κυκλώματος" . Άτομα που δεν ήταν εμπιστοσύνης , αφού τους έδεσαν τα μάτια , τους μετέφεραν με κλειστό βαν στην τοποθεσία και δεν τους επέτρεπαν την είσοδο σε κάποιους χώρους. 
2)Σε αυτά  τα άτομα , παρέλειψαν να κάνουν έλεγχο για τυχόν ηλεκτρονικές συσκευές , κάμερες , κοριούς κ.τ.λ.
3)Σε αυτό το άκρως μυστικό κτίριο στην άκρως μυστική τοποθεσία , δεν υπήρχαν κάμερες παρακολούθησης στους διαδρόμους που οδηγούσαν στις διάφορες αίθουσες ή δωμάτια (αφού κανείς δεν αντιλήφθηκε έναν σερβιτόρο να περιπλανιέται στις "μυστικές στοές".
4)Αυτός λοιπόν ο άνθρωπος , είχε χάρτη , ο οποίος τον οδηγούσε σε μία πόρτα , η οποία βρισκόταν στο "θυσιαστήριο" , αλλά παρ'όλα αυτά η πόρτα αυτή ήταν αφύλακτη , ξεκλείδωτη.
5)Όλοι όσοι ήταν μέσα είχαν στραμένη την πλάτη τους προς την ...κουρτίνα που χώριζε το θυσιαστήριο από τον υπόλοιπο χώρο .
6)Ακόμα κι όταν άνοιξε η κουρτίνα και μπήκε μέσα ένας ...σερβιτόρος που μιλούσε μόνος του, κανείς δεν αντιλήφθηκε την παρουσία του , παρόλο που ο χώρος ήταν μικρός και όλοι οι υπόλοιποι φορούσαν μαύρους μανδύες με κουκούλες.
7)Ενώ το πρόσωπο της θυσιασμένης γυναίκας φαίνεται καθαρά , το πρόσωπο του θύτη φαίνεται θολό (τουλάχιστον).Η κίνηση του θύτη δεν αποτελεί δικαιολογία , αφού σε προηγούμενες λήψεις της κάμερας από άλλους χώρους , η καθαρότητα της εικόνας δεν επηρρεάζεται από την κίνηση και φαίνονται τα πρόσωπα και όσων κινούνται.
8)Όταν το έπιασαν και του έκαναν ό,τι του έκαναν , τον άφησαν πάλι ελεύθερο , έστω με 2 κομμένα δάχτυλα.
9)Ενώ στη συνέχεια δολοφόνησαν τον πεζοναύτη που συνεργάστηκε μαζί του , δεν ενδιαφέρθηκαν να μάθουν ποιος τον επισκέφθηκε στο σπίτι που ζούσε και σε ποιους μίλησε , αφού ο "μάρτυρας" που τον επισκέφθηκε μετά το περιστατικό ,  μπόρεσε να μιλήσει. 
10)Το video αυτό υπάρχει ακόμα στο you tube (και όχι μόνο) ενώ έχουν αφαιρεθεί μικρότερης σημασίας video που δείχνουν π.χ. τις διαδικασίες παραγωγής τροφίμων μαζικής κατανάλωσης κ.τ.λ.
11)Όλα αυτά τα ...κενά ασφαλείας και οργάνωσης , αφορούν κάτι εξαιρετικά σημαντικό , ίσως το μεγαλύτερο μυστικό , που αποκρύπτεται με θρησκευτική ευλάβεια και φυλάσεται ως κόρη οφθαλμού από αυτούς που ελέγχουν τις τύχες του πλανήτη (οι οποίοι παρεμπιπτόντως δεν είναι και τόσο ηλίθιοι).

Είμαι σίγουρος πως αν ασχοληθεί κάποιος να εξετάσει αναλυτικά το video , θα βρει κι άλλα  κενά , αφού αυτά τα εντόπισα εγώ με την πρώτη ματιά και δεν ασχολήθηκα παραπάνω.
Ο λόγος που παραθέτω την άποψή μου , είναι επειδή (όπως εξήγησα στην αρχή) το video "παίζει" πάλι στα ιστολόγια και πιθανόν να παραμυθιαστούν κάποιοι.
Και επαναλλαμβάνω , πως όσο επιφυλακτικοί είμαστε σε στοιχεία που καταρρίπτουν τις ιδέες μας , άλλο τόσο θα πρέπει να είμαστε σε στοιχεία που τις επιβεβαιώνουν, γιατί πάντα υπάρχει ο κίνδυνος της γελοιοποίησης...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...">