Καλώς ήρθες ξένε στον τόπο μου.
Το παρόν ιστολόγιο δεν ανήκει στα "ιστολόγια ενημέρωσης" , οπότε δεν μπορεί με οποιονδήποτε τρόπο να θεωρηθεί Μ.Μ.Ε. , ενώ δεν έχει ως στόχο να επηρρεάσει την κοινή γνώμη.

Είναι τόπος έκφρασης προσωπικών ιδεών και πεποιθήσεων και δεν φιλοξενεί ειδήσεις , θέματα ή άρθρα που έρχονται σε αντίθεση με τις απόψεις μου (ή απλά με αφήνουν αδιάφορο).
Σε αντίθεση με άλλα ιστολόγια , οι απόψεις που εκφράζονται εδώ είναι αυστηρά προσωπικές και τα γεγονότα παρουσιάζονται "φιλτραρισμένα" και μονόπλευρα , όπως τα αντιλαμβάνομαι εγώ , από τη δική μου οπτική γωνία , οπότε δεν θα πρέπει σε καμία περίπτωση να θεωρούνται "δεδομένα"...

12/10/11

Δ-εν Ε-ίμαστε Η-λίθιοι...



Ο.Κ. Ενημερωθήκαμε πλήρως , με κάθε λεπτομέρεια για τους επόμενους λογαριασμούς Δ.Ε.Η. που θα λάβουμε.
Έχουμε καταλάβει πως θα είναι αμείλικτοι , θα μας κόψουν το ρεύμα , κ.τ.λ.-κ.τ.λ.
Έχουν φροντίσει να διαδώσουν σε όσα περισσότερα μέσα μπορούσαν τον πανικό που θέλουν να μας πουλήσουν (Μ.Μ.Ε. , ιστολόγια κ.τ.λ.).
Έχουμε μάθει πλέον τί θα κάνουν "αυτοί " σε εμάς , "αν δεν υπακούσουμε..."
Πολλά βλέπω να γράφονται και να λέγονται συνεχώς για το τί θα κάνουν "αυτοί" , αλλά πουθενά δεν είδα να γίνεται αναφορά για το τί μπορούμε ή τί θα κάνουμε "εμείς" , πράγμα που σημαίνει πως είναι ΔΕΔΟΜΕΝΟ πως θα υπακούσουμε...
Επειδή όμως τίποτα δεν είναι "δεδομένο" , και πολύ περισσότερο η τυφλή υπακοή και υποταγή μας , ας φροντίσουμε λοιπόν κι εμείς με τη σειρά μας να ενημερώσουμε για το τί θα ακολουθήσει , για το τί θα κάνουμε "εμείς":
Το πιθανότερο λοιπόν σενάριο (για να ακολουθήσω την προσφιλή στα Μ.Μ.Ε. φρασεολογία) είναι να μαζέψουμε τους λογαριασμούς της Δ.Ε.Η. και αντί να τρέξουμε σαν τα ποντίκια να τους πληρώσουμε , αυτή τη φορά να κάνουμε κάτι διαφορετικό.
Να δώσουμε ραντεβού την Κυριακή 13 Νοεμβρίου έξω από τα δημαρχεία και να κάψουμε δημόσια τους λογαριασμούς σε κάδους με την ένδειξη:  Δεν Είμαστε Ηλίθιοι
Γιατί ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΗΛΙΘΙΟΙ να πληρώνουμε ότι παπαριά τους κατέβει στο άδειο κεφάλι 
ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΗΛΙΘΙΟΙ να μας χειραγωγούν τα παπαγαλάκια τους (Μ.Μ.Ε.)
ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΗΛΙΘΙΟΙ να υπακούμε τυφλά 
ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΗΛΙΘΙΟΙ να δίνουμε συνεχώς χωρίς να παίρνουμε τίποτα σε ανατάλλαγμα
ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΗΛΙΘΙΟΙ να πιστέψουμε πως τα λεφτά που ζητάνε θα μπουν στα ταμεία του κράτους

1 σχόλιο:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...">