Καλώς ήρθες ξένε στον τόπο μου.
Το παρόν ιστολόγιο δεν ανήκει στα "ιστολόγια ενημέρωσης" , οπότε δεν μπορεί με οποιονδήποτε τρόπο να θεωρηθεί Μ.Μ.Ε. , ενώ δεν έχει ως στόχο να επηρρεάσει την κοινή γνώμη.

Είναι τόπος έκφρασης προσωπικών ιδεών και πεποιθήσεων και δεν φιλοξενεί ειδήσεις , θέματα ή άρθρα που έρχονται σε αντίθεση με τις απόψεις μου (ή απλά με αφήνουν αδιάφορο).
Σε αντίθεση με άλλα ιστολόγια , οι απόψεις που εκφράζονται εδώ είναι αυστηρά προσωπικές και τα γεγονότα παρουσιάζονται "φιλτραρισμένα" και μονόπλευρα , όπως τα αντιλαμβάνομαι εγώ , από τη δική μου οπτική γωνία , οπότε δεν θα πρέπει σε καμία περίπτωση να θεωρούνται "δεδομένα"...

8/1/12

ΠΛΗΡΩΝΕ ΜΑΛΑΚΑ!


Την ώρα που οι κοινωνικές παροχές για υγεία, παιδεία, συντάξεις κ.τ.λ. έχουν σχεδόν μηδενιστεί,
την ώρα που σου ζητάνε να πληρώνεις 282 διαφορετικές "εισφορές" και δεν έχεις να πληρώσεις το ρεύμα...

ΔΕΣ ΠΟΥ ΠΑΝΕ (ΜΕΤΑΞΥ ΑΛΛΩΝ) ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΟΥ!

Πριν από δύο μήνες, το Νοέμβριο του 2011, με τη δημοσίευση απόφασης του υπουργού Εργασίας, Γιώργου Κουτρουμάνη, στο Φύλλο Εφημερίδος της Κυβερνήσεως , θεωρεί τους  
παιδόφιλους ανάπηρους!
Στα άτομα με αναπηρία, σύμφωνα με την απόφαση του υπουργείου Εργασίας, θα εντάσσονται άνθρωποι με σεξουαλικές και άλλες διαστροφές, που οδηγούν σε εγκληματικές συμπεριφορές όπως παιδόφιλοι, επιδειξιομανείς, κλεπτομανείς και ηδονοβλεψίες.
Στο επίσημο ΦΕΚ προβλέπονται ως ποσοστά αναπηρίας:
- Φετιχισμός ΠΑ: 20-30%
- Παρενδυτικός φετιχισμός ΠΑ: 20-30%
- Επιδειξιομανία ΠΑ: 20-30%
- Hδονοβλεψία ΠΑ: 20-30%
- Παιδοφιλία ΠΑ: 20-30%
- Σαδομαζοχισμός ΠΑ: 20-30%

Με δεδομένο ότι η απόφαση δημοσιεύτηκε στο ΦΕΚ στις αρχές Νοεμβρίου, όσοι είναι παιδόφιλοι μπορούν να τύχουν ευεργετικών διατάξεων, καθώς θεωρούνται άτομα με αναπηρία.
Εκτός από τους παιδόφιλους "ποσοστά αναπηρίας" παίρνουν από τον Νοέμβριο του 2011 και όσοι έχουν παθολογική ενασχόληση με τυχερά παιχνίδια, είναι πυρομανείς, κλεπτομανείς, σαδομαζοχιστές και αλκοολικοί.
Και ποια είναι η ...αντίδραση του υπουργού (που δεν ήξερε τί υπέγραφε άραγε;):

Αποφάσισε τη ...σύσταση νέας Ειδικής Επιστημονικής Επιτροπής, με αντικείμενο την αναπροσαρμογή του κανονισμού...
ΔΗΛΑΔΗ ΚΟΡΟΪΔΙΑ ΣΤΗΝ ΚΟΡΟΪΔΙΑ
Στον κανονισμό, που δημοσιεύτηκε τον Νοέμβριο του 2011 στο ΦΕΚ, συμπεριλαμβάνεται πίνακας με κατηγορίες ατόμων υπό τον γενικό τίτλο "σεξουαλικές διαστροφές", οι οποίες "πριμοδοτούνται" με ποσοστά αναπηρίας από 20% έως 35%.
Τα ποσοστά αυτά μπορούν να εξασφαλίσουν ορισμένα προνόμια, όπως μειωμένα τιμολόγια στους λογαριασμούς της ΔΕΗ, ή σε εισιτήρια Μέσων Μαζικής Μεταφοράς.

Υπενθυμίζω, πως για να μπει κάποιος στη λίστα ως ...ανάπηρος , θα πρέπει να πληρεί τις προϋποθέσεις , ανάλογα με την πάθηση.
Μπορείς λοιπόν εύκολα να καταλάβεις , πως ενώ υπάρχουν λίστες με ονόματα παιδοφίλων στη διάθεση του κράτους (και των δημοσιογράφων) , όχι μόνο τους προστατεύουν, αλλά πλέον και τους ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ!

 καλή χώνεψη λοιπόν και εις άλλα με υγεία...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...">