Καλώς ήρθες ξένε στον τόπο μου.
Το παρόν ιστολόγιο δεν ανήκει στα "ιστολόγια ενημέρωσης" , οπότε δεν μπορεί με οποιονδήποτε τρόπο να θεωρηθεί Μ.Μ.Ε. , ενώ δεν έχει ως στόχο να επηρρεάσει την κοινή γνώμη.

Είναι τόπος έκφρασης προσωπικών ιδεών και πεποιθήσεων και δεν φιλοξενεί ειδήσεις , θέματα ή άρθρα που έρχονται σε αντίθεση με τις απόψεις μου (ή απλά με αφήνουν αδιάφορο).
Σε αντίθεση με άλλα ιστολόγια , οι απόψεις που εκφράζονται εδώ είναι αυστηρά προσωπικές και τα γεγονότα παρουσιάζονται "φιλτραρισμένα" και μονόπλευρα , όπως τα αντιλαμβάνομαι εγώ , από τη δική μου οπτική γωνία , οπότε δεν θα πρέπει σε καμία περίπτωση να θεωρούνται "δεδομένα"...

31/12/11

ευχή και κατάρα


Για τη νέα χρονιά τί να ευχηθώ...
Τα ευχολόγια δεν αρκούσαν ποτέ για να είναι οι νέες χρονιές ευτυχισμένες.
Η ευτυχία είναι κάτι διεκδικήσιμο , έρχεται ως ανταμοιβή των επιλογών του καθενός.
Ευτυχισμένη θα είναι εκείνη η χρονιά που δεν θα υπάρχουν πολιτικά κόμματα και πολιτικοί, δεν θα υπάρχει τηλεόραση, δεν θα υπάρχουν Μ.Μ.Ε., δεν θα υπάρχουν πολυεθνικές, δεν θα υπάρχει εκκλησία, δεν θα υπάρχουν τράπεζες, δεν θα υπάρχουν φτωχοί, δεν θα υπάρχουν άνεργοι, δεν θα υπάρχει χρήμα, δεν θα υπάρχει βία, δεν θα υπάρχει μοιρολατρεία, δεν θα υπάρχει παραπληροφόρηση, δεν θα υπάρχουν ξένα συμφέροντα, δεν θα υπάρχουν μπάτσοι, δεν θα υπάρχουν "πρόβατα" και "βοσκοί", δεν θα υπάρχουν "σφαχτά" και "χασάπηδες".
Ευτυχισμένη θα είναι εκείνη η χρονιά που η πατρίδα μου θα είναι πραγματικά ελεύθερη, ανεξάρτητη, αυτοδύναμη και θα κυβερνάται από το λαό της.
Μέχρι να έρθει εκείνη η χρονιά που θα επιλέξουμε ως άνθρωποι, ως λαός να ευτυχήσουμε, κάθε χρονιά θα ανήκει στην περίοδο του κοινωνικού-πνευματικού-οικονομικού-πολιτιστικού μεσαίωνα που ζούμε εδώ και αιώνες.
Όσο για 'σένα, το μόνο που μπορώ να σου ευχηθώ, είναι να σταματήσεις να βελάζεις, να βόσκεις και να υπακούς.Να βρεις επιτέλους τον εαυτό σου, αυτόν τον υπέροχο εαυτό σου που είναι πολύ καλύτερος απ' ότι σου έχουν μάθει να πιστεύεις.Να σκάψεις βαθιά μέσα σου, να πετάξεις τη σαβούρα που σου έχουν φορτώσει και να πλάσεις τον κόσμο γύρω σου όπως θα ήθελες να είναι, όπως ακριβώς είναι μέσα στο μυαλό σου.Στο δικό σου μυαλό, στη δική σου ψυχή, όχι στον τηλεχειριζόμενο δέκτη προπαγάνδας που έχουν φυτέψει στο άψυχο κουφάρι που περιφέρεις εδώ κι εκεί σαν να είναι ο εαυτός σου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...">