Καλώς ήρθες ξένε στον τόπο μου.
Το παρόν ιστολόγιο δεν ανήκει στα "ιστολόγια ενημέρωσης" , οπότε δεν μπορεί με οποιονδήποτε τρόπο να θεωρηθεί Μ.Μ.Ε. , ενώ δεν έχει ως στόχο να επηρρεάσει την κοινή γνώμη.

Είναι τόπος έκφρασης προσωπικών ιδεών και πεποιθήσεων και δεν φιλοξενεί ειδήσεις , θέματα ή άρθρα που έρχονται σε αντίθεση με τις απόψεις μου (ή απλά με αφήνουν αδιάφορο).
Σε αντίθεση με άλλα ιστολόγια , οι απόψεις που εκφράζονται εδώ είναι αυστηρά προσωπικές και τα γεγονότα παρουσιάζονται "φιλτραρισμένα" και μονόπλευρα , όπως τα αντιλαμβάνομαι εγώ , από τη δική μου οπτική γωνία , οπότε δεν θα πρέπει σε καμία περίπτωση να θεωρούνται "δεδομένα"...

6/8/11

το βιβλίο της ημέρας



Πίσω από τα αμύθητα πλούτη, τις φιλανθρωπίες και τις οικολογικές ανησυχίες των Rockefeller, υπάρχει ένα μυστικό σχέδιο που διαμόρφωσε τις διεθνείς εξελίξεις του 20ού αιώνα, επιβάλλοντας μεθοδικά τη Nέα Παγκόσμια Tάξη.

1 σχόλιο:

  1. ΕΓΩ ΣΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΑΔΕΡΦΕ ΟΠΟΙΔΗΠΟΤΕ ΒΙΒΛΙΟ ΑΠΟ ΣΤΗΒΕΝ ΠΡΕΣΦΙΛΝΤ.ΑΚΑΔΗΜΑΙΚΟΣ ΚΑΙ ΑΡΧΑΙΟΛΑΤΡΗΣ ΜΕ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΗ ΠΕΝΑ.ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΠΑΝΤΑ Η ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ,ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΣ ΦΑΣΤ-ΦΟΥΝΤ ΓΝΩΣΗ.ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ,ΔΗΛΑΔΗ, ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΜΑΣ ΟΝΟΜΑ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...">