Καλώς ήρθες ξένε στον τόπο μου.
Το παρόν ιστολόγιο δεν ανήκει στα "ιστολόγια ενημέρωσης" , οπότε δεν μπορεί με οποιονδήποτε τρόπο να θεωρηθεί Μ.Μ.Ε. , ενώ δεν έχει ως στόχο να επηρρεάσει την κοινή γνώμη.

Είναι τόπος έκφρασης προσωπικών ιδεών και πεποιθήσεων και δεν φιλοξενεί ειδήσεις , θέματα ή άρθρα που έρχονται σε αντίθεση με τις απόψεις μου (ή απλά με αφήνουν αδιάφορο).
Σε αντίθεση με άλλα ιστολόγια , οι απόψεις που εκφράζονται εδώ είναι αυστηρά προσωπικές και τα γεγονότα παρουσιάζονται "φιλτραρισμένα" και μονόπλευρα , όπως τα αντιλαμβάνομαι εγώ , από τη δική μου οπτική γωνία , οπότε δεν θα πρέπει σε καμία περίπτωση να θεωρούνται "δεδομένα"...

18/12/11

Μασονία και Εκκλησία Νο3 (και τελευταίο γιατί πολύ ασχολήθηκα...)


Σε προηγούμενα άρθρα , είχα παρουσιάσει κάποια στοιχεία που συνδέουν την εκκλησία με τη μασονία (ως θεσμούς , ως δόγματα , ως θρησκείες , ως οργανισμούς-εταιρείες).
Το θέμα και τα στοιχεία είναι πραγματικά ανεξάντλητα , η ιστορία οδηγεί πολύ πίσω στο χρόνο , πριν την επινόηση του χριστιανισμού και του απόλυτου καταναλωτικού προϊόντος του (Θεός-Σατανάς , Χριστός-Αντίχριστος , άγγελοι-δαίμονες και λοιπές παπαριές).
Οι λίστες των μελών όλων των μασονικών στοών , συντεχνιών και αδελφάτων είναι γεμάτες από πολιτικούς , παπάδες , μεγαλοεπιχειρηματίες , τραπεζίτες και άλλα καλά παιδιά.
Το σημαντικό είναι να κατανοήσει ο κόσμος πως όλοι αυτοί οι θεσμοί (πολιτική , θρησκεία-εκκλησία , χρηματοπιστωτικό σύστημα , πολυεθνικές , Μ.Μ.Ε.) είναι δημιουργήματα της ίδιας ομάδας καθικιών , που το μόνο που επιδιώκουν είναι ο απόλυτος έλεγχος του μυαλού σου , της ίδιας σου της ύπαρξης!
Ο Ηράκλειτος διατύπωσε έναν ΑΠΟΛΥΤΟ ΝΟΜΟ που δεν επιδέχεται καμμία εξαίρεση

Είπε: "ΤΑΝΑΝΤΙΑ ΤΑΥΤΑ" που σημαίνει ότι "τα ενάντια είναι ίδια". Ο νόμος αυτός σε ότι αφορά την Αληθή Διπολικότητα ΦΥΣΙΚΟΥ ΚΑΛΟΥ και ΦΥΣΙΚΟΥ ΚΑΚΟΥ, σημαίνει ότι τα ΦΥΣΙΚΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΓΩΓΑ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΤΗΣ ΦΥΣΕΩΣ, ΤΗΣ ΜΙΑΣ ΦΥΣΕΩΣ, ΠΟΥ ΤΑ ΣΥΝΤΗΡΕΙ.
Άρα κατά παραλληλισμό τα ΠΛΑΣΤΑ (ΠΑΡΑΦΥΣΙΝ) ΕΝΑΝΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΓΩΓΑ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΟΥ, ΕΝΟΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΟΥ, ΠΟΥ ΣΥΝΤΗΡΕΙ ΤΗΝ ΠΛΑΣΤΗ ΔΙΠΟΛΙΚΟΤΗΤΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΦΥΣΙΚΗ ΤΑΞΗ. (κείμενο 'ΙΑ 1988 ΟΕΑ)

Το έμβλημα του «ΟΦΘΑΛΜΟΥ ΕΝ ΤΡΙΓΩΝΩ »των «ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΩΝ ΜΑΣΩΝΙΚΩΝ ΣΤΟΩΝ» και «ΤΗΣ ΟΔΟΥ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ ΧΕΙΡΟΣ» των υπερ-στοών «HONG» Κίνας, «ΖΕΝ» Θιβέτ, και «ΑΟΑ» Λονδίνου, κατασκευασμένο πάνω από τη θύα του τέμπλου της  «ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ» Αθηνών, στην ίδια θέση πολλών «ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΩΝ ΝΑΩΝ», στις ΟΡΘΟΔΟΞΕΣ ΑΓΙΟΓΡΑΦΙΕΣ - ΕΙΚΟΝΕΣ που αναπαριστούν τον "Πατέρα Θεό εν Τριγώνο" , και έξω από τους ναούς του ΒΑΤΙΚΑΝΟΥ και των ΠΡΟΤΕΣΤΑΝΤΩΝ, ως απόδειξη της εικονικής διαφοράς και διαμάχης μεταξύ της   ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗΣ «ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ» και «ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΗΣ» ΜΑΣΩΝΙΑΣ, ΑΜΦΟΤΕΡΩΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΤΕΚΝΩΝ – ΑΔΕΛΦΩΝ ΕΚ ΤΗΣ ΚΙΤΡΙΝΗΣ ΜΙΣΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΜΗΤΡΟΣ «HONG» ΚΙΝΑΣ, ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΟΓΓΟΛΙΚΩΝ ΑΔΕΛΦΩΝ ΤΗΣ, «ΖΕΝ» ΘΙΒΕΤ ΚΑΙ «ΑΟΑ» ΛΟΝΔΙΝΟΥ.

Οριστε τα φανερα πλεον υπονοούμενα που αφήνουν τα παρακάτω σύμβολα ενω οι Έλληνες λόγο καθολικής σχιζοφρένιας δεν είναι σε θέση να αντιληφθούν ουτε τα αυτονόητα!! Και οι ραβίνοι, μασόνοι κτλ. να βάζουν φανερά αυτά τα σημάδια επειδή τους αρέσει να ξέρουν μόνο αυτοί που είναι μυημένοι, ενώ τα «γκοιμ» οι «βέβηλοι» μη μασόνοι δηλαδή ο βέβηλος λαουτζίκος, να τα βλέπουν και να νομίζουν άλλα ή να μην ξέρουν την τύφλα τους, και εκείνοι να  έχουν κρυμμένη την γνώση και να γελάνε με την άγνοια των βέβηλων μη μασόνων, ενώ συνωμοτούν (εκ του ασφαλούς) για την γενοκτονία των Ελλήνων από τους Μογγόλους ήτοι Βούλγαρους, Αλβανούς, Σκοπιανούς, Τούρκους , Εβραίους , Ιουδαίους και Ρουμάνους !!!

Ιδου η συμπαιχνιακη πλαστή εικονικη διαμάχη μεταξύ ορθοδοξίας και μασονίας!!! Ο μασονικος διαβητης μαζι με τον οφθαλμο εν τριγωνω!!! Και αυτοι εχουν εξωκοσμικο δημιουργο τον μεγαλο αρχιτεκτονα του συμπαντος Μ.Α.Τ.Σ. Αρχιτεκτονας εξου και μασονος που σημαινει χτιστης (του ναου το σολωμοντος), και εξου και τα εργαλεια του ο γνωμονας και ο μασονικος διαβητης


Το ματακι του Σιν-Γιαχβε στο δολλαριο εν τριγωνο και απο κατω η τριγωνικη αγαπημενη τους πυραμιδα. Το ματι ειναι χωρισμενο απο την πυραμιδα και υπονοει την σεληνη που κοιταει απο πανω στις ανωτερες διαστασεις την πυκνοτερη διασταση κατω στη Γη, την εξουσιαστικη πυραμιδα των ιλουμινατων. Βάζουν δε πάνω στο δολλάριο την υπογραφή "In God we Trust" για να δείξουν οι εβραιοσάξονες την αφοσίωση τους στο χρήμα (Ο Θεός τους το χρήμα)



Αυτό είναι σε μοναστήρι του Αγιου Όρους!!!



Ορίστε δεν χρειάζεται τίποτα άλλο.. δικοί μας ΑΡΧΙΠΑΠΑΔΕΣ και από πίσω το τρίγωνο με τον οφθαλμό!! Το τριγωνο του που ακτινοβολει με ακτινοβολιες ψυχοτρονικου ελεγχου απο την Λεβαν/Σεληνη!!! Τι άλλο θέλετε οι Έλληνες για να πειστείτε ότι προσκυνάτε τον Γιαχβε;;



Ο οφθαλμος του Σιν-Σιων-Γιαχβε εν τριγωνο σε ορθοδοξο ναο της Ρωσίας!!!


Ελληνικο εκκλησακι (ο ναος των ταξιαρχων)....παλι το τριγωνο και ο οφθαλμος



Μιλαει ο Ομπαμα....δειτε τι κανουν με τα χερια τους οι σεληνιαζομενοι υπνωτισμενοι οπαδοι του!!!



Καθολικη Εκκλησια στην Πολωνια..



Γερμανια , προσεξτε τον Τρουλο!!



Καθολικη εκκλησια στο Βουκουρεστι



Φιλοσοφικη μασονικη στοα! Προσεξτε και το πατωμα που μοιαζει με σκακιερα και
συμβολιζει τα πιονια μασονους!!! Το τριγωνο αναφέρεται και ως ο οφθαλμός του Κρόνου!
Σάβατο-Saturnus Day-Η μέρα του Κρόνου-Saturday-Σαβατάϊ=ο 7ος ιερός πλανήτης Κρόνος των ιουδαίων!



 ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ - ΔΟΓΜΑΤΑ - ΣΤΟΕΣ - ΤΡΑΠΕΖΕΣ - ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΗΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ ΣΚΟΥΠΙΔΟΤΟΠΟ

ΞΥΠΝΑ ΠΡΙΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ

4 σχόλια:

  1. Ειμαι πολυ χαρουμενοs που υπαρχειs.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ναι. Το αντιλήφθηκα πως πρόκειται για σιωνιστική θρησκεία ! Από μαθήτρια είχα προσέξει σε εκκλησάκι σε χωριό πάνω στα βουνά τον παντεπόπτη οφθαλμό ! Πόσο πιο φανερά να σου δείξουν τη μασονική καταγωγήτης εκκλησίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η ορθοδοξία είναι θεία αποκάλυψη από κει και πέρα υπάρχουν ιερείς μοναχοί και μοναχές που είναι εξαιρέσεις είτε σου αρέσει είτε όχι δυστυχώς στα περισσότερα συμφωνώ γιατί τα τελευταία 50 χρόνια ίσως και λίγο παραπάνω υπάρχει η πέμπτη φάλαγγα και όχι μόνο πού από εκεί προήλθαν μητροπολίτες ιερείς και λοιπά,δεν είναι όμως όλοι οι ιερείς το ίδιο δεν θα συνεχίσω καμία άλλη κουβέντα περαιτέρω.
    Εις το όνομα του Πατρός του Υιού και του Αγίου Πνεύματος όλα θα ξεδιαλύνουν για όλους μας λίαν συντόμως παγκοσμίως, ο Θεός ο Τριαδικός Θεός δεν θέλει κανέναν με το ζόρι και σέβεται το αυτεξούσιο αλλά υπάρχουν και η πνευματικοί Του νόμοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...">