Καλώς ήρθες ξένε στον τόπο μου.
Το παρόν ιστολόγιο δεν ανήκει στα "ιστολόγια ενημέρωσης" , οπότε δεν μπορεί με οποιονδήποτε τρόπο να θεωρηθεί Μ.Μ.Ε. , ενώ δεν έχει ως στόχο να επηρρεάσει την κοινή γνώμη.

Είναι τόπος έκφρασης προσωπικών ιδεών και πεποιθήσεων και δεν φιλοξενεί ειδήσεις , θέματα ή άρθρα που έρχονται σε αντίθεση με τις απόψεις μου (ή απλά με αφήνουν αδιάφορο).
Σε αντίθεση με άλλα ιστολόγια , οι απόψεις που εκφράζονται εδώ είναι αυστηρά προσωπικές και τα γεγονότα παρουσιάζονται "φιλτραρισμένα" και μονόπλευρα , όπως τα αντιλαμβάνομαι εγώ , από τη δική μου οπτική γωνία , οπότε δεν θα πρέπει σε καμία περίπτωση να θεωρούνται "δεδομένα"...

22/2/12

της δικαιοσύνης ήλιε νοητέ...


Άλλο ένα ανθρωπόμορφο τέρας συνελήφθη από το Σώμα Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος ( μάλλον είναι ο μόνος τομέας του Δημοσίου που λειτουργεί πλέον...) και ευτυχώς αυτή τη φορά (ενάντια στον άγραφο νόμο που επιβάλλει την προστασία τους...) δόθηκε στη δημοσιότητα το ονοματάκι:
Απόστολος Ρώσος του Χρήστου , 54 ετών  
εκπαιδευτικός σε σχολείο της Ρόδου

Και ποια είναι η ...ποινή που επιβλήθηκε;

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΜΕ ΕΓΓΥΗΣΗ 30.000 € 
ΚΑΙ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΠΟΥ ΕΡΓΑΖΕΤΑΙ
ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ 
ΟΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΝ ΞΕΡΟΥΝ...

Μπορεί κανείς να μας πει πού βρήκε τα 30 χιλιάρικα ένας εκπαιδευτικός;
Μπορεί κανείς να μας πει γιατί θα συνεχίσει να εργάζεται ως εκπαιδευτικός ...σε άλλη περιοχή;
Μήπως το κύκλωμα των παιδόφιλων έχει ισχυρά μέλη;

7 σχόλια:

  1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. *προς αποφυγήν παρεξηγήσεων

      Διαγραφή
    2. Φίλε διέγραψα το σχόλιό σου όπως μου ζήτησες, όμως θα πρέπει να ξέρεις πως η πληροφόρησή μου για οτιδήποτε γράφω, δεν προέρχεται από τα Μ.Μ.Ε. (δεν τα εμπιστεύομαι) και στην συγκεκριμένη περίπτωση γνωρίζω πολύ καλά (ζω στη Ρόδο και τυχαίνει να ξέρω αρκετό κόσμο) πως ήταν νίκη του δικηγόρου του και τίποτα παραπάνω.
      Δεν ξέρω αν το έχεις προσέξει, αλλά οι αποφάσεις των δικαστηρίων στην Ελλάδα βασίζονται ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ στις ικανότητες ή τις διασυνδέσεις των δικηγόρων και δεν συμβαδίζουν σχεδόν ποτέ με την αλήθεια και την απόδοση δικαιοσύνης, οπότε δεν είναι σωστό να χρησιμοποιείς μια δικαστική απόφαση ως απόδειξη για οτιδήποτε...

      Διαγραφή
  2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΙΣΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΜΑΛΑΚΑΣ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΟ
    ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΕΝΑ ΑΤΟΜΟ ΚΑΙ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΓΙΝΕ ΒΓΑΛΕ ΤΟΝ ΣΚΑΣΜΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ????????????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εγώ μπορεί να είμαι όχι απλά μεγάλος, αλλά ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ μαλάκας. Αυτό όμως αφορά εμένα, την παλάμη μου και το πουλί μου.
    Το όνομα όμως δόθηκε στη δημοσιότητα από την ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ, όχι σε εμένα προσωπικά, αλλά στο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ, μέσω κοινοποίησης.
    Εσύ που ΞΕΡΕΙΣ ακριβώς τι έγινε, ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ αυτό το άτομο, και ΔΕΝ είσαι μαλάκας, ΓΙΑΤΙ δεν μας λες;
    (δεν εννοώ σ'αυτό το ιστολόγιο αλλά σε κάποιο άλλο που είναι ΕΝΕΡΓΟ και με πολλές επισκέψεις ώστε να αποκατασταθεί η αλήθεια)
    Επίσης, ΓΙΑΤΙ δεν βγάζεις την μαγκιά που σίγουρα διαθέτεις σε ΜΕΓΑΛΗ ποσότητα, στοχεύοντας στην ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ, αντί να ασχολείσαι με μία ανάρτηση σχεδόν 2 ετών παλιά, σε ένα ιστολόγιο ΑΝΕΝΕΡΓΟ πάνω από ένα χρόνο;
    Ενημερωτικά σε πληροφορώ πως στην ανάρτησή μου "η λίστα της ντροπής" όπου αναγράφονται όσα ονόματα παιδεραστών έχουν ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΕΙ από εισαγγελείς, πριν από 3 μήνες αφαίρεσα ένα όνομα όταν Ο ΙΔΙΟΣ επικοινώνησε μαζί μου και με ενημέρωσε με ΣΤΟΙΧΕΙΑ (δικαστική απόφαση) πως τελικά αθωώθηκε και ήταν λάθος του εισαγγελέα να δώσει το όνομά του πριν τελεσιδικήσει η υπόθεση.
    Δεν περιμένω απάντηση, αν έχεις κάποια στοιχεία σε συμβουλεύω να τα δημοσιοποιήσεις σε ενεργά ενημερωτικά ιστολόγια για να αποκαταστήσεις το όνομα του ανθρώπου που γνωρίζεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. http://www.rodiaki.gr/article/294875/omofwna-athwos-o-ekpaideytikos

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...">