Καλώς ήρθες ξένε στον τόπο μου.
Το παρόν ιστολόγιο δεν ανήκει στα "ιστολόγια ενημέρωσης" , οπότε δεν μπορεί με οποιονδήποτε τρόπο να θεωρηθεί Μ.Μ.Ε. , ενώ δεν έχει ως στόχο να επηρρεάσει την κοινή γνώμη.

Είναι τόπος έκφρασης προσωπικών ιδεών και πεποιθήσεων και δεν φιλοξενεί ειδήσεις , θέματα ή άρθρα που έρχονται σε αντίθεση με τις απόψεις μου (ή απλά με αφήνουν αδιάφορο).
Σε αντίθεση με άλλα ιστολόγια , οι απόψεις που εκφράζονται εδώ είναι αυστηρά προσωπικές και τα γεγονότα παρουσιάζονται "φιλτραρισμένα" και μονόπλευρα , όπως τα αντιλαμβάνομαι εγώ , από τη δική μου οπτική γωνία , οπότε δεν θα πρέπει σε καμία περίπτωση να θεωρούνται "δεδομένα"...

15/6/11

ΕΧΩ ΤΗ ΛΥΣΗ!!!


ΕΠΕΙΓΟΝ!
ΠΡΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ:

Έστω και την τελευταία στιγμή ελπίζω να σας προλάβω , να μην ψηφίσετε τα νέα μέτρα.
Όπως πολύ καλά γνωρίζετε , ακόμα και αυτά τα μέτρα που θέλετε να ψηφίσετε , δεν θα έχουν σωτήριο αποτέλεσμα για τα ταμεία του κράτους , αφού ως γνωστόν οι ρουφιάνες οι εταιρείες παράγουν συνεχώς καινούργια και ακριβότερα ψιψιψίνια (super cars , rolex , σκάφη , liar-jets , ηλεκτρονικά gadgets , γυναικείες τσάντες , παπούτσια και τουαλέτες , σούπερ-ντούπερ ουάου μοδάτα ρούχα σε New York και Milano) ενώ και οι διακοπές σε luxury villas με υπηρετικό προσωπικό στα εξωτικά παρθένα νησιά , προσωπική φρουρά-στρατός κ.τ.λ., κοστίζουν πλέον πανάκριβα , πάγια έξοδα δηλαδή για εσάς και τις οικογένειές σας που καλύπτονται από τα ταμεία του δημοσίου.
Ευτυχώς όμως που υπάρχει και κάποιος σ'αυτή τη χώρα που σκέφτεται πριν από 'σας για 'σας!

Σας παρουσιάζω λοιπόν 10 απαραίτητες προσθήκες που θα πρέπει να γίνουν στα νέα μέτρα , ώστε να αξίζει τον κόπο να σας βρίζουν και να σας καταριούνται 11.000.000 Έλληνες , να μην το υπομένετε όλο αυτό για ...πενταροδεκάρες. Ξέρω , υπάρχουν κάποιοι γραφικοί αναρχοάπλυτοι που φωνάζουν για φορολόγηση των τραπεζών , των βιομηχάνων , των εφοπλιστών , της εκκλησίας και άλλα τέτοια χαζά , αλλά εγώ δεν θα σας κουράσω με αστειότητες:
  1. Φορολόγηση των κατοικίδιων με το κεφάλι.                                                                                     Τα κατοικίδια ως γνωστόν απαιτούν τροφή , κτηνίατρο , φάρμακα , αντιπαρασιτικά κ.τ.λ. τα οποία αποτελούν και οικονομικό τεκμήριο τεκμήριο για τους ιδιοκτήτες τους.Δεν μπορείς φίλε μου να δηλώνεις 600€ μισθό και να συντηρείς και γάτα ή (ακόμα χειρότερα) σκύλο. Πόθεν έσχες; ε;
  2. Να πληρώνουν πρόστιμο για φοροδιαφυγή όποιοι συλληφθούν να ταϊζουν αδέσποτα.                Μιλάμε για θρασύτατη μετακίνηση εμπορεύματος μπροστά στα μάτια μας (τροφή) χωρίς παραστατικά , χωρίς αποδείξεις , χωρίς Φ.Π.Α.
  3. Κεφαλικός φόρος στους γονείς για κάθε παιδί.                                                                            Πως συντηρείς ρε φίλε 2 και 3 παιδιά με βασικό μισθό , πληρώνοντας ενοίκιο , ρεύμα  νερό , τηλέφωνο , κινητό , βενζίνη κ.τ.λ.; Άρα έχεις κρυφές πηγές εισοδήματος (για να μην πω για τους μεγαλοαπατεώνες πολύτεκνους).
  4. Φορολόγηση του χαρτζηλικιού των ανηλίκων.                                                                         Πρόκειται για μια από τις μάστιγες της κοινωνίας μας , αφού τα χρήματα αυτά δεν προήλθαν από κάποια εργασία ως αμοιβή (όπου θα υπήρχαν και τα ανάλογα οικονομικά - φορολογίσιμα στοιχεία) επομένως μιλάμε στην ουσία για μαύρο χρήμα!
  5. Χρέωση της αποχέτευσης με το κυβικό (όπως το νερό) με ειδικούς μετρητές.                              Η τοποθέτηση μετρητών στις αποχετεύσεις του κάθε σπιτιού με σκοπό τη χρέωση , είναι απολύτως αναγκαία αφού όσο περισσότερα απόβλητα παράγει ο οργανισμός μας , σημαίνει πως τρέφεται ή πίνει περισσότερο από κάποιον άλλο που παράγει λιγότερα απόβλητα , άρα είναι δείκτης οικονομικής κατάστασης.
  6. Κατάργηση της συνταξιοδότησης και της δωρεάν περίθαλψης.                                                    Αν μπορείς να δουλεύεις , θα μπορείς και να τρως. Αν δεν μπορείς , τον πούλο! Στην πάνσοφη μητέρα φύση , σε κανένα είδος του ζωϊκού βασιλείου δεν επιβιώνουν οι αδύναμοι κι αυτό εξασφαλίζει την υγιή διαιώνιση των ειδών. Πολύ το έχουμε παρακάνει μου φαίνεται με την υποστήριξη των αρρώστων και των ηλικιωμένων. Όποιος δεν μπορεί να δουλεύει λόγω ηλικίας ή υγείας (με συνέπεια να μην αποτελεί πηγή είσπραξης για το κράτος) δεν έχει λόγο ύπαρξης.
  7. Φορολόγηση των νεκρών με το κεφάλι.                                                                                      Κάθε νεκρός , απαιτεί (εκτός από τα προφανή ...αρχικά έξοδα της κηδείας) συντήρηση του τάφου , καντηλάκια , λουλούδια , μνημόσυνα κ.τ.λ. δηλαδή έξοδα τα οποία αποτελούν τεκμήριο διαβίωσης για τις οικογένειες των θανόντων.
  8. Φόρος πολυτελείας για μουσική στα σπίτια.                                                                               Μπορεί να τοποθετηθούν ειδικοί μετρητές μουσικής σε κάθε σπίτι , ώστε να διαπιστωθεί ποιοι είναι αυτοί που το παίζουν δήθεν χαμηλόμισθοι και δύστυχοι και στο σπίτι ακούνε όλη μέρα μουσική , δηλαδή διασκεδάζουν , άρα έχουν καλή ψυχολογία , οπότε έχουν λεφτά , άρα φοροδιαφεύγουν!
  9. Φορολόγηση γάμων και βαπτίσεων.                                                                                          Νομίζω δεν χρειάζεται να αναλύσω πως τα τεράστια ποσά που απαιτούνται για αυτές τις δύο πολυτέλειες δεν είναι δυνατό να τα διαθέτουν οι περισσότεροι εργαζόμενοι , αφού δεν τα δικαιολογεί το εισόδημα που δηλώνουν. Η τέλεση γάμου και βάπτισης , αποτελεί από μόνη της ομολογία ύπαρξης μαύρου χρήματος!
  10. Πρόστιμο αριστείων.                                                                                                                 Αναλόγως θα πρέπει να πληρώνουν πρόστιμο για μη δηλωθέντα έσοδα , όλοι οι αριστούχοι μαθητές , αφού είναι αδύνατο να αρίστευσαν με το υπάρχον εκπαιδευτικό σύστημα και με τις αποχαυνωτικές παιδικές εκπομπές της τηλεόρασης , χωρίς να πληρώσουν ένα σωρό πανάκριβα φροντιστήρια.
Για να μπει επιτέλους μια τάξη σε αυτή τη χώρα...



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...">