Καλώς ήρθες ξένε στον τόπο μου.
Το παρόν ιστολόγιο δεν ανήκει στα "ιστολόγια ενημέρωσης" , οπότε δεν μπορεί με οποιονδήποτε τρόπο να θεωρηθεί Μ.Μ.Ε. , ενώ δεν έχει ως στόχο να επηρρεάσει την κοινή γνώμη.

Είναι τόπος έκφρασης προσωπικών ιδεών και πεποιθήσεων και δεν φιλοξενεί ειδήσεις , θέματα ή άρθρα που έρχονται σε αντίθεση με τις απόψεις μου (ή απλά με αφήνουν αδιάφορο).
Σε αντίθεση με άλλα ιστολόγια , οι απόψεις που εκφράζονται εδώ είναι αυστηρά προσωπικές και τα γεγονότα παρουσιάζονται "φιλτραρισμένα" και μονόπλευρα , όπως τα αντιλαμβάνομαι εγώ , από τη δική μου οπτική γωνία , οπότε δεν θα πρέπει σε καμία περίπτωση να θεωρούνται "δεδομένα"...

10/9/11

των εξωγήινων εισβολέων το κάγκελο...


Τον τελευταίο καιρό μας έχουν πρήξει τ'αρχίδια με αμέτρητα αποκλειστικά video , απαγορευμένες φωτογραφίες , αποδεικτικά στοιχεία κ.τ.λ. για εξωγήινους εισβολείς , διαγαλαξιακά αστρόπλοια και άλλες παρόμοιες παπαριές.

Ο.Κ. συμφωνώ , είμαι κι εγώ της άποψης πως υπάρχουν άπειροι πολιτισμοί στους αμέτρητους πλανήτες του αχανούς σύμπαντος , ίσως και όλοι οι πλανήτες του ηλιακού μας συστήματος να κατοικούνται από διάφορες μορφές ζωής (εξελιγμένες ή μη) ή ακόμα και πολιτισμούς κατώτερης ή ανώτερης μορφής από το δικό μας.


Όλη αυτή η ξαφνική καούρα όμως με την εξωγήινη απειλή με έχει κάνει καχύποπτο , ως προς τη σκοπιμότητα που ενδεχομένως κρύβεται από πίσω της.
Κι αυτό γιατί μέσα στη 24ωρη , μόνιμη και βαθιά σύγχυσή μας , έχουμε ξεχάσει πως δεν γνωρίζουμε καν (τουλάχιστον εμείς , οι ...κοινοί θνητοί) όλα τα πλάσματα του πλανήτη μας (χερσαία , υδρόβια , ιπτάμενα ή αόρατα).
Δεν γνωρίζουμε αν υπάρχουν όντα ανώτερα από τον άνθρωπο στη θάλασσα , μέσα στη γη ή σε "ανεξερεύνητα" ακόμη μέρη του πλανήτη.
Δεν γνωρίζουμε καν για ποιο σκοπό γίνονται εδώ και δεκαετίες τα μυστικά πειράματα γενετικής , σε τι σημείο έχουν φτάσει και που βρίσκονται τα πλάσματα που δημιουργήθηκαν από αυτά.
Δεν γνωρίζουμε σε τι επίπεδο έχει φτάσει η αεροναυπηγική στον κόσμο και σε σε ποιο επίπεδο έχουν αξιοποιηθεί οι γνώσεις του N.Tesla.
Δεν γνωρίζουμε καν για ποιο σκοπό γίνονται οι πτήσεις στο διάστημα , αν μεταφέρουν κάποια μηνύματα σε άλλους πολιτισμούς , ή ακόμα αν οι διαστημικοί σταθμοί είναι τόποι συναρμολόγησης U.F.O. τα κομμάτια των οποίων μπορεί να μεταφέρονται εκεί με τις διάφορες "αποστολές".
Δεν γνωρίζουμε πως έχει εξελιχθεί η τεχνολογία που επέτρεψε στους αεροναυπηγούς των ΝΑΖΙ να φτιάξουν ιπτάμενους δίσκους που χρησιμοποιούσαν τεχνολογία αντι-βαρύτητας για να πετάξουν.
Με λίγα λόγια , δεν γνωρίζουμε αν αυτά που βλέπουμε στα διάφορα video και φωτογραφίες , είναι ανθρώπινα έργα (είτε είναι πλάσματα είτε οχήματα).
Επίσης , όπως έχει αποδειχθεί εργαστηριακά , υπάρχουν τουλάχιστον 10 διαστάσεις από τις οποίες εμείς αντιλλαμβανόμαστε μόνο τις τρείς , ενώ η σκέψη και μόνο της ύπαρξης μιας τέταρτης (χρόνος) είναι αρκετή για να μπλοκάρει τον εγκέφαλό μας. Για να μην αναφέρω και τα παράλληλα σύμπαντα.
Μπορεί οι διαστημικοί στόλοι που πλησιάζουν τη γη να είναι συναρμολογούμενο κατασκεύασμα των ανθρώπων μέσω των διαστημικών σταθμών.
Μπορεί τα Α.Τ.Ι.Α. να είναι εξελιγμένα οχήματα αντι-βαρύτητας ή κάποιας άλλης τεχνολογίας.
Μπορεί τα εξωγήινα πλάσματα να είναι γήινα - άγνωστα όντα , ή απλά αποτελέσματα των χιλιάδων γενετικών πειραμάτων που γίνονται στη γη.
Μπορεί να είναι ταξιδιώτες του χρόνου ή από παράλληλο σύμπαν.
Μπορεί όλα αυτά τα στοιχεία να έχουν δημιουργηθεί σε studio του hollywood ή του ...bollywood.
Όλες οι παραπάνω εκδοχές μου φαντάζουν κοντινότερες και πιο λογικές από το να πιστέψω πως κάποιοι εξωγήινοι εξελιγμένοι πολιτισμοί , έχουν έρθει στη γη μόνο και μόνο για να ...παίζουν κρυφτό με τις ερασιτεχνικές κάμερες και να κόβουν βόλτες στον ουρανό με αναμένα φώτα μέσα στη νύχτα!
Μπορεί κάποιος να μου δώσει μια λογική εξήγηση , σε τι χρειάζονται τα εξωτερικά αναμένα φώτα σε ένα σκάφος ή όχημα που ταξιδεύει στο διάστημα και κατασκοπεύει έναν ξένο πλανήτη;
Μου είναι δύσκολο επίσης να πιστέψω πως αυτοί οι εξωγήινοι μοιάζουν τόσο πολύ με τον άνθρωπο (δυο πόδια , δυο χέρια , όρθιο βάδισμα , ένα κεφάλι , δυο μάτια κ.τ.λ.),  κυκλοφορούν ολόγυμνοι σε έναν ξένο πλανήτη και κρύβονται σαν δραπέτες στα πιο απίθανα μέρη.
Επαναλαμβάνω πως θεωρώ πολύ πιθανό να κατοικούνται όλοι οι πλανήτες του ηλιακού μας συστήματος από διάφορες μορφές ζωής (ακόμα κι από ανθρώπους...).
Δεν ξεχνώ όμως ότι η επινόηση ενός πανίσχυρου εξωτερικού εχθρού , είναι ο καλύτερος τρόπος μαζικής χειραγώγησης ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...">