Καλώς ήρθες ξένε στον τόπο μου.
Το παρόν ιστολόγιο δεν ανήκει στα "ιστολόγια ενημέρωσης" , οπότε δεν μπορεί με οποιονδήποτε τρόπο να θεωρηθεί Μ.Μ.Ε. , ενώ δεν έχει ως στόχο να επηρρεάσει την κοινή γνώμη.

Είναι τόπος έκφρασης προσωπικών ιδεών και πεποιθήσεων και δεν φιλοξενεί ειδήσεις , θέματα ή άρθρα που έρχονται σε αντίθεση με τις απόψεις μου (ή απλά με αφήνουν αδιάφορο).
Σε αντίθεση με άλλα ιστολόγια , οι απόψεις που εκφράζονται εδώ είναι αυστηρά προσωπικές και τα γεγονότα παρουσιάζονται "φιλτραρισμένα" και μονόπλευρα , όπως τα αντιλαμβάνομαι εγώ , από τη δική μου οπτική γωνία , οπότε δεν θα πρέπει σε καμία περίπτωση να θεωρούνται "δεδομένα"...

14/9/11

το βιβλίο της ημέρας

 
Σε μια εποχή που κορυφώνεται η δίψα των ισχυρών του πλανήτη για απόλυτο έλεγχο και εξάλειψη κάθε είδους αντίδρασης εκ μέρους των πολιτών, τα διάφορα παιχνίδια της εξουσίας έχουν επεκταθεί και στον τομέα των επιστημών και της τεχνολογίας. Οι προσπάθειες που γίνονται για νέες ανα­καλύψεις οι οποίες θα μπορούν να χρησιμοποιηθούν και για τον έλεγχο της Ανθρωπότητας έχουν εντατικοποιηθεί.

Σε αυτό το πλαίσιο, οι εκδόσεις 'Εσοπτρον σας παρουσιάζουν μια σφαιρική και απόλυτα τεκμηριωμένη έρευνα για το νέο πεδίο γνώσης που θα καθορίσει τις εξελίξεις στον 21ο αιώνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...">