Καλώς ήρθες ξένε στον τόπο μου.
Το παρόν ιστολόγιο δεν ανήκει στα "ιστολόγια ενημέρωσης" , οπότε δεν μπορεί με οποιονδήποτε τρόπο να θεωρηθεί Μ.Μ.Ε. , ενώ δεν έχει ως στόχο να επηρρεάσει την κοινή γνώμη.

Είναι τόπος έκφρασης προσωπικών ιδεών και πεποιθήσεων και δεν φιλοξενεί ειδήσεις , θέματα ή άρθρα που έρχονται σε αντίθεση με τις απόψεις μου (ή απλά με αφήνουν αδιάφορο).
Σε αντίθεση με άλλα ιστολόγια , οι απόψεις που εκφράζονται εδώ είναι αυστηρά προσωπικές και τα γεγονότα παρουσιάζονται "φιλτραρισμένα" και μονόπλευρα , όπως τα αντιλαμβάνομαι εγώ , από τη δική μου οπτική γωνία , οπότε δεν θα πρέπει σε καμία περίπτωση να θεωρούνται "δεδομένα"...

13/9/11

χάπια τόνωσης από νεκρά μωρά...


Κινέζικες φαρμακευτικές εταιρείες αγοράζουν πτώματα μωρών από τα νοσοκομεία, τα επεξεργάζονται και παρασκευάζουν χάπια ειδικά για τόνωση και ενδυνάμωση!
Σύμφωνα με εκπομπή του τηλεοπτικού καναλιού της Νότιας Κορέας SBS TV, το “υλικό” προέρχεται είτε από γεννήσεις νεκρών βρεφών είτε από κλινικές αμβλώσεων. Μάλιστα, δεν πρόκειται για κάτι καινούριο, αφού φήμες για εμπόριο νεκρών μωρών ακούγονται από το 2003. Όπως μπορείτε να φανταστείτε, πίσω από τη συγκεκριμένη βιομηχανία κρύβεται άφθονο χρήμα…
Έπειτα από τεστ DNA, βρέθηκε ότι το 99.7% των εν λόγω χαπιών ανήκουν σε ανθρώπινο οργανισμό και μάλιστα, ήταν τόσο φρέσκο που μπορούσε να διακρίνει κανείς ακόμα και το φύλο!


Προτιμώ να μην αναφερθώ στο άλλο τεράστιο θέμα με την κατανάλωση βρεφών (ως φαγητό) στην Κίνα  , η οποία αυξάνεται συνεχώς.
Είναι κάτι το οποίο ξεπερνά τις αντοχές μου , αλλά όποιος θέλει μπορεί να το ψάξει , είναι εύκολο (δυστυχώς) να βρεις στοιχεία και φωτογραφίες...
 

3 σχόλια:

  1. ΑΔΕΡΦΕ ΛΙΓΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ.ΜΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΠΟΥ ΒΡΗΚΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΟ, ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ, ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ.ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΑΘΩ Κ ΑΛΛΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γενικά αν θες να βρεις πληροφορίες για κάτι που σε ενδιαφέρει θα πρέπει να το γράφεις στα αγγλικά στη μηχανή αναζήτησης , ίσως χρειαστεί να το διατυπώσεις με 3-4 διαφορετικούς τρόπους για να βρεις όλες τις διαθέσιμες πληροφορίες.
    Συγκεκριμένες ιστοσελίδες που βρήκα εγώ ψάχνοντας δεν μπορώ (δεν ξέρω και αν θέλω...) να σου δώσω , γιατί αυτό είναι προβολή και διάδοση ιστοσελίδων με παράνομο υλικό.
    Πάντως αν ψάχνεις για κάτι τόσο μακάβριο θα πρέπει οπωσδήποτε να είσαι ψυχολογικά προετοιμασμένος για τις εικόνες που θα δεις (πίστεψέ με δεν πρόκειται να τις ξεχάσεις ποτέ στη ζωή σου).
    Πριν από κάθε ερώτηση θα πρέπει να είσαι σίγουρος ότι μπορείς να αντέξεις και να διαχειριστείς την απάντηση...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΒΑΣΙΚΑ ΗΛΠΙΖΑ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΣΕ ΚΕΙΜΕΝΟ.ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ ΟΠΤΙΚΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ.ΠΑΝΤΩΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΨΑΞΩ ΑΛΛΟ Κ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΧΑ ΔΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΝΤΩΣ ΑΔΕΡΦΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...">