Καλώς ήρθες ξένε στον τόπο μου.
Το παρόν ιστολόγιο δεν ανήκει στα "ιστολόγια ενημέρωσης" , οπότε δεν μπορεί με οποιονδήποτε τρόπο να θεωρηθεί Μ.Μ.Ε. , ενώ δεν έχει ως στόχο να επηρρεάσει την κοινή γνώμη.

Είναι τόπος έκφρασης προσωπικών ιδεών και πεποιθήσεων και δεν φιλοξενεί ειδήσεις , θέματα ή άρθρα που έρχονται σε αντίθεση με τις απόψεις μου (ή απλά με αφήνουν αδιάφορο).
Σε αντίθεση με άλλα ιστολόγια , οι απόψεις που εκφράζονται εδώ είναι αυστηρά προσωπικές και τα γεγονότα παρουσιάζονται "φιλτραρισμένα" και μονόπλευρα , όπως τα αντιλαμβάνομαι εγώ , από τη δική μου οπτική γωνία , οπότε δεν θα πρέπει σε καμία περίπτωση να θεωρούνται "δεδομένα"...

15/9/11

ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ ΡΕ


Έχεις καταστρέψει τη χώρα
Έχεις ξεπουλήσει τα πάντα
Έχεις οδηγήσει σε εξαθλίωση το λαό
Υποθάλπτεις και συντηρείς προδότες , κηφήνες , απατεώνες , ανθέλληνες , παιδεραστές , μεγαλέμπορους ναρκωτικών , μεγαλονταβατζήδες , κομπιναδόρους , μιζαδόρους , οικονομικούς δολοφόνους , παπαγαλάκια , Μέσα Μαζικού Ελέγχου
Ο πλούτος , η διαφθορά και η αισχροκέρδεια έχουν ξεπεράσει και τα πιο τρελλά όνειρα σε τράπεζες , πολιτικούς , συγγενείς πολιτικών , μεγαλοεργολάβους , εκκλησία , κερδοσκόπους , εφοπλιστές , μεγαλοβιομήχανους , δικαστικούς , μεγαλοδημοσιοκάφρους
Η χώρα βρίσκεται υπό καθεστώς κομματοκρατίας , αστυνομοκρατίας , τραπεζοκρατίας , εκκλησιοκρατίας , δηλαδή γενικά Σκατοκρατίας .
Αυτο είναι το πολίτευμα της Ελλάδας , η Σκατοκρατία.
Κι όλα αυτά εις βάρος του ενός και μοναδικού , ολοκληρωτικού μαλάκα Έλληνα πολίτη.
Μετά απ'όλα αυτά ζητάς κι άλλα ρε;
Ποιος είσαι εσύ ρε;
Είσαι η Ενωμένη Ευρώπη;
Είσαι το Δ.Ν.Τ.;
Είσαι η ελληνική ψευδοκυβέρνηση;
Είσαι μαριονέτα των παγκοσμιοποιητών ή άλλων ιδιωτικών συμφερόντων;
Όποιος ή ότι και νά'σαι , στ'αρχίδια μου.
Δεν πρόκειται να στερήσω άλλο την οικογένειά μου για να διογκώνονται οι τραπεζικοί λογαριασμοί πολιτικών , παπάδων , τραπεζιτών , μεγαλοεπενδυτών , δικαστικών , εφοπλιστών και λοιπών μεγαλο-μεγάλων.
Και την "κάρτα του πολίτη" να τη βάλεις στον κώλο σου.
Βάλε όσους φόρους θες , όσες αυξήσεις θες σε Φ.Π.Α. , Δ.Ε.Η. , διόδια , ακίνητα , αυτοκίνητα , ζωντανούς , νεκρούς και ότι άλλη παπαριά κατεβάσει το ανύπαρκτο μυαλό σου.
Στ'αρχίδια μου.
Δεν πληρώνω τίποτα.
Ούτε στο ψευδοκράτος , ούτε στις τράπεζες.
Να πας να γαμηθείς!


4 σχόλια:

  1. βάλτα επι 2, μαζι σου και 'γώ.
    ΑΟΥΑΑΑΑΑΑΑΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΔΕΡΦΕ, ΑΠΟ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΣΟΥ... ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΗΡΘΕ Η ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΣΦΟΡΑ!!!ΣΟΒΑΡΑ ΤΩΡΑ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΗ ΑΝΑΣΤΡΕΨΙΜΗ.ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Νομίζεις φίλε 7:32 μ.μ.
    Είμαστε πολλοί εκεί έξω που σκεφτόμαστε σαν τον αρθρογράφο.
    Αν όχι όλοι !!!
    Εύγε μεγάλε !!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Συμφωνώ απόλυτα με την τελευταία σειρά όμως με ευχολόγια δεν γίνονται αλλαγές. Ούτε με της απεργίες, της διαδηλώσεις και της καταλήψεις. Το κράτος έχει τους μηχανισμούς για να εισπράξει τα λεφτά μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...">