Καλώς ήρθες ξένε στον τόπο μου.
Το παρόν ιστολόγιο δεν ανήκει στα "ιστολόγια ενημέρωσης" , οπότε δεν μπορεί με οποιονδήποτε τρόπο να θεωρηθεί Μ.Μ.Ε. , ενώ δεν έχει ως στόχο να επηρρεάσει την κοινή γνώμη.

Είναι τόπος έκφρασης προσωπικών ιδεών και πεποιθήσεων και δεν φιλοξενεί ειδήσεις , θέματα ή άρθρα που έρχονται σε αντίθεση με τις απόψεις μου (ή απλά με αφήνουν αδιάφορο).
Σε αντίθεση με άλλα ιστολόγια , οι απόψεις που εκφράζονται εδώ είναι αυστηρά προσωπικές και τα γεγονότα παρουσιάζονται "φιλτραρισμένα" και μονόπλευρα , όπως τα αντιλαμβάνομαι εγώ , από τη δική μου οπτική γωνία , οπότε δεν θα πρέπει σε καμία περίπτωση να θεωρούνται "δεδομένα"...

8/9/11

DON'T PANIC...

Αφορμή για το άρθρο είναι η άποψη σχολιαστή σε προηγούμενη ανάρτηση , που έχει να κάνει με τη διάδοση πληροφοριών για τη Νέα Τάξη Πραγμάτων και τις παγκόσμιες συνομωσίες κατά των λαών.
Μία άποψη που είναι αρκετά λογική κι ίσως η πιο διαδεδομένη στους αναγνώστες των ιστολογίων.
Εικάζεται πως η συνεχής πληροφόρηση του κοινού μέσω ιστολογίων για τις συνομωσίες και τις μυστικές οργανώσεις , έχει ως στόχο να απογοητεύσει τον κόσμο , παρουσιάζοντάς του έναν πανίσχυρο εχθρό , τέλεια εκπαιδευμένο , οπλισμένο με κάθε είδους όπλο , εξοπλισμένο με κάθε είδους μέσο , ο οποίος είναι αδύνατο να νικηθεί από τον ...άμοιρο απλό πολίτη. Επομένως , βλέποντας ένα σχετικό video ο καθένας καταλήγει στο απογοητευτικό συμπέρασμα πως δεν μπορεί να κάνει τίποτα για να νικήσει π.χ. την MONSANTO , οπότε μοιραία παραδίδεται αμαχητί. 
Και είναι λογικό. 
ΛΟΓΙΚΟΤΑΤΟ!

Εδώ θα επιστήσω την προσοχή σου και θα σου ζητήσω να διαβάσεις προσεκτικά τη δική μου άποψη , να συνδυάσεις μεταξύ τους αυτά που θα αναφέρω παρακάτω , να με αμφισβητήσεις και να μπείς στη διαδικασία να σκεφτείς , να ερευνήσεις , να ψάξεις μέσα σου και γύρω σου και να διαμορφώσεις τη δική σου άποψη πάνω στο θέμα.
Όχι τη δική μου άποψη , όχι τη λογική-κοινώς αποδεκτή άποψη , αλλά τη δική σου.

1) Οι "λογικές" αποφάσεις που παίρνουμε καθημερινά στη ζωή μας , μας έχουν οδηγήσει στη σημερινή μορφή του κόσμου που ζούμε , όχι μόνο σε παγκόσμιο ή εθνικό , αλλά και σε ατομικό επίπεδο.Αν  ακολουθώντας τις "λογικές" επιλογές που έχεις κάνει στη ζωή σου (από τις πιο ασήμαντες μέχρι τις πιο σημαντικές) αυτή τη στιγμή ζεις σε πελάγη ευτυχίας , απόλυτης δικαίωσης και  ψυχικής ηρεμίας , τότε σίγουρα δεν έχεις κανένα λόγο να διαβάσεις παρακάτω.Αν όμως υπάρχει "κάτι που σε τρώει" , τότε θα έχεις καταλάβει , πως οι "λογικές" επιλογές που έχεις κάνει στη ζωή σου , επιδέχονται αυτοκριτική , επανεξέταση , εξερεύνηση για την ανεύρεση του λάθους στον τρόπο σκέψης που σε οδήγησε στην όποια "λογική" απόφαση. 
Εδώ θα σου υπενθυμίσω πως από τη στιγμή που όλοι μας έχουμε πέσει θύματα προπαγάνδας και εγκεφαλικού "προγραμματισμού" από μικρή ηλικία , τίθεται ένα σοβαρό ερώτημα για την ορθότητα της "λογικής" μας αντίληψης.
Θα σου υπενθυμίσω επίσης , πως ακόμη κι αν η διαδικασία "λογικής" σκέψης του εγκεφάλου μας είναι ανεπηρρέστη , αν όλα αυτά περί προπαγάνδας και προγραμματισμού είναι βλακείες , ακόμη κι έτσι , η ζωή δεν ακολουθεί ΠΟΤΕ τη "λογική" που εμείς αντιλαμβανόμαστε.
Αν όλα συνέβαιναν με βάση την κοινώς αποδεκτή "λογική" , ο κόσμος θα ήταν "τέλειος".
Οπότε , στη σκέψη πως είναι "λογικό" να πανικοβληθείς και να παραδοθείς αμαχητί σε έναν πανίσχυρο εχθρό , θα απαντήσω πως "λογικά" αυτός ο εχθρός δεν θα έπρεπε καν να υπάρχει."Λογικά" δεν θα έπρεπε να τρως μεταλλαγμένα , να πίνεις κωλοβακτηρίδια , να αναπνέεις δηλητήριο , να ντύνεσαι με ρούχα που προκαλούν στείρωση , να κάνεις τα μπάνια σου μέσα σε πυρηνικά απόβλητα , να αγωνίζεσαι για να επιβιώσεις κ.τ.λ.

2) Η παρουσίαση και ανάλυση του "εχθρού" προσφέρεται για εντοπισμό δυνατών και αδύνατων σημείων , δημιουργία συστήματος άμυνας απέναντι στα όπλα του , επιλογή σωστής στρατηγικής εναντίον του. Όπως ακριβώς συμβαίνει και στο ποδόσφαιρο.Φαντάσου αν π.χ. σε ένα επερχόμενο αγώνα Βαλένθια-Ρεάλ , οι παίκτες της Βαλένθια πανικοβάλονταν παρακολουθώντας video με τα παιχνίδια της Ρεάλ.Τότε δεν θα έπρεπε να κατέβουν καν στον αγωνιστικό χώρο. Όμως δεν συμβαίνει αυτό. Αντίθετα , μελετούν τον αντίπαλο και ψάχνουν το σωστό τρόπο να τον αντιμετωπίσουν. 
Εξάλλου οι  Έλληνες , ποτέ δεν μετρούσαν τον εχθρό πριν τη μάχη. Πάντα τον μελετούσαν , τον ανέλυαν και ανέπτυσσαν την ανάλογη στρατηγική μέθοδο εξώντωσής του.Και όπως ξέρεις , τα κατάφεραν μια χαρά , άλλοτε εύκολα κι άλλοτε δύσκολα.
Εξάλλου "δύσκολο" δεν σημαίνει "αδύνατο".

3) Η γνώση είναι δύναμη αντίστασης.Από τη στιγμή που τα ελεγχόμενα Μ.Μ.Ε. αποκρύπτουν αλήθειες , αυτό σημαίνει αυτόματα πως η αλήθεια απειλεί τα συμφέροντα αυτών που την αποκρύπτουν. Σημαίνει επίσης πως φοβούνται να μην μάθεις την αλήθεια , άρα φοβούνται εσένα γιατί γνωρίζουν τι είσαι ικανός να κάνεις , και φροντίζουν να μην το κάνεις ποτέ , αλλά και να μη μάθεις ποτέ ότι σε φοβούνται.Δεν σου αφήνουν καθόλου χρόνο και ενέργεια  να σκεφτείς , γιατί ξέρουν πως αυτό θα είναι καταστροφικό για τα σχέδιά τους.

4) Τα video που έχουν "κατακλύσει" το διαδίκτυο , έχουν δημιουργηθεί παλιότερα και έχουν κυκλοφορήσει εδώ και χρόνια , αλλά κανείς δεν τους έδινε σημασία. Μέχρι που άρχισαν να συμβαίνουν διάφορες "συμπτώσεις" που κατά κάποιον τρόπο είχαν προβλεφθεί και ξαφνικά "ανακαλύψαμε την Αμερική"!
Για παράδειγμα , οι κάρτες των illuminati υπάρχουν εδώ και χρόνια , και κανείς δεν είχε ασχοληθεί μαζί τους , πριν τα πρόσφατα "τρομοκρατικά" περιστατικά...
Αν προσέξεις , θα διαπιστώσεις πως οι πληροφορίες που διατίθενται σε όλα αυτά τα video είναι οι ίδιες , απλά είναι παρουσιασμένες με διαφορετική προσέγγιση.

5) Κάποια από αυτά τα video (όπως π.χ. αυτό του BRANDON COREY) έχουν πράγματι ως στόχο να αποπροσανατολίσουν και να γελοιοποιήσουν το όλο θέμα. Κάποια άλλα όπως π.χ. αυτά που έδειχναν αστρόπλοια να πλησιάζουν τη γη , έχουν πράγματι ως στόχο να πανικοβάλουν. Υπάρχουν όμως και αυτά στα οποία παρουσιάζονται γεγονότα , με στοιχεία που ο καθένας μπορεί να ψάξει (αν δεν βαριέται) και να καταλήξει σε δικά του συμπεράσματα.Στοιχεία που εδώ και χρόνια δεν έχουν αμφισβητηθεί από κανέναν με αποδείξεις , αντίθετα αποδεικνύονται αληθινά και οι μόνοι που τα αμφισβητούν με ανυπόστατες θεωρίες είναι αυτοί οι οποίοι θίγονται τα συμφέροντά τους.
Εγώ έχω αναρτήσει στο ιστολόγιό μου το video με την ιστορία του BRANDON COREY , με στόχο να αποδείξω πως είναι απάτη , καθώς και την "είδηση" των αστρόπλοιων για τον ίδιο λόγο.
Έχω ξεκινήσει να ερευνώ το θέμα πριν από 22 χρόνια (με μια παύση περίπου 6 χρόνων) και δεν πείθομαι εύκολα για την αυθεντικότητα όλων των στοιχείων γιατί έχω και αρκετές δικές μου πληροφορίες που έχω συλλέξει όλα αυτά τα χρόνια και έχουν αποδειχθεί αξιόπιστες (παρουσιάζονται στο βιβλίο μου που θα κυκλοφορήσει σύντομα).
Αυτός είναι και ο μόνος τρόπος να διαπιστώσει κανείς την αλήθεια. Αμφισβητεί και ερευνά.
Το "πίστευε και μη ερεύνα" ή το "μακάριοι οι πτωχοί τω πνεύματι" αφορά άλλους.

6) Αν νομίζεις  πως είσαι αδύναμος μπροστά στον "εχθρό" τότε αναρωτήσου γιατί προσπαθεί με ύπουλο τρόπο να σε αφοπλίσει; γιατί ξοδεύει τόσο χρόνο , χρήμα και ενέργεια στον πνευματικό και ψυχολογικό αφοπλισμό σου; γιατί φοβάται να σου επιτεθεί στα ίσα και να σου επιβάλλει με τη βία αυτό που θέλει; 
Γιατί απλά γνωρίζει πως για να ηττηθείς θα πρέπει απαραίτητα να το θέλεις...



1 σχόλιο:

  1. ΑΔΕΡΦΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΔΙΑΦΩΝΗΣΣΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ.ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ (4) ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ ΣΟΥ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΠΟΙΟ ΣΟΒΑΡΟ ΑΝΤΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ ΝΑ ΠΑΡΑΘΕΣΩ.ΠΡΟΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗ ΜΟΥ, ΑΠΛΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΣ ΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ.ΕΙΜΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΤΩΝ ΕΓΚΥΚΛΟΠΑΙΔΙΚΩΝ ¨Η ΑΝ ΘΕΣ ΣΤΜΒΑΤΙΚΩΝ ΓΝΩΣΕΩΝ.ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ (6) ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΤΕΛΙΚΑ.ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ¨ΕΧΘΡΟΣ¨ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΙ ΑΝΑΓΚΗ ΣΤΡΕΒΛΩΣΗΣ ΤΗΣ ΠΡΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ.Η ΕΝΣΤΑΣΗ ΜΟΥ ΕΓΚΕΙΤΑΙ ΣΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΦΥΣΙΚΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΣΤΟ ΡΟΛΟ ΤΟΥ ¨ΕΧΘΡΟΥ¨, ΠΑΡΑ ΜΑΛΛΟΝ ΣΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΕΝΟΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟΥ ΕΝΟΧΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΩΣ ΕΞΕΛΙΣΕΤΑΙ.Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΔΕΝ ΠΤΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΙΔΗΤΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΚΑΠΟΙΟΥ ¨Η ΚΑΠΟΙΩΝ.ΚΑΙ ΕΝ ΤΕΛΕΙ ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ, ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΕΡΙΜΝΗΣΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΥΤΟΜΟΡΦΩΣΗ ΤΟΥ.ΒΗΜΑ ΒΗΜΑ ΟΜΩΣ.ΑΝ ΔΙΝΕΙΣ ΣΤΙΣ ΜΑΖΕΣ(ΤΙΣ ΑΠΑΙΔΕΥΤΕΣ ΑΥΤΕΣ ΜΑΖΕΣ) ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ(ΕΣΤΩ Κ ΑΝ ΑΥΤΕΣ ΑΛΗΘΕΥΟΥΝ ΣΤΟ 100%)
    ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΚΟ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΝΑ ΤΙΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΟΥΝ, ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΛΑΘΟΣ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΣΟΥΝ ΣΕ ΠΛΑΝΗ.ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΓΥΜΝΑΣΤΟΣ ΤΥΠΟΣ ΝΑ ΠΑΕΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΝΑ ΣΗΚΩΣΕΙ ΔΙΑΚΟΣΙΑ ΚΙΛΑ.ΜΟΝΟ ΚΑΚΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΘΕΙ.Ο ΠΥΘΑΓΟΡΑΣ, Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ Κ.Α ΘΕΩΡΟΥΣΑΝ ΤΗΝ ΓΝΩΣΗ ΚΑΤΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥΤΙΜΟ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΠΡΟΣΟΧΗ.ΕΙΔΙΚΑ Η ¨ΑΠΟΚΡΥΦΗ¨, ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΟΚΙΜΟΣ Ο ΟΡΟΣ.ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΔΥΣΠΙΣΤΟΣ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΤΟΥΝ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΙΣ ΠΛΑΤΙΕΣ ΜΑΖΕΣ.ΔΥΣΠΙΣΤΩ ΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥ ΚΙΝΗΤΡΟΥ.ΔΕΝ ΥΠΟΤΙΜΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΧΛΕΥΑΖΩ ΤΙΠΟΤΑ Κ ΚΑΝΕΝΑΝ ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΜΠΟΡΕΙ ΕΓΩ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΛΑΘΟΣ.ΓΗΡΑΣΚΩ ΑΕΙ ΔΙΔΑΣΚΟΜΕΝΟΣ.
    ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΑΔΕΡΦΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...">