Καλώς ήρθες ξένε στον τόπο μου.
Το παρόν ιστολόγιο δεν ανήκει στα "ιστολόγια ενημέρωσης" , οπότε δεν μπορεί με οποιονδήποτε τρόπο να θεωρηθεί Μ.Μ.Ε. , ενώ δεν έχει ως στόχο να επηρρεάσει την κοινή γνώμη.

Είναι τόπος έκφρασης προσωπικών ιδεών και πεποιθήσεων και δεν φιλοξενεί ειδήσεις , θέματα ή άρθρα που έρχονται σε αντίθεση με τις απόψεις μου (ή απλά με αφήνουν αδιάφορο).
Σε αντίθεση με άλλα ιστολόγια , οι απόψεις που εκφράζονται εδώ είναι αυστηρά προσωπικές και τα γεγονότα παρουσιάζονται "φιλτραρισμένα" και μονόπλευρα , όπως τα αντιλαμβάνομαι εγώ , από τη δική μου οπτική γωνία , οπότε δεν θα πρέπει σε καμία περίπτωση να θεωρούνται "δεδομένα"...

1/7/11

καλώς τις μυξοπαρθένες...

Για άλλη μια (πολλοστή) φορά  μετά την απρόκλητη ένοπλη επίθεση εναντίον άμαχου πληθυσμού , που αποτελούταν μεταξύ άλλων και από εγγύους , ηλικιωμένους με προβλήματα υγείας και μικρά παιδιά , οι επιτιθέμενοι έχουν κατακλύσει τα ιστολόγια με "άρθρα" που υποδεικνύουν τους πολιτικούς ως μοναδικούς υπαίτιους και τα ζωντανά των ΜΑΤ ως οικογενειάρχες που εκτελούν απλά διαταγές για να μη χάσουν τη δουλειά τους και πεινάσει το παιδί τους...

Το γεγονός ότι αμέσως μετά από κάθε ένοπλη επίθεση οι γουρουνόμπατσοι μυξοκλαίνε και παριστάνουν τις παρθένες , σημαίνει πως έχουν καταλάβει πως θα υποστούν τις ανάλογες συνέπειες όταν με το καλό αποκατασταθεί η ένομη τάξη και η δημοκρατία στη χώρα.

Δυστυχώς γι' αυτούς όμως κανείς δεν τους πιστεύει , αφού είναι γνωστό πως οποιοσδήποτε άνθρωπος με υγιή ηθική και νορμάλ ψυχική κατάσταση , δεν πάει και ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ...ΚΟΝΤΡΑ στα πιστεύω του για μια κωλοδουλειά και προτιμά να αλλάξει επάγγελμα παρά να πουλήσει και την ψυχή του για ένα κομμάτι ψωμί.
Είναι προφανές πως γουστάρουν πολύ αυτό που κάνουν και ανυπομονούν να τους δοθεί η πολυπόθητη εντολή επίθεσης για να εκτονώσουν το κόμπλεξ κατωτερότητας που τους διακατέχει , γι αυτό και δεν θα γλιτώσουν από τις ΝΟΜΙΜΕΣ ποινικές συνέπειες των πράξεών τους όταν με το καλό εφαρμοστεί το συνταγματικό ποινικό δίκαιο στη χώρα αυτή.
Ας σταματήσουν λοιπόν να μας τα πρήζουν με δακρύβρεχτες επιστολές γιατί δεν βρισκόμαστε στο ίδιο διανοητικό επίπεδο (αμοιβάδας) με αυτούς.
Ας σταματήσουν οι φίλοι bloggers να δημοσιεύουν τέτοιου είδους κατευθυνόμενες παπαρολογίες , γιατί υποτιμούν τη νοημοσύνη των αναγνωστών τους.

Ο νοών νοείτω...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...">