Καλώς ήρθες ξένε στον τόπο μου.
Το παρόν ιστολόγιο δεν ανήκει στα "ιστολόγια ενημέρωσης" , οπότε δεν μπορεί με οποιονδήποτε τρόπο να θεωρηθεί Μ.Μ.Ε. , ενώ δεν έχει ως στόχο να επηρρεάσει την κοινή γνώμη.

Είναι τόπος έκφρασης προσωπικών ιδεών και πεποιθήσεων και δεν φιλοξενεί ειδήσεις , θέματα ή άρθρα που έρχονται σε αντίθεση με τις απόψεις μου (ή απλά με αφήνουν αδιάφορο).
Σε αντίθεση με άλλα ιστολόγια , οι απόψεις που εκφράζονται εδώ είναι αυστηρά προσωπικές και τα γεγονότα παρουσιάζονται "φιλτραρισμένα" και μονόπλευρα , όπως τα αντιλαμβάνομαι εγώ , από τη δική μου οπτική γωνία , οπότε δεν θα πρέπει σε καμία περίπτωση να θεωρούνται "δεδομένα"...

7/7/11

καιρός να ακουστούν και κάποιες αλήθειες...


Θα πρέπει να ντρέπεστε ως Έλληνες πατριώτες , όσοι είστε αντίθετοι με τη σταθερότητα (και την ανοδική πορεία) των εισοδημάτων της ελίτ της κοινωνίας μας.
Ομολογώ πως κι εγώ ανήκα μέχρι σήμερα στους επικριτές αυτού του οικονομικού χάσματος που υπάρχει μεταξύ των εισοδημάτων των πολιτών και αυτών των πολιτικών , παπάδων , ένστολων , δημοσίων υπαλλήλων (μέσω extra επιδομάτων) και δικαστικών , όμως κατάλαβα έστω και αργά πως αυτό είναι το σωστό.Και εξηγώ:

1)Δεν μπορεί ο Έλληνας πολιτικός που αγωνίζεται νυχθημερόν χωρίς σταθερό ωράριο , χωρίς αργίες και λοιπές αηδίες (που απολαμβάνουν οι μισθωτοί) με τεράστιο προσωπικό κόστος , για να σώσει τη χώρα και όλους εμάς από την οικονομική καταστροφή στην οποία εμείς οι πολίτες δημιουργήσαμε , να παίρνει τα ίδια λεφτά με έναν απλό εργαζόμενο , έστω και υψηλόμισθο. Δεν είναι σωστό να απαιτείς από κάποιον να σώσει το τομάρι σου αλλά και ολόκληρη τη χώρα , για πενταροδεκάρες! 

2)Δεν μπορεί η Εκκλησία που εργάζεται αδιάκοπα προσφέροντας άμεση ασύρματη και υψηλής ευκρίνειας σύνδεση με το Θεό χωρίς παράσιτα και παρεμβολές , διεκπεραιώνει όλους τους γάμους , τις βαπτίσεις , τις κηδείες , τα τρισάγια , τις λειτουργίες , τους αγιασμούς κ.τ.λ. χωρίς να διαμαρτύρεται ποτέ για το φόρτο εργασίας , που έχει να οργανώσει και να διαχειριστεί τεράστια ακίνητη και κινητή περιουσία (τεράστιο αγχος και απίστευτο τρέξιμο) , να μην απολαμβάνει ανάλογες οικονομικές ελαφύνσεις ώστε να μπορεί να τελέσει το Θεόπνευστο έργο της ανενόχλητη και μακριά από γήινους - θνητούς προβληματισμούς , χωρίς την πίεση της επιβίωσης , ώστε να μπορεί να αφοσιωθεί 100% στην υπηρεσία του  Θεού και των πιστών.Το οικονομικό άγχος , δημιουργεί άρρηκτη σύνδεση με τα εγκόσμια και απομακρύνει τους κληρικούς από το θείο λειτούργημα που ασκούν.

3)Δεν είναι δυνατόν οι ένστολοι που με αυτοθυσία και αυταπάρνηση , ενάντια στις αξίες και τα πιστεύω τους , με πόνο ψυχής αναγκάζονται να συγκρατήσουν την οργή των συμπολιτών τους , προκειμένου να διαφυλάξουν την τάξη και την ασφάλεια , να μην αμοίβονται ανάλογα. Δεν είναι δυνατόν οι φύλακες των συνόρων μας και της εθνικής μας ανεξαρτησίας , που καθημερινά ρισκάρουν τη ζωή τους σε μάχες σώμα με σώμα με τους εχθρούς της πατρίδος , να μην αμοίβονται ανάλογα.

4)Δεν είναι σωστό , οι φύλακες της δικαιοσύνης και του Συντάγματος να μην αμοίβονται ανάλογα , άσε που είναι και επικίνδυνο , γιατί η οικονομική ανέχεια μπορεί να τους αναγκάσει να προδόσουν τις αξίες τους και να ενδώσουν σε χρηματισμούς και λαδώματα , προκειμένου να λάβουν μη ορθές αποφάσεις , αντίθετες με τους νόμους και το Σύνταγμα , ή να εθελοτυφλήσουν σε παρανομίες.

5)Είναι προφανές πως ο Δημόσιος υπάλληλος που τόσο πολύ χρειαζόμαστε όλοι για να εξυπηρετηθούμε κάθε φορά που θέλουμε να κάνουμε τη δουλειά μας , δουλεύει ουσιαστικά για εμάς κι όχι για την υπηρεσία του.Είναι επίσης προφανές πως αυτός ο άνθρωπος που έχει θέσει τον εαυτό του στην υπηρεσία των συμπολιτών του , θα πρέπει να έχει και τα ανάλογα οικονομικά κίνητρα ώστε να συνεχίσει να προσφέρει έργο.

Αν λοιπόν ισοπεδωθούν τελείως οι κοινωνικές αξίες και υπάρξει πλήρης οικονομική ισότητα στη χώρα , τότε είναι σίγουρο πως θα κινδυνεύσουμε να βρεθούμε αντιμέτωποι με καταστάσεις που δεν θα μας αρέσουν καθόλου.
Δηλαδή οι πολιτικοί δεν θα κάνουν σωστά τη δουλειά τους , αφού κάτω από την οικονομική πίεση δεν θα μπορούν να αφοσιωθούν στο έργο τους και να πάρουν τις σωστές αποφάσεις με καθαρό μυαλό.
Οι δικαστικοί δεν θα είναι πια αμερόλληπτοι λειτουργοί - υπηρέτες της δικαιοσύνης και του Συντάγματος , αφού θα είναι αναγκασμένοι να δεχθούν "δώρα" προκειμένου να επιβιώσουν , εθελοτυφλώντας σε τυχόν αδικίες.
Οι ιερείς θα αναγκαστούν να τελούν τα θρησκευτικά μυστήρια επί πληρωμή , ενώ ο καθημερινός αγώνας για επιβίωση θα τους απομακρύνει από το δρόμο του Θεού.
Οι αστυνομικοί δεν θα μπορούν πλέον να προστατέψουν τον Έλληνα πολίτη , αφού η αμοιβή τους θα είναι πολύ μικρότερη από το ρίσκο που παίρνουν αντιμετωπίζοντας τον κίνδυνο , κι έτσι θα αναγκάζονται να υπηρετούν όποιον προσφέρει τα περισσότερα οικονομικά "δώρα".
Ο στρατός δεν θα μπορεί πλέον να είναι αποτελεσματικός στη διαφύλαξη των συνόρων μας και θα έχουμε καθημερινές παραβιάσεις από μαχητικά αεροπλάνα και πλοία των εχθρών.
Οι δημόσιοι υπάλληλοι δεν θα είναι πλέον παραγωγικοί και εξυπηρετικοί και θα ταλαιπωρούμαστε απίστευτα κάθε φορά που θα ερχόμαστε σε επαφή με τις δημόσιες υπηρεσίες.

Αυτό δηλαδή θα σας άρεσε;

Όλοι εσείς λοιπόν που συνεχίζετε τους λαϊκισμούς και τις ύπουλες επιθέσεις σε αυτούς τους ανθρώπους που τόσο απαραίτητοι είναι για τη δική μας επιβίωση και εξυπηρέτηση , χαρακτηρίζεστε ως επιεικώς απαράδεκτοι , προβοκάτορες , τραμπούκοι και μικρόψυχοι.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...">