Καλώς ήρθες ξένε στον τόπο μου.
Το παρόν ιστολόγιο δεν ανήκει στα "ιστολόγια ενημέρωσης" , οπότε δεν μπορεί με οποιονδήποτε τρόπο να θεωρηθεί Μ.Μ.Ε. , ενώ δεν έχει ως στόχο να επηρρεάσει την κοινή γνώμη.

Είναι τόπος έκφρασης προσωπικών ιδεών και πεποιθήσεων και δεν φιλοξενεί ειδήσεις , θέματα ή άρθρα που έρχονται σε αντίθεση με τις απόψεις μου (ή απλά με αφήνουν αδιάφορο).
Σε αντίθεση με άλλα ιστολόγια , οι απόψεις που εκφράζονται εδώ είναι αυστηρά προσωπικές και τα γεγονότα παρουσιάζονται "φιλτραρισμένα" και μονόπλευρα , όπως τα αντιλαμβάνομαι εγώ , από τη δική μου οπτική γωνία , οπότε δεν θα πρέπει σε καμία περίπτωση να θεωρούνται "δεδομένα"...

18/7/11

μούγκα στη στρούγκα...


Η απόλυση της Μαρίας Μαργαρίτη θάφτηκε από τα ελληνικά μέσα ενημέρωσης, ενώ προβλήθηκε από τα διεθνή
Αποπέμφθηκε από το δικαστικό σώμα η εφέτης Μαρία Μαργαρίτη, γιατί αποκάλυψε σκάνδαλο με παρτίδα κονδυλίων που προορίζονταν ως οικονομική ενίσχυση σε σεισμοπαθείς, τα οποία...
κατασπαράχθηκαν από κρατικούς και παρακρατικούς φορείς. Εξάλλου, όπως λέει σε γραπτή καταγγελία του ο δικαστής Κοσμάς Ν. Ζαχαράτος, η κ. Μαργαρίτη κατήγγειλε ότι εκατοντάδες ανήλικοι έχουν κακοποιηθεί σεξουαλικά σε μυστικό χώρο, ειδικά διαμορφωμένο εντός των δικαστηρίων Γρεβενών! Άξιον απορίας είναι ότι η υπόθεση της κ. Μαργαρίτη θάφτηκε από τα ελληνικά μέσα ενημέρωσης, ενώ προβλήθηκε από τα διεθνή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...">