Καλώς ήρθες ξένε στον τόπο μου.
Το παρόν ιστολόγιο δεν ανήκει στα "ιστολόγια ενημέρωσης" , οπότε δεν μπορεί με οποιονδήποτε τρόπο να θεωρηθεί Μ.Μ.Ε. , ενώ δεν έχει ως στόχο να επηρρεάσει την κοινή γνώμη.

Είναι τόπος έκφρασης προσωπικών ιδεών και πεποιθήσεων και δεν φιλοξενεί ειδήσεις , θέματα ή άρθρα που έρχονται σε αντίθεση με τις απόψεις μου (ή απλά με αφήνουν αδιάφορο).
Σε αντίθεση με άλλα ιστολόγια , οι απόψεις που εκφράζονται εδώ είναι αυστηρά προσωπικές και τα γεγονότα παρουσιάζονται "φιλτραρισμένα" και μονόπλευρα , όπως τα αντιλαμβάνομαι εγώ , από τη δική μου οπτική γωνία , οπότε δεν θα πρέπει σε καμία περίπτωση να θεωρούνται "δεδομένα"...

16/7/11

το βιβλίο της ημέραςΕΝΑ ΔΙΑΦΩΤΙΣΤΙΚΟ ΘΡΗΣΚΟ-ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΔΟΚΙΜΙΟ
Για πρώτη φορά ένας θεολόγος αποκαλύπτει την αλήθεια!
Το μενού της σκατοφαγίας! - Το τσιτσίδωμα του Νώε! - Οι πατριάρχες εκδίδουν τις γυναίκες τους! Δασκάλες της αιμομιξίας οι κόρες του Λωτ! - Φόνοι και μοιχείες από τον προφητάνακτα Δαυΐδ! Σκληρότητα και μισογυνισμός - Το περιβόητο 666 - Η χρυσολαγνεία της Αποκάλυψης Υβρεις εναντίον των Ελλήνων!...
Σε μια εποχή δόλιας και υστερικής προσπάθειας για επιστροφή στα σκοτάδια του Μεσαίωνα, ένας θεολόγος τολμά για πρώτη φορά "εκ των έσω" να διακηρύξει με παρρησία:
"Λόγω του αχαρακτήριστου περιεχομένου της, η Βίβλος κρίνεται ακατάλληλη ως ανάγνωσμα!.."
TΩPA KYKΛOΦOPEI ΣE ΠEMΠTH EKΔOΣH ME ΔEKA NEA KEΦAΛAIA AΦIEPΩMENA ΣTIΣ ΨEYΔOΠPOΦHTEIEΣ THΣ AΠOKAΛYΨHΣ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...">