Καλώς ήρθες ξένε στον τόπο μου.
Το παρόν ιστολόγιο δεν ανήκει στα "ιστολόγια ενημέρωσης" , οπότε δεν μπορεί με οποιονδήποτε τρόπο να θεωρηθεί Μ.Μ.Ε. , ενώ δεν έχει ως στόχο να επηρρεάσει την κοινή γνώμη.

Είναι τόπος έκφρασης προσωπικών ιδεών και πεποιθήσεων και δεν φιλοξενεί ειδήσεις , θέματα ή άρθρα που έρχονται σε αντίθεση με τις απόψεις μου (ή απλά με αφήνουν αδιάφορο).
Σε αντίθεση με άλλα ιστολόγια , οι απόψεις που εκφράζονται εδώ είναι αυστηρά προσωπικές και τα γεγονότα παρουσιάζονται "φιλτραρισμένα" και μονόπλευρα , όπως τα αντιλαμβάνομαι εγώ , από τη δική μου οπτική γωνία , οπότε δεν θα πρέπει σε καμία περίπτωση να θεωρούνται "δεδομένα"...

2/11/11

το νου σου...


Πολλά λέγονται , γράφονται και ακούγονται για τις τελευταίες πολιτικές (και όχι μόνο) εξελίξεις και τις πιθανές επιπτώσεις τους στη χώρα μας.
Για ακόμα μια φορά όμως με εξέπληξε η «υποδοχή» αυτών των εξελίξεων από το κοινό , η οποία συνεχίζει (δυστυχώς) να είναι προβλεπόμενη , σχεδόν «λεπτομερώς σχεδιασμένη» από τα κέντρα εξουσίας.
Για άλλη μια φορά βλέπω ανθρώπους να πιστεύουν πως οι τελευταίες εξελίξεις (κούρεμα , εποπτεία της χώρας , απομάκρυνση όλης της ηγεσίας του στρατού , δημοψήφισμα κ.τ.λ.) είναι «απρόβλεπτες».
Και για να μην μακρηγορώ θα πω ευθέως τη γνώμη μου για αυτή την τελευταία παράσταση του θιάσου παλιάτσων που κυβερνούν:
ΜΗΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ!
Πίστεψες δηλαδή πως αυτοί που συγκεντρώθηκαν για να αποφασίσουν υποτίθεται για το μέλλον της Ελλάδας , αντάλλαξαν γνώμες και κατέληξαν σε μια απόφαση , η οποία δεν ήταν ήδη προαποφασισμένη εδώ και καιρό από «άλλους»;
Πίστεψες δηλαδή πως η εποπτεία στη χώρα από ξένους ήταν μια απόφαση της τελευταίας στιγμής για να αντιμετωπισθεί ένα πρόβλημα που προέκυψε;
Και μη μου πεις πως η αντικατάσταση της ηγεσίας των ενόπλων δυνάμεων (με… «δικά τους» παιδιά) δεν έχει καμία σχέση με την εγκατάσταση της EUROGENTFORCE στη χώρα μας.
Δηλαδή ξαφνικά ο Γαμημένος Ανθέλληνας Πούστης  σκέφτηκε πως πρέπει να ακούσει τη γνώμη του λαού και να ζητήσει δημοψήφισμα (τώρα που τα πάντα έχουν χαθεί) κατόπιν εορτής και εξόργισε τους ξένους εντολείς του;
Ξαφνικά οι επαναστάτες-βουλευτές ανεξαρτητοποιούνται (αντί να παραιτηθούν από το βουλευτικό-και πολύ βολικό- αξίωμα) για λόγους ηθικής και ευθιξίας;
Θα τολμήσω να κάνω μια πρόβλεψη:
Το δημοψήφισμα θα διεξαχθεί όταν και αν αποφασίσουν να βγάλουν την Ελλάδα από το «εβρό» για να το κάνουν να φανεί ως απόφαση του λαού , αφού πρώτα έχουν σιγουρευτεί πως ο λαός θα ψηφίσει (για οποιονδήποτε λόγο και με οποιονδήποτε τρόπο) κατά της νέας δανειακής σύμβασης.
Και θα αποφασίσουν να το κάνουν αυτό , όταν θα θέλουν να βάλουν στο χέρι για τα καλά την Ιταλία , την Ισπανία και την Πορτογαλία , οι οποίες δεν θα αντέξουν το βάρος από τα Ελληνικά ομόλογα που θα μετατραπούν εν μία νυκτί σε κωλόχαρτα.

Μέχρι τότε , είσαι ελεύθερος να νομίζεις πως οι βουλευτές-αποστάτες έχουν συνείδηση , πως ο Γ.Α.Π. πήγε να κάνει μια πουστιά στους ευρωπαίους προς όφελος του Ελληνικού λαού , πως οι εκλογές θα αλλάξουν κάτι (γιατί δεν είναι όλοι ίδιοι) και ό,τι άλλη παπαριά σου πασάρουν τα Μέσα Μαζικού Ελέγχου που προσκυνάς καθημερινά , καταπίνοντας τα καρκινογόνα-μεταλλαγμένα τρόφιμα που αποτελούν το 100% της διατροφής σου , και αναπνέοντας με βαθιές ανάσες αυτά που σε ψεκάζουν (εντωμεταξύ , μην αφήσεις κανέναν «αλλόθρησκο» πούστη να πειράξει την αγαπημένη σου ομαδάρα)…

Ο κόσμος δεν αποτελείται πλέον από λαούς αλλά από κράτη.
Η Γη είναι μια απέραντη σκακιέρα όπου στήνονται στρατηγικές για να επιτευχθούν συγκεκριμένοι στόχοι , θυσιάζοντας σταδιακά όποιο πιόνι κριθεί απαραίτητο , ακόμα κι αν στο τέλος μείνει μόνο ένα όρθιο.
Η Ελλάδα , η Ιταλία , η Ισπανία κ.τ.λ. δεν είναι πλέον χώρες αλλά πιόνια στη σκακιέρα και οποιαδήποτε στιγμή μπορεί να θυσιαστούν για οποιονδήποτε σκοπό.
Ότι γίνεται στην Ελλάδα , δεν αφορά μόνο την Ελλάδα και τους Έλληνες , αλλά όλα τα πιόνια της σκακιέρας , και οι κινήσεις γίνονται από τους παίκτες που έχουν καταστρώσει και τις στρατηγικές.
Οι πολιτικοί (όλοι ανεξαιρέτως) , οι τραπεζίτες , η εκκλησία , το δικαστικό σώμα , είναι όλοι μέσα στο παιχνίδι , όλοι ξέρουν , όλοι τρώνε , όλοι συνομωτούν , όλοι παίζουν παιχνίδια στην πλάτη σου.
Είτε το πιστεύεις είτε όχι , δεν υπάρχει κανείς που να ενδιαφέρεται για ‘σένα εκτός από εσένα. Παρ’ όλα αυτά , όλοι αυτοί (ακόμα και οι παγκόσμιοι εξουσιαστές) τρέμουν τη μέρα που θα ανοίξεις τα μάτια…


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...">