Καλώς ήρθες ξένε στον τόπο μου.
Το παρόν ιστολόγιο δεν ανήκει στα "ιστολόγια ενημέρωσης" , οπότε δεν μπορεί με οποιονδήποτε τρόπο να θεωρηθεί Μ.Μ.Ε. , ενώ δεν έχει ως στόχο να επηρρεάσει την κοινή γνώμη.

Είναι τόπος έκφρασης προσωπικών ιδεών και πεποιθήσεων και δεν φιλοξενεί ειδήσεις , θέματα ή άρθρα που έρχονται σε αντίθεση με τις απόψεις μου (ή απλά με αφήνουν αδιάφορο).
Σε αντίθεση με άλλα ιστολόγια , οι απόψεις που εκφράζονται εδώ είναι αυστηρά προσωπικές και τα γεγονότα παρουσιάζονται "φιλτραρισμένα" και μονόπλευρα , όπως τα αντιλαμβάνομαι εγώ , από τη δική μου οπτική γωνία , οπότε δεν θα πρέπει σε καμία περίπτωση να θεωρούνται "δεδομένα"...

17/11/11

η επέτειος του φιάσκου!


Σήμερα είναι η επέτειος του μεγαλύτερου φιάσκου της σύγχρονης Ελληνικής Ιστορίας.
Η ημέρα που έφερε στο προσκήνιο τη λεγόμενη "γενιά του πολυτεχνείου" , η οποία οδήγησε τη χώρα στο σημερινό Μεσαίωνα , κατεδαφίζοντας τις κοινωνικές δομές , εξευτελίζοντας τον πολιτισμό και την παιδεία , βυθίζοντας την οικονομία , εξαπατώντας το λαό , στερώντας το παρόν και το μέλλον.
Αυτό γιορτάζει σήμερα το έθνος.
Την υποταγή του στους σύγχρονους Εφιάλτες.
Με μια καλά σχεδιασμένη κίνηση-ματ , κατάφεραν να κάνουν το λαό να πιστέψει πως νίκησε , τη στιγμή που του περνούσαν τις χειροπέδες οι νέοι του δεσμοφύλακες , τη στιγμή που φορούσαν την κουκούλα οι νέοι του δήμιοι.
Αυτό "γιορτάζουμε" σήμερα.
Γιορτάζουμε το γεγονός πως κερδίσαμε ψωμί , παιδεία και ελευθερία για εμάς και τα παιδιά μας.
χρόνια μας πολλά λοιπόν και εις ανώτερα...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...">