Καλώς ήρθες ξένε στον τόπο μου.
Το παρόν ιστολόγιο δεν ανήκει στα "ιστολόγια ενημέρωσης" , οπότε δεν μπορεί με οποιονδήποτε τρόπο να θεωρηθεί Μ.Μ.Ε. , ενώ δεν έχει ως στόχο να επηρρεάσει την κοινή γνώμη.

Είναι τόπος έκφρασης προσωπικών ιδεών και πεποιθήσεων και δεν φιλοξενεί ειδήσεις , θέματα ή άρθρα που έρχονται σε αντίθεση με τις απόψεις μου (ή απλά με αφήνουν αδιάφορο).
Σε αντίθεση με άλλα ιστολόγια , οι απόψεις που εκφράζονται εδώ είναι αυστηρά προσωπικές και τα γεγονότα παρουσιάζονται "φιλτραρισμένα" και μονόπλευρα , όπως τα αντιλαμβάνομαι εγώ , από τη δική μου οπτική γωνία , οπότε δεν θα πρέπει σε καμία περίπτωση να θεωρούνται "δεδομένα"...

3/11/11

η αληθινή είδηση της ημέρας

Τσακώνονται λέει , βρίζονται οι βουλευτές , δεν τα βρίσκουν μεταξύ τους ΝΔ , ΣΥΡΙΖΑ , ΚΚΕ , ΠΑΣΟΚ , ΛΑΟΣ και λοιποί ασθενείς , κι εσύ μαλάκα κάθεσαι και παρακολουθείς το θέατρο του παραλόγου και σχολιάζεις κιόλας ηλίθιε "μπράβο , καλά του τά'πε" "άκουσες τι είπε ο τάδε;"
Κι ενώ ασχολείσαι με τις παπαριές που σου φορτώνουν , κάπου σου ξέφυγε (αφού κανείς δεν στο είπε) η ΑΛΗΘΙΝΗ ΕΙΔΗΣΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ , που δεν είναι άλλη από την ομόφωνη έγκριση-αποδοχή της τρίτης δόσης της κρατικής επιχορήγησης στα κόμματα!
13,5 εκατομμυριάκια μοιράστηκαν σήμερα οι βουλευτάδες σου , είτε υπέγραψαν είτε όχι το μνημόνιο , είτε συμφωνούν είτε όχι με το ΓΑΠ , είτε θέλουν είτε όχι το δημοψήφισμα , είτε βρίζονται είτε αγκαλιάζονται.

Και είναι η τρίτη δόση , δηλαδή έχουν δοθεί άλλες δύο (σύνολο 40 εκατομμυριάκια) αλλά τι να λέμε τώρα , το θέμα είναι αν έβρισε ο Πάγκαλος , αν είπε καμία μαλακία το ΓΑΠ ή αν θα "πάρουμε"(το έχω σε εισαγωγικά γιατί εμείς , εγώ κι εσύ δηλαδή , δεν παίρνουμε στην ουσία τίποτα) την επόμενη δόση του δανείου.
Και κάθε μήνα πέφτει ο μισθός των βουλευτών κανονικότατα , με τα επιδόματα και με τα όλα του  και στ'αρχίδια τους όλα , και βρίζε όσο θες , τρέχα σε όποια πλατεία θες και μούτζωνε όσο θες. Έτσι κι αλλιώς η οργή είναι δωρεάν μαλάκα.
Τώρα θα μου πεις γιατί βρίζω εσένα κι όχι αυτούς...
Μα γιατί ενώ εσύ κοιμάσαι ...η τύχη σου δουλεύει και αρνείσαι πεισματικά να ανοίξεις τα μάτια.

πάρε παρακάτω και την ειδησούλα χωρίς σάλτσες και αηδίες , και βγάλε συμπέρασμα:



Μοίρασαν 13,5 εκατομμύρια ευρώ κρατική επιχορήγηση στα κόμματα!


Την ίδια ώρα που χιλιάδες επιχειρήσεις και μικρομάγαζα βάζουν λουκέτο αφήνοντας ανέργους δεκάδες χιλιάδες ανθρώπους, τα κόμματα της Βουλής εισέπραξαν σήμερα την τρίτη δόση της κρατικής ενίσχυσης που ξεπερνά τα 13 εκατομμύρια ευρώ.

Για την ακρίβεια το ποσό το οποίο εκταμιεύθηκε σήμερα είναι 13.504.656 ευρώ και θα διατεθεί ε όλα τα κόμματα που εκπροσωπούνται σε Βουλή και ευρωβουλή. Πρέπει να σημειωθεί ότι ΝΔ και ΠΑΣΟΚ έχουν χρέη ύψους 290 εκατομμυρίων ευρώ και έχουν υποθηκεύσει ήδη τις επιχορηγήσεις τους για τα επόμενα χρόνια. Παράληλα τα δύο μεγάλα κόμματα έχουν απλήρωτους και τους υπαλλήλους τους τον τελευταίο μήνα. Για το θέμα εξέδωσε ανακοίνωση η Δημοκρατική Συμμαχία η οποία καταγγέλλει ως υποκριτική τη στάση των κομμάτων στο ζήτημα των κρατικών επιχορηγήσεων. Σε ανακοίνωσή το κόμμα σημειώνει πως “αν και τα διαθέσιμα του κράτους για να πληρωθούν μισθοί και συντάξεις φτάνουν οριακά μέχρι το τέλος Νοεμβρίου, το υπουργείο Εσωτερικών καταβάλλει σήμερα σε όλα τα κόμματα την τρίτη δόση της κρατικής ενίσχυσης ύψους 13.504.656 ευρώ.


Επιβεβαιώνεται έτσι ότι το πολιτικό σύστημα δεν καταλαβαίνει τι πραγματικά συμβαίνει στην κοινωνία ή αδιαφορεί. Με τη στάση τους στο θέμα της κρατικής χρηματοδότησης τα κόμματα παραμένουν αδιόρθωτα έστω και αν όλοι, από τον πρωθυπουργό και τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης μέχρι την αριστερά, με τους λόγους τους ισχυρίζονται ότι αντιλαμβάνονται τις αντιδράσεις της κοινωνίας. Είναι, βεβαίως, υποκριτικό και δεν αποτελεί άλλοθι για κανέναν η προαναγγελία της μελλοντικής περικοπής της κρατικής επιχορήγησης.”

πηγή: greek-radar.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...">