Καλώς ήρθες ξένε στον τόπο μου.
Το παρόν ιστολόγιο δεν ανήκει στα "ιστολόγια ενημέρωσης" , οπότε δεν μπορεί με οποιονδήποτε τρόπο να θεωρηθεί Μ.Μ.Ε. , ενώ δεν έχει ως στόχο να επηρρεάσει την κοινή γνώμη.

Είναι τόπος έκφρασης προσωπικών ιδεών και πεποιθήσεων και δεν φιλοξενεί ειδήσεις , θέματα ή άρθρα που έρχονται σε αντίθεση με τις απόψεις μου (ή απλά με αφήνουν αδιάφορο).
Σε αντίθεση με άλλα ιστολόγια , οι απόψεις που εκφράζονται εδώ είναι αυστηρά προσωπικές και τα γεγονότα παρουσιάζονται "φιλτραρισμένα" και μονόπλευρα , όπως τα αντιλαμβάνομαι εγώ , από τη δική μου οπτική γωνία , οπότε δεν θα πρέπει σε καμία περίπτωση να θεωρούνται "δεδομένα"...

18/11/11

πιόνι ή βλάκας;





Προς μεγάλη μου έκπληξη , πληροφορήθηκα πως προχθές , ο δημοφιλέστερος (χάρη στα Μ.Μ.Ε.) μουσικοσυνθέτης  της χώρας , αυτή η πολύπλευρη προσωπικότητα , πρώην πολιτικός , αγαπημένο πρόσωπο των απανταχού δημοσιοκάφρων , ψευτοκουλτουριάρηδων , ψευτοκαλλιτεχνών  , πολιτικών ανεξαρτήτου φρονήματος κ.τ.λ.-κ.τ.λ. , καλεί του νέους να ξεσηκωθούν!
Μπήκα λοιπόν στο πειρασμό να παρακολουθήσω το σχετικό βιντεάκι με τον δακρύβρεχτο , φουλ πατριωτικό , επαναστατικό μονόλογο του συμπαθούς (κατά τ' άλλα) μουσικού.
Κρύβοντας τη δική του πολιτική πορεία τα χρόνια που συνέχιζε να στήνεται το χοντρό παιχνίδι εις βάρος μας , τον κρυφό ρόλο που έπαιξε στη χειραγώγηση του πλήθους σε κομβικές χρονικά και ιστορικά στιγμές για την πατρίδα , πίσω από μια φράση ψευτο-αυτοκριτικής προς τη γενιά του , με περίσσιο θράσος και ανάστημα καλεί τους νέους να επαναστατήσουν , αραδιάζοντας ένα σωρό δήθεν μυστικά , γνωστά σε όλους εδώ και χρόνια (για τους φυσικούς πόρους της χώρας , τα κατοχικά δάνεια κ.τ.λ.-κ.τ.λ.) , γνωστά και στον ίδιο τότε που ήταν πολιτικός (τι έκανε άραγε τότε;) για να εντυπωσιάσει αλλά κυρίως για να εξοργίσει τους τηλεθεατές...

Ξέχασε όμως να αναφέρει τα εξής:

1) Στη χώρα έχει ήδη εγκατασταθεί μονάδα του λεγόμενου "ευρωστρατού"
2) Στον Ελληνικό στρατό , έχουν δοθεί εντολές για επίθεση σε πολίτες σε περίπτωση ταραχών (η απομάκρυνση όλων των στρατηγών και η αντικατάστασή τους από "δικούς τους" οφείλεται στην άρνηση των πρώτων να εφαρμόσουν κάτι τέτοιο).
3) Σε κάθε ευκαιρία , γίνεται επίδειξη κτηνωδίας και τραμπουκισμού από τα Μ.Α.Τ.
4) Σε όλες τις χώρες που διαθέτουν φυσικούς πόρους , όταν ο λαός εξεγέρθηκε (φυσικά μετά από σχετική ...εμψύχωση από "εθνικούς ήρωες") την επόμενη μέρα οι "ειρηνευτικές δυνάμεις" του Ν.Α.Τ.Ο. τα γάμησαν όλα και όλες οι πλουτοπαραγωγικές πηγές πέρασαν αυθημερόν υπό τον έλεγχο των πολυεθνικών που χρηματοδοτούν το στρατό των Η.Π.Α. , χωρίς αγορές και χωρίς κρατικοποιήσεις ή άλλες γραφειοκρατικές διαδικασίες.

Με βάση λοιπόν τα παραπάνω , βγάζω το συμπέρασμα πως αν δεν είναι πιόνι ξένων συμφερόντων , τότε είναι τουλάχιστον αφελής (στην καλύτερη περίπτωση)...




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...">