Καλώς ήρθες ξένε στον τόπο μου.
Το παρόν ιστολόγιο δεν ανήκει στα "ιστολόγια ενημέρωσης" , οπότε δεν μπορεί με οποιονδήποτε τρόπο να θεωρηθεί Μ.Μ.Ε. , ενώ δεν έχει ως στόχο να επηρρεάσει την κοινή γνώμη.

Είναι τόπος έκφρασης προσωπικών ιδεών και πεποιθήσεων και δεν φιλοξενεί ειδήσεις , θέματα ή άρθρα που έρχονται σε αντίθεση με τις απόψεις μου (ή απλά με αφήνουν αδιάφορο).
Σε αντίθεση με άλλα ιστολόγια , οι απόψεις που εκφράζονται εδώ είναι αυστηρά προσωπικές και τα γεγονότα παρουσιάζονται "φιλτραρισμένα" και μονόπλευρα , όπως τα αντιλαμβάνομαι εγώ , από τη δική μου οπτική γωνία , οπότε δεν θα πρέπει σε καμία περίπτωση να θεωρούνται "δεδομένα"...

21/11/11

just ...follow the money!

Τα τελευταία χρόνια , οι ερευνητές των συνωμοσιών  (γνωστοί και ως "συνωμοσιολόγοι") έχουν βαλθεί να υποδεικνύουν ως κύριους υπαίτιους για το παγκόσμιο χάλι τις πολυεθνικές , τους πολιτικούς , τους Illuminati , τη λέσχη bildergerg , τους skulls & bones , τους "ερπετοειδείς εξωγήινους", τις τράπεζες , τους Εβραίους , τη C.I.A. κ.τ.λ.-κ.τ.λ.
Όλοι τους επικαλούνται σημαντικά στοιχεία που αποδεικνύουν τη θεωρία τους.
Από την άλλη τα Μ.Μ.Ε. με τη συνεχιζόμενη άρνησή τους να αναφερθούν σε κάποιους "συνωμότες" , στην ουσία φωτογραφίζουν αυτούς τους "συνωμότες" ως υπεύθυνους για τα σκατά στα οποία κολυμπάει ο κόσμος!
Όλο αυτό όμως , περισσότερο αποπροσανατολίζει παρά βοηθά στη λύση του γρίφου , έτσι το ερώτημα μένει αναπάντητο:
Ποιος ή ποιοι ευθύνονται για όλα όσα βλέπουμε γύρω μας;
Ποιος ή ποιοι είναι αυτοί που εκτελούν πιστά εδώ και αιώνες το σχέδιο εξευτελισμού του ανθρώπινου είδους προς όφελός τους , αλλά κανείς δεν τους έχει ποτέ αντιληφθεί;
Εννοώ πως είναι πολύ εύκολο και αρκετά προφανές να καταλήξει κάποιος σε οποιονδήποτε από τους προαναφερθέντες "φερόμενους ως υπαίτιους" , χωρίς πολύ κόπο.
Και όλο αυτό μου φαίνεται πολύ εύκολο για να είναι αληθινό!
Στην πραγματικότητα , κάποιος με παρατηρητικότητα μπορεί να ξετυλίξει το κουβάρι των πληροφοριών και να φτάσει στην άλλη άκρη , με την απλούστατη μέθοδο που ονομάζεται "follow the money"!
Δηλαδή , αρκεί να βρεις ποιος ή ποιοι είναι αυτοί που έχουν τα μεγαλύτερα (οικονομικά κυρίως) οφέλη από όλη αυτή την κατάσταση.
Ας τα δούμε λίγο αναλυτικά:
Οι πολυεθνικές δεν είναι οντότητες , αλλά αποτελούνται και διοικούνται από ανθρώπους , οι οποίοι είναι αναλώσιμοι και με διαφορετικές απόψεις , το ίδιο αναλώσιμοι είναι και οι πολιτικοί , ενώ οι τράπεζες , η C.I.A. και οι μασονικές λέσχες δεν υπήρχαν πριν την εμφάνιση των ιπποτών (δηλαδή εμφανίστηκαν αρκετά χρόνια μ.χ.) , ενώ η ...κατηφόρα είχε ήδη αρχίσει. Εκτός αυτού , όλοι αυτοί είναι μονίμως στη μπούκα , όλοι τους μισούν (ή στην καλύτερη περίπτωση τους υποψιάζονται) και το ίδιο πάνω-κάτω ισχύει και για τα "ερπετά" , γενικά όλοι αυτοί είναι υπερβολικά εύκολοι στόχοι και αρκετά προσβάσιμοι για να είναι οι κατευθυντήριοι εγκέφαλοι μιας παγκόσμιας συνωμοσίας που εκτελείται πιστά πάνω από 2.000 χρόνια.
Επίσης , παρόλο που φαίνεται να έχουν αρκετά οφέλη , ωστόσο η οικονομική τους σταθερότητα δεν είναι απόλυτα εξασφαλισμένη.
Οπότε θα πρέπει να αναζητήσουμε κάποιον ή κάποιους που εδώ και αιώνες καρπώνονται υπέρογκα οφέλη , οικονομικά και κοινωνικά , που κινούνται τόσο αθόρυβα ώστε κανείς δεν τους έχει υποψιαστεί!
Για να δούμε λοιπόν αν υπάρχει κάτι τέτοιο:
Στην πραγματικότητα , υπάρχει κάποιος  , τον οποίο δεν τόλμησε να αγγίξει ποτέ κανένας κατακτητής , κανένας δικτάτορας , κανένας τύραννος , κανένας πολιτικός , καμία τράπεζα , καμία μασονική στοά , καμία μυστική λέσχη.
Υπάρχει κάποιος ο οποίος περνά απαρατήρητος , επειδή ο ίδιος ξεσηκώνει τους λαούς κατά των προαναφερθέντων , ώστε να δημιουργείται ένα "άλλοθι" , να ρίχνει στάχτη στα μάτια.
Υπάρχει κάποιος του οποίου η περιουσία γιγαντώνεται εδώ και αιώνες και δεν τόλμησε ποτέ κανείς να την αγγίξει.
Υπάρχει κάποιος που έχει τόσα χρήματα , που θα μπορούσε σε μία μόνο ημέρα να λύσει οριστικά το πρόβλημα φτώχειας και υποσιτισμού στον πλανήτη.
Υπάρχει κάποιος που όσο τον πλησιάζουν οι έρευνες , τόσο περισσότερους νέους "εχθρούς" καταδεικνύει (και η φαντασία του είναι αστείρευτη).
Υπάρχει κάποιος που δεν έχει εχθρούς , αλλά μόνο υπηκόους.
Πάει πουθενά το μυαλό σου;


ΤΣΑ!!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...">