Καλώς ήρθες ξένε στον τόπο μου.
Το παρόν ιστολόγιο δεν ανήκει στα "ιστολόγια ενημέρωσης" , οπότε δεν μπορεί με οποιονδήποτε τρόπο να θεωρηθεί Μ.Μ.Ε. , ενώ δεν έχει ως στόχο να επηρρεάσει την κοινή γνώμη.

Είναι τόπος έκφρασης προσωπικών ιδεών και πεποιθήσεων και δεν φιλοξενεί ειδήσεις , θέματα ή άρθρα που έρχονται σε αντίθεση με τις απόψεις μου (ή απλά με αφήνουν αδιάφορο).
Σε αντίθεση με άλλα ιστολόγια , οι απόψεις που εκφράζονται εδώ είναι αυστηρά προσωπικές και τα γεγονότα παρουσιάζονται "φιλτραρισμένα" και μονόπλευρα , όπως τα αντιλαμβάνομαι εγώ , από τη δική μου οπτική γωνία , οπότε δεν θα πρέπει σε καμία περίπτωση να θεωρούνται "δεδομένα"...

26/11/10

ΤΑΚΤΙΚΕΣ ΑΝΤΙΠΕΡΙΣΠΑΣΜΟΥ


Η συνταγή γνωστή από παλιά και απόλυτα επιτυχημένη:

Έχεις αρχίσει να υποψιάζεσαι βάσει στοιχείων ως εχθρό σου το εκπαιδευτικό σύστημα , τα Μ.Μ.Ε. και την εκκλησία;
Ο εχθρός «επιτίθεται» προς αυτά τα στοιχεία που εσύ σωστά υποψιάζεσαι πως χρησιμοποιεί εναντίον σου , για να σε παραπλανήσει.
Έτσι νομίζεις πως τελικά άδικα υποψιαζόσουν το εκπαιδευτικό σύστημα , τα Μ.Μ.Ε. και την εκκλησία ως σύμμαχο του εχθρού , και από τύψεις , αγωνίζεσαι με νύχια και με δόντια να τα προστατέψεις , καθιερώνοντάς τα στη συνείδησή σου ως συμμάχους δικούς σου (ο εχθρός του εχθρού είναι σύμμαχος) για όλη σου τη ζωή ...

Έχουν αρχίσει να βγαίνουν στο φως αποδείξεις πως ο κόσμος είναι διαφορετικός από ότι νομίζεις;(π.χ. ενδείξεις ύπαρξης εξωγήινης νοημοσύνης ή άγνωστα γήινα πλάσματα)
Εμφανίζεται από το πουθενά ένα ανεγκέφαλο σούργελο τύπου Λιακόπουλου και αρχίζει να ωρύεται για αυτά , εμπλουτίζοντάς τα με ιστορίες για μικρά παιδιά , με δράκους , ελοχίμ κ.τ.λ. κι έτσι στο μυαλό σου ακυρώνεται οποιαδήποτε αληθινή αναφορά σε κάτι ανεξήγητο , το οποίο δεν είναι απαραίτητο να είναι και εξωγήινο ή μέρος συνομωσίας , απλά είναι κάτι που δεν θέλουν να ξέρεις για κάποιους δικούς τους λόγους οι κυβερνήσεις και οι θρησκείες.
Την ίδια τακτική ακολουθούν και με το άλλο σούργελο τον Γεωργιάδη , έχοντας μετατρέψει σε ταμπού την όποια σκέψη για τη σοφία και την τεχνολογία των αρχαίων Ελλήνων.
Η ίδια ακριβώς τακτική έφερε στο προσκήνιο τον αλλοπαρμένο ανεγκέφαλο Καρατζαφέρη , γελοιοποιώντας το εθνικό φρόνημα των Ελλήνων , μέσα από την υπερβολή.
Τον ίδιο σκοπό έχουν και οι διάφορες νέες επαναστατικές , αντιδραστικές πολιτικές , δήθεν ανεξάρτητες ομάδες , που αποβλέπουν στη χειραγώγηση των αγανακτισμένων ή των αναποφάσιστων ψηφοφόρων , όπως ακριβώς λειτούργησαν και τα συνδικαλιστικά σωματεία.
Οι καιροί είναι πονηροί , και ο λαός έχει αποδειχθεί υπερβολικά αφελής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...">