Καλώς ήρθες ξένε στον τόπο μου.
Το παρόν ιστολόγιο δεν ανήκει στα "ιστολόγια ενημέρωσης" , οπότε δεν μπορεί με οποιονδήποτε τρόπο να θεωρηθεί Μ.Μ.Ε. , ενώ δεν έχει ως στόχο να επηρρεάσει την κοινή γνώμη.

Είναι τόπος έκφρασης προσωπικών ιδεών και πεποιθήσεων και δεν φιλοξενεί ειδήσεις , θέματα ή άρθρα που έρχονται σε αντίθεση με τις απόψεις μου (ή απλά με αφήνουν αδιάφορο).
Σε αντίθεση με άλλα ιστολόγια , οι απόψεις που εκφράζονται εδώ είναι αυστηρά προσωπικές και τα γεγονότα παρουσιάζονται "φιλτραρισμένα" και μονόπλευρα , όπως τα αντιλαμβάνομαι εγώ , από τη δική μου οπτική γωνία , οπότε δεν θα πρέπει σε καμία περίπτωση να θεωρούνται "δεδομένα"...

23/7/11

Π Ρ Ο Π Α Γ Α Ν Δ Α


Με αφορμή τα πρόσφατα "γεγονότα" στη Νορβηγία , που αποτελούν μέρος του σχεδίου να μας πείσουν πως κανείς δεν είναι ασφαλής , πως χρειαζόμαστε αυστηρότερη αστυνόμευση , αυστηρότερα μέτρα ασφαλείας , αυστηρότερη επιτήρηση , παρακολούθηση των πάντων και εξίσωση των αντιρρησιών με τρομοκράτες , ενοχοποίηση όσων αντιστέκονται στην εξουσία κ.τ.λ.-κ.τ.λ. , νομίζω είναι καλό να θυμηθούμε με ποιον τρόπο λειτουργεί η προπαγάνδα:

 








  

 
  

2 σχόλια:

  1. ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ Κ ΖΩΗ ΑΔΕΡΦΕ,ΑΛΛΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΤΑΚΤΙΚΑ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ.ΕΧΕΙΣ ΓΕΝΙΚΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ
    Υ.Γ ΜΑΛΛΟΝ ΣΤΟ ΣΥΚΕΚΡΙΜΕΝΟ,ΕΚ ΠΑΡΑΔΡΟΜΗΣ,ΜΠΕΡΔΕΨΕΣ ΛΙΓΟ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ευχαριστώ για την παρατήρηση στο Υ.Γ., το διόρθωσα (τη χώρα εννοώ).
    Όσο για την ενημέρωση , μπορεί κάποιες μέρες να μην υπάρχουν άρθρα και κάποιες άλλες να υπάρχουν 2-3 ή περισσότερα.
    Αυτό συμβαίνει επειδή (όπως γράφω και στην κορυφή της σελίδας) ο ιστότοπος δεν είναι ενημερωτικός και δεν γράφω αν δεν έχω κάτι να πω ή να σχολιάσω πάνω σε ένα θέμα που με ενδιαφέρει.
    Εκτός αυτού , τον τελευταίο καιρό είμαι πολύ απασχολημένος με την επιμέλεια του βιβλίου γιατί προσπαθώ να βγει το Σεπτέμβρη.

    φιλικά , κοπρόσκυλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...">