Καλώς ήρθες ξένε στον τόπο μου.
Το παρόν ιστολόγιο δεν ανήκει στα "ιστολόγια ενημέρωσης" , οπότε δεν μπορεί με οποιονδήποτε τρόπο να θεωρηθεί Μ.Μ.Ε. , ενώ δεν έχει ως στόχο να επηρρεάσει την κοινή γνώμη.

Είναι τόπος έκφρασης προσωπικών ιδεών και πεποιθήσεων και δεν φιλοξενεί ειδήσεις , θέματα ή άρθρα που έρχονται σε αντίθεση με τις απόψεις μου (ή απλά με αφήνουν αδιάφορο).
Σε αντίθεση με άλλα ιστολόγια , οι απόψεις που εκφράζονται εδώ είναι αυστηρά προσωπικές και τα γεγονότα παρουσιάζονται "φιλτραρισμένα" και μονόπλευρα , όπως τα αντιλαμβάνομαι εγώ , από τη δική μου οπτική γωνία , οπότε δεν θα πρέπει σε καμία περίπτωση να θεωρούνται "δεδομένα"...

4/1/11

Ε.Δ.Ε.=ΣΥ.ΓΚΑ.ΛΥ.ΨΗ.


Καμιά φορά ρε παιδί μου , συμβαίνουν κάτι περίεργες συμπτώσεις...
Να , όπως καλή ώρα αυτή η κλοπή στο Δήμο Αθηναίων την παραμονή πρωτοχρονιάς:
1η σύμπτωση:
Ο φύλακας της βραδυνής βάρδιας ...έτυχε να αρρωστήσει  τελευταία στιγμή σου λέει ο άνθρωπος , άκου τί τού'τυχε του άμοιρου χρονιάρες μέρες!

2η σύμπτωση:
Από ...λάθος συνεννόηση (συμβαίνουν αυτά) δεν τον αντικατέστησε κανείς , εξάλλου είναι κάτι που συμβαίνει μερικές φορές , αν περάσετε π.χ. έξω από την Τουρκική πρεσβεία και δεν υπάρχει φύλακας , αυτό σημαίνει πως αρρώστησε αιφνίδια αυτός που είχε υπηρεσία , και από λάθος συνεννόηση , πάνω στον πανικό , δεν τον αντικατέστησε κανείς , κι έμεινε αφύλαχτη η πρεσβεία για αυτές τις ώρες , είναι κάτι που συμβαίνει!
3η σύμπτωση:
Εκείνη την ώρα (της αλλαγής του χρόνου) και ενώ το κτίριο ήταν αφύλακτο , είχαν προγραμματίσει κάποιοι να διαρρήξουν τα ...γραφεία του Δήμου , για να κλέψουν ...υπολογιστές!
4η σύμπτωση:
Αυτοί που είχαν προγραμματίσει να διαρρήξουν το κτίριο πρωτοχρονιάτικα , για καλή τους τύχη το βρήκαν αφύλακτο!
5η σύμπτωση:
Αυτοί λοιπόν οι υπερβολικά κωλόφαρδοι διαρρήκτες , παρόλο που είχαν ως στόχο να κλέψουν υπολογιστές , είναι και ...τελείως άσχετοι από υπολογιστές , αφού αγνόησαν τα καινούργια και πανάκριβα μηχανήματα , και πήραν τα παλιά που δεν έχουν καμία ιδιαίτερη αξία!
6η σύμπτωση:
Και άκου τώρα να δεις ρε πούστη μου , κάτι περίεργα παιχνίδια που παίζει μερικές φορές η μοίρα! Σε αυτούς τους παλιούς υπολογιστές , υπήρχαν τα αρχεία με τις διεθνείς συμβάσεις έργων του Δημου!

Αυτή την αλληλουχία ...συμπτώσεων λοιπόν , οι αρχές την έκριναν ...ύποπτη(!) και ...μυστήρια(!)
Πρόκειται για ένα μυστήριο που κανείς δεν έχει καταφέρει να εξηγήσει , εμένα τουλάχιστον δεν πάει κάπου το μυαλό μου , οπότε αποφασίστηκε να δωθεί λύση στο άλυτο αυτό μέγα μυστήριο , με τη γνωστή μέθοδο της ...Ε.Δ.Ε.(ως γνωστόν , οι Ε.Δ.Ε. εχουν διαλευκάνει κατά καιρούς διάφορα άλυτα μυστήρια , όπως υποθέσεις δωροδοκίας , μεταβιβάσεις ακινήτων δημοσίου και εκκλησίας , απάτης κ.τ.λ.).

Ε , ΔΕ θα μας βγάλετε και ηλίθιους!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...">