Καλώς ήρθες ξένε στον τόπο μου.
Το παρόν ιστολόγιο δεν ανήκει στα "ιστολόγια ενημέρωσης" , οπότε δεν μπορεί με οποιονδήποτε τρόπο να θεωρηθεί Μ.Μ.Ε. , ενώ δεν έχει ως στόχο να επηρρεάσει την κοινή γνώμη.

Είναι τόπος έκφρασης προσωπικών ιδεών και πεποιθήσεων και δεν φιλοξενεί ειδήσεις , θέματα ή άρθρα που έρχονται σε αντίθεση με τις απόψεις μου (ή απλά με αφήνουν αδιάφορο).
Σε αντίθεση με άλλα ιστολόγια , οι απόψεις που εκφράζονται εδώ είναι αυστηρά προσωπικές και τα γεγονότα παρουσιάζονται "φιλτραρισμένα" και μονόπλευρα , όπως τα αντιλαμβάνομαι εγώ , από τη δική μου οπτική γωνία , οπότε δεν θα πρέπει σε καμία περίπτωση να θεωρούνται "δεδομένα"...

11/1/11

τα του καίσαρος τω καίσαρι...


Με το νέο… πολυδιαφημισμένο σύστημα τεκμηρίων διαβίωσης που νομοθέτησε η κυβέρνηση τον Απρίλιο του 2010 και θα εφαρμοσθεί για πρώτη φορά φέτος, οι έχοντες κατοικίες εμβαδού άνω των 200 τετραγωνικών μέτρων, Ι.Χ. αυτοκίνητα αξίας άνω των 80.000 ευρώ και πισίνες άνω των 25 τετραγωνικών μέτρων έχουν πλέον περιθώριο να δηλώσουν εισοδήματα μειωμένα έως και 86%!
Οι κατέχοντες υπερπολυτελή κτίσματα με πισίνες και πανάκριβα αυτοκίνητα, ακόμη κι αν τα έχουν αποκτήσει με παράνομο πλουτισμό, θα κληθούν φέτος να καλύψουν πάρα πολύ μικρότερα ποσά τεκμηρίων με βάση τα εισοδήματά τους!
Ετσι, θα απαλλαγούν από την υποχρέωση να πληρώσουν φόρους για μεγάλο μέρος των αφανών εισοδημάτων τους, καθώς τα ελάχιστα όρια φορολογητέου εισοδήματος, που προσδιορίζονται πλέον γι’ αυτούς με βάση το νέο σύστημα τεκμηρίων, είναι πολύ μικρότερα από αυτά που προέκυπταν με το προηγούμενο σύστημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...">