Καλώς ήρθες ξένε στον τόπο μου.
Το παρόν ιστολόγιο δεν ανήκει στα "ιστολόγια ενημέρωσης" , οπότε δεν μπορεί με οποιονδήποτε τρόπο να θεωρηθεί Μ.Μ.Ε. , ενώ δεν έχει ως στόχο να επηρρεάσει την κοινή γνώμη.

Είναι τόπος έκφρασης προσωπικών ιδεών και πεποιθήσεων και δεν φιλοξενεί ειδήσεις , θέματα ή άρθρα που έρχονται σε αντίθεση με τις απόψεις μου (ή απλά με αφήνουν αδιάφορο).
Σε αντίθεση με άλλα ιστολόγια , οι απόψεις που εκφράζονται εδώ είναι αυστηρά προσωπικές και τα γεγονότα παρουσιάζονται "φιλτραρισμένα" και μονόπλευρα , όπως τα αντιλαμβάνομαι εγώ , από τη δική μου οπτική γωνία , οπότε δεν θα πρέπει σε καμία περίπτωση να θεωρούνται "δεδομένα"...

10/1/11

πως είπατε;


Την εποχή που στην Ελλάδα κλείνουν σχολεία και τα περισσότερα εκπαιδευτικά ιδρύματα σαπίζουν λόγω εγκατάλλειψης (π.χ. στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου της Ρόδου , τα μαθήματα γίνονται μέσα σε ...δωμάτια ετοιμόροπου ξενοδοχείου όπου φιλοξενούνται οι φοιτητές ...) , στην Τουρκία μεταναστεύουν αρκετοί πανεπιστημιακοί , λόγω καλύτερων συνθηκών , καθώς και πολλοί μεταπτυχιακοί φοιτητές από την Ελλάδα!
Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει το Κέντρο Ελληνοτουρκικών (!) Μελετών , το οποίο ανήκει στο τουρκικό πανεπιστήμιο Μπιλγκί και προσφέρει Master Διεεθνών Σχέσεων , με ειδίκευση στις ...Ελληνοτουρκικές (ξανά !) σπουδές.
(α , ναι! ξέχασα , οι δύο χώρες έχουν κοινή ιστορία , παρελθόν , συμφέροντα , αναμνήσεις...)
Αυτό λοιπόν το κέντρο διαγραφής της σύγχρονης Ελληνικής ιστορίας , χρηματοδοτείται ισόποσα , από το τουρκικό πανεπιστήμιο Μπιλγκί (στο οποίο ανήκει) , το ίδρυμα Ι.Κωστόπουλου (!) , τη Millenium/Nova Bank (ξανά !) , το ίδρυμα Κόκκαλη (από που τον ξέρω αυτόν , να δείς... Α, ναι! τώρα θυμήθηκα , intracom , siemens , intralot , κώλος και βρακί με τον Ο.Τ.Ε. και τον Ο.Π.Α.Π.), την Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος (ξαναπάλι !) (για κάτσε , στην τράπεζα δεν έχει το πάνω χέρι η ...εκκλησία;) και δωρεές ιδιωτών.
Σαν πολύ χρήμα δεν πέφτει στην με το ζόρι αδελφοποίηση του σφαγείου με τον χασάπη; 

Υ.Γ.: Πως θα σου φαινόταν , αν σε δέκα χρόνια γινόταν κάτι αντίστοιχο μεταξύ Παλαιστίνης και Ισραήλ;
Πως θα σχολίαζες μια πιθανή προπαγάνδα στην Παλαιστίνη περί ... φιλίας και κοινής πορείας των Παλαιστινίων με τους Ισραηλίτες;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...">