Καλώς ήρθες ξένε στον τόπο μου.
Το παρόν ιστολόγιο δεν ανήκει στα "ιστολόγια ενημέρωσης" , οπότε δεν μπορεί με οποιονδήποτε τρόπο να θεωρηθεί Μ.Μ.Ε. , ενώ δεν έχει ως στόχο να επηρρεάσει την κοινή γνώμη.

Είναι τόπος έκφρασης προσωπικών ιδεών και πεποιθήσεων και δεν φιλοξενεί ειδήσεις , θέματα ή άρθρα που έρχονται σε αντίθεση με τις απόψεις μου (ή απλά με αφήνουν αδιάφορο).
Σε αντίθεση με άλλα ιστολόγια , οι απόψεις που εκφράζονται εδώ είναι αυστηρά προσωπικές και τα γεγονότα παρουσιάζονται "φιλτραρισμένα" και μονόπλευρα , όπως τα αντιλαμβάνομαι εγώ , από τη δική μου οπτική γωνία , οπότε δεν θα πρέπει σε καμία περίπτωση να θεωρούνται "δεδομένα"...

13/1/11

ο Αστερίξ στη Χάγη


στη φωτό βλέπετε τον ψευδοπρωθυπουργό να μαλώνει τους Γερμανούς...

Ανηφόρισε λοιπόν το ζωντανό προς Χάγη , για να αιτηθεί την καταβολή της αποζημίωσης για τη σφαγή του Διστόμου , ύψους περίπου 60 εκατομμυρίων εβρών (ενώ συνεχίζεται η σιωπή των αμνών για τα 162 δισεκατομμύρια).
ΗΡΩΑΣ!
Μετά το αχόρταγο ξεπούλημα της χώρας , των Ελλήνων και των αγέννητων απογόνων των Ελλήνων σε Τούρκους και Δ.Ν.Τ. , έρχεται τώρα να διεκδικήσει δάφνες υπερήρωα , αλλά το χειρότερο είναι ότι εσύ το πιστεύεις!
Όσο κι αν ψάχνεις απεγνωσμένα να βρεις έναν ήρωα να βγάλει τον κώλο σου από τη φωτιά  (αφού δεν έχεις σκοπό να το κάνεις μόνος σου) , φέρε στο μυαλό σου μια εικόνα απ' τα παιδικά σου χρόνια , την εικόνα εκείνη του παιδιού που ενώ τρώει το ξύλο της αρκούδας και ξευτιλίζεται από κάποιο άλλο , τρέχοντας μακρυά φωνάζει "μαλάκα". Ε λοιπόν αυτό δεν είναι ακριβώς η έννοια του ήρωα...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...">