Καλώς ήρθες ξένε στον τόπο μου.
Το παρόν ιστολόγιο δεν ανήκει στα "ιστολόγια ενημέρωσης" , οπότε δεν μπορεί με οποιονδήποτε τρόπο να θεωρηθεί Μ.Μ.Ε. , ενώ δεν έχει ως στόχο να επηρρεάσει την κοινή γνώμη.

Είναι τόπος έκφρασης προσωπικών ιδεών και πεποιθήσεων και δεν φιλοξενεί ειδήσεις , θέματα ή άρθρα που έρχονται σε αντίθεση με τις απόψεις μου (ή απλά με αφήνουν αδιάφορο).
Σε αντίθεση με άλλα ιστολόγια , οι απόψεις που εκφράζονται εδώ είναι αυστηρά προσωπικές και τα γεγονότα παρουσιάζονται "φιλτραρισμένα" και μονόπλευρα , όπως τα αντιλαμβάνομαι εγώ , από τη δική μου οπτική γωνία , οπότε δεν θα πρέπει σε καμία περίπτωση να θεωρούνται "δεδομένα"...

13/1/11

μαϊμουδιές απ' τους πηθίκους...


Ποιος σου είπε πως δεν έχουμε δημοκρατία και ισονομία μεταξύ των πολιτών;
Ποιος κακόβουλος προβοκάτορας σου είπε πως η βουλευτική ασυλία δεν μπορεί να αναιρεθεί;
Τι σκοπούς εξυπηρετούν όλοι αυτοί οι ύπουλοι συνομώτες που φωνάζουν και κάνουν ομάδες στο facebook με πολλά "like", δήθεν για την άρση της βουλευτικής ασυλίας;
Φυσικά και υπάρχει και ισχύει και εφαρμόζεται η άρση της βουλευτικής ασυλίας , αρκεί να την εγκρίνουν οι ...βουλευτές!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Η Ολομέλεια της Βουλής απέρριψε τα εισαγγελικά αιτήματα άρσης της ασυλίας τεσσάρων βουλευτών.

Πρόκειται για τους βουλευτές

- Γεώργιο Αρβανιτίδη (ΠΑΣΟΚ, Β΄Θεσσαλονίκης) ο οποίος κατηγορείται για εκτέλεση οικοδομικών εργασιών στο Καλοχώρι Θεσσαλονίκης χωρίς άδεια, καθώς και για διατάραξη της ασφάλειας συγκοινωνιών, όταν ήταν δήμαρχος Εχεδώρου Θεσσαλονίκης.


Η αίτηση απορρίφθηκε με 206 αρνητικές έναντι 5 θετικών ψήφων.
(σύνολο 211 από τους 300 , οι άλλοι είχαν ...σοβαρές δουλειές , ξέρετε τώρα shopping , personal trainer , πιπίνια , σερφάρισμα στο internet , τηλεοπτικές εμφανίσεις κ.τ.λ.)


και πολύ σωστά απορρίφθηκε , τι λετε ρε ξυπόλητοι , ξέρετε εσείς και δεν ξέρει ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ τι είναι νόμιμο και ασφαλές; 
ΖΩΑ!

- Κωνσταντίνο Κουκοδήμο (ΝΔ, Πιερίας) ο οποίος κατηγορείται ότι, ως υφυπουργός αθλητισμού, χορήγησε άδεια άσκησης επαγγέλματος προπονήτριας κλασσικού αθλητισμού σε άτομο χωρίς τα απαιτούμενα προσόντα.

Η αίτηση απορρίφθηκε με 204 αρνητικές ψήφους έναντι 6 θετικών ψήφων.
(σύνολο 210 , ένας πήγε για κατούρημα)

τι λέτε ρε άθλιοι , σοβαρά; δηλαδή πως απέκτησε το τέλειο αυτό κορμί το μωρό αν δεν ξέρει από αθλητισμό; Επειδή δηλαδή δεν έχει πτυχίο θα πρέπει να αμφισβητήσουμε τις ικανότητές της; ΑΣΧΕΤΟΙ!




- Παύλο Μαρκάκη (ΛΑΟΣ, Μαγνησίας) ο οποίος κατηγορείται ότι, ως αντιδήμαρχος Βόλου, έβαλε μπάρες σε κεντρική αρτηρία, με αποτέλεσμα να απαγορευτεί η προσέγγιση οχημάτων προς ξενοδοχειακή μονάδα.

Η αίτηση απορρίφθηκε με 207 αρνητικές έναντι 4 θετικών ψήφων.
(πάλι 211 , επέστρεψε το παληκάρι)


ρε γελοίοι , κακομοίρηδες , τελευταίοι , είναι δυνατόν να μην έχει τους ...λόγους του , ολόκληρος ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ; Αλλά που να καταλάβετε εσείς...
ΑΜΟΡΦΩΤΟΙ!

- Ευγενία Τσουμάνη- Σπέντζα (ΝΔ, Επικρατείας) η οποία κατηγορείται για συκοφαντική δυσφήμιση δια του Τύπου, για όσα είχε δηλώσει, ως γενική γραμματέας Ισότητας το 2007, σχετικά με τη ΜΚΟ Ελληνικό Παρατηρητήριο των Συμφωνιών του Ελσίνκι.

Η εισαγγελική αίτηση απορρίφθηκε με 207 αρνητικές ψήφους έναντι 4 θετικών.
(ακόμη 211 , εκπλήσσομαι!)

Απλά ισχύει το ίδιο που ισχύει και στις περίφημες Ε.Δ.Ε.(Εγώ Δεν Είδα) , δηλαδή μαζεύονται μερικοί βουλευτές στην ομάδα Α, οι οποίοι αποφασίζουν αν κάποιοι άλλοι βουλευτές είναι ένοχοι , ενώ και οι "κατηγορούμενοι" βουλευτές , συμμετέχουν σε άλλη ομάδα Β που αποφασίζει αν οι άλλοι βουλευτές , της ομάδας Α είναι ένοχοι σε κάτι άλλο...

2 σχόλια:

  1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...">