Καλώς ήρθες ξένε στον τόπο μου.
Το παρόν ιστολόγιο δεν ανήκει στα "ιστολόγια ενημέρωσης" , οπότε δεν μπορεί με οποιονδήποτε τρόπο να θεωρηθεί Μ.Μ.Ε. , ενώ δεν έχει ως στόχο να επηρρεάσει την κοινή γνώμη.

Είναι τόπος έκφρασης προσωπικών ιδεών και πεποιθήσεων και δεν φιλοξενεί ειδήσεις , θέματα ή άρθρα που έρχονται σε αντίθεση με τις απόψεις μου (ή απλά με αφήνουν αδιάφορο).
Σε αντίθεση με άλλα ιστολόγια , οι απόψεις που εκφράζονται εδώ είναι αυστηρά προσωπικές και τα γεγονότα παρουσιάζονται "φιλτραρισμένα" και μονόπλευρα , όπως τα αντιλαμβάνομαι εγώ , από τη δική μου οπτική γωνία , οπότε δεν θα πρέπει σε καμία περίπτωση να θεωρούνται "δεδομένα"...

13/1/11

λούγκρες με μαύρες φούστες εν δράση...


Στον εισαγγελέα οδηγήθηκε σήμερα ο 57χρονος νεωκόρος του Ιερού (ιερότατου...) ναού του Αγίου Μάρκου στα Πατήσια, ο οποίος κατηγορείται για ασέλγεια και αποπλάνηση ανηλίκων.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά από την Αστυνομία, ο νεωκόρος παρέσυρε ανήλικα αγόρια από 8-11 ετών στο σπίτι του, του οποίου το ενοίκιο πλήρωνε η εκκλησία και ασελγούσε πάνω τους δίνοντάς τους μικροποσά ή γλυκίσματα.

Έως στιγμής έχουν γίνει πέντε καταγγελίες στο Τμήμα Προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής, αλλά εκτιμάται από την αστυνομία ότι τα παιδιά είναι πολύ περισσότερα και ότι η δραστηριότητά του είχε αρχίσει εδώ και αρκετά χρόνια.

Ο 57χρονος κρατείται κατηγορούμενος για ασέλγεια με ανήλικο έναντι αμοιβής, αποπλάνηση ανηλίκων και προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας.

Είμαι σίγουρος πως η εκκλησία θα πληρώσει και την εγγύηση αλλά και την χρηματική ποινή που θα του επιβληθεί (είπαμε , θέμα φυλάκισης δεν τίθεται καν για παιδεραστία στην Ελλάδα) , όπως του πληρώνει το ενοίκιο , μόνο και μόνο για να μην αρχίσει και "δίνει" κι άλλους αν τον αφήσουν ακάλυπτο...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...">