Καλώς ήρθες ξένε στον τόπο μου.
Το παρόν ιστολόγιο δεν ανήκει στα "ιστολόγια ενημέρωσης" , οπότε δεν μπορεί με οποιονδήποτε τρόπο να θεωρηθεί Μ.Μ.Ε. , ενώ δεν έχει ως στόχο να επηρρεάσει την κοινή γνώμη.

Είναι τόπος έκφρασης προσωπικών ιδεών και πεποιθήσεων και δεν φιλοξενεί ειδήσεις , θέματα ή άρθρα που έρχονται σε αντίθεση με τις απόψεις μου (ή απλά με αφήνουν αδιάφορο).
Σε αντίθεση με άλλα ιστολόγια , οι απόψεις που εκφράζονται εδώ είναι αυστηρά προσωπικές και τα γεγονότα παρουσιάζονται "φιλτραρισμένα" και μονόπλευρα , όπως τα αντιλαμβάνομαι εγώ , από τη δική μου οπτική γωνία , οπότε δεν θα πρέπει σε καμία περίπτωση να θεωρούνται "δεδομένα"...

15/1/11

η επιστήμη στην υπηρεσία της ανθρωπότητας...



Μετά την παγκόσμια επιτυχία των "GENPETS" μεταλλαγμένων κατοικιδίων που έχουν συγκεκριμένη συμπεριφορά , συγκεκριμένη διάρκεια ζωής , καταλαβαίνουν τι τους λες και τα απενεργοποιείς όποτε θες δες τα εδώ ,  Βρετανοί ερευνητές δημιούργησαν τα πρώτα σε παγκόσμιο επίπεδο γενετικώς τροποποιημένα (μεταλλαγμένα) κοτόπουλα τα οποία δεν μεταδίδουν τη γρίπη των πτηνών.
Ακολουθούν λίαν συντόμως ,  μεταλλαγμένα (συγνώμη ...γενετικώς τροποποιημένα ήθελα να πω) γουρούνια που δεν θα αρρωσταίνουν με τη νόσο των χοίρων , αγελάδες που δεν θα ...τρελλαίνονται , ψάρια που δεν θα καταλαβαίνουν τίποτα από τα δισεκατομμύρια πυρηνικά απόβλητα που ρίχνονται στις θάλασσες , με απώτερο στόχο την επιτυχημένη δημιουργία ανθρώπων που δεν θα προσβάλλονται από τον επικίνδυνο ιό της κριτικής σκέψης  (τα παιδιά σου)...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...">