Καλώς ήρθες ξένε στον τόπο μου.
Το παρόν ιστολόγιο δεν ανήκει στα "ιστολόγια ενημέρωσης" , οπότε δεν μπορεί με οποιονδήποτε τρόπο να θεωρηθεί Μ.Μ.Ε. , ενώ δεν έχει ως στόχο να επηρρεάσει την κοινή γνώμη.

Είναι τόπος έκφρασης προσωπικών ιδεών και πεποιθήσεων και δεν φιλοξενεί ειδήσεις , θέματα ή άρθρα που έρχονται σε αντίθεση με τις απόψεις μου (ή απλά με αφήνουν αδιάφορο).
Σε αντίθεση με άλλα ιστολόγια , οι απόψεις που εκφράζονται εδώ είναι αυστηρά προσωπικές και τα γεγονότα παρουσιάζονται "φιλτραρισμένα" και μονόπλευρα , όπως τα αντιλαμβάνομαι εγώ , από τη δική μου οπτική γωνία , οπότε δεν θα πρέπει σε καμία περίπτωση να θεωρούνται "δεδομένα"...

13/1/11

το μεγάλο φαγοπότι συνεχίζεται...


Σε εξι μήνες από σήμερα,θα πληρώσουμε 50.000.000 εβρά νταβατζιλίκι, στούς Ελληνες και ξένους τραπεζίτες, για το προχθεσινό 6μηνο δάνειο τών περίπου 2.000.000.000 €, πού μας έδωσαν!
Αυτά τα χρήματα πού μας δάνεισαν οι Ελληνες Τραπεζίτες, είναι από τα ίδια χρήματα πού αυτοί δανείστηκαν από την Ε.Κ.Τ, με 1% επιτόκιο, χάριν της δικής μας εγγύησης ,που είναι η υποθήκευση της δημόσιας περιουσίας και η παραίτηση από κυριαρχικά δικαιώματα επί του Ελληνικού εδάφους!
Αν όμως τα παίρναμε εμείς, δηλαδή το Ελληνικό Κράτος απ’ευθείας από την Ε.Κ.Τ. θα μας στοίχιζε μόνο 10.000.000 €!
Αυτά τα 40.000.000 ευρά επιπλέον , είναι δωράκι προς τις τράπεζες!
Προχθές λοιπόν , οι δημοσιοκάφροι των καναλιών,  ανακοίνωναν θριαμβευτικά όλη την ημέρα, την κάλυψη της προσφοράς των 6μηνιαίας διαρκείας Ελληνικών ομολόγων από τις αγορές με επιτόκιο 4.9% και προσθέτανε ότι είναι ένα πολύ ικανοποιητικό επιτόκιο!Το 36% αυτών των εξαμηνιαίων ομολόγων αγοράστηκε από ξένους , άρα το υπόλοιπο το πήραμε από Ελληνικές Τράπεζες!
Μα... οι Ελληνικές Τράπεζες δανείζονται με την εγγύηση του Ελληνικού δημοσίου από την Ε.Κ.Τ  με 1% επιτόκιο , έτσι δεν είναι;
Έτσι με μια απλή κίνηση, δανείζονται  οι Ελληνικές Τράπεζες με επιτόκιο 1% και τα δανείζουν αμέσως πίσω στην Ελλάδα, με 4.9%, αυτήν την φορά μόνον για 6 μήνες, τα ίδια χρήματα, πού χάριν της εγγυήσεως της Ελλάδος (δηλαδή όλη την περιουσία του δημοσίου) , μπόρεσαν και δανείστηκαν!
Και μη μου πείτε τώρα πως τα πολιτικά ρεμάλια δεν θα πάρουν το κατιτίς τους από αυτό το deal!
A! και για να μην ξεχνιόμαστε , στο κόλπο είναι και η αγαπημένη όλων των Ελλήνων τράπεζα της εκκλησίας (Ε.Τ.Ε.)...
Α! και οι υπόλοιπες ξένες τράπεζες μήπως (λέω τώρα) έχουν καμία σχέση με τις τράπεζες που έχουν "επενδύσει" το μαύρο χρήμα οι Έλληνες πολιτικοί , αγοράζοντας μετοχές τους;

καλή βοσκή πρόβατα , το πάσχα πλησιάζει...

1 σχόλιο:

  1. Σημίτης-Παπανδρέου-Καραμανλής!Όταν βάζεις Εβραίους μασόνους να σε κυβερνήσουν και δεν είναι επιλογή σου παρ'ότι φαίνεται πως είναι αυτά παθαίνεις,καλώς ή κακώς αυτοί και 500 άτομα στην Ελλάδα βγαίνουν κερδισμένοι ενώ ο λαός πεινάει και εξυπηρετούνται τα αμερικανικά συμφέροντα αφού αυτοί ρίχνουν και βγάζουν κυβερνήσεις ενώ εμείς μένουμε άπραγοι,πώς ξεφύτρωσε ο Βγενόπουλος,οι 500.000 λαθρομετανάστες και οι βουλευτές-υπουργοί που τόσα χρόνια τα παίρνουν και ξεπουλάνε τη χώρα μας σταδιακά αλλά κανείς δεν πέφτει από την εξουσία παρά μόνο όταν το θελήσει(βλέπε Χρυσοχοϊδη,Παγκαλο,Βενιζέλο οι μεγαλύτεροι προδότες με την μεργαλύτερη εξουσία).

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...">