Καλώς ήρθες ξένε στον τόπο μου.
Το παρόν ιστολόγιο δεν ανήκει στα "ιστολόγια ενημέρωσης" , οπότε δεν μπορεί με οποιονδήποτε τρόπο να θεωρηθεί Μ.Μ.Ε. , ενώ δεν έχει ως στόχο να επηρρεάσει την κοινή γνώμη.

Είναι τόπος έκφρασης προσωπικών ιδεών και πεποιθήσεων και δεν φιλοξενεί ειδήσεις , θέματα ή άρθρα που έρχονται σε αντίθεση με τις απόψεις μου (ή απλά με αφήνουν αδιάφορο).
Σε αντίθεση με άλλα ιστολόγια , οι απόψεις που εκφράζονται εδώ είναι αυστηρά προσωπικές και τα γεγονότα παρουσιάζονται "φιλτραρισμένα" και μονόπλευρα , όπως τα αντιλαμβάνομαι εγώ , από τη δική μου οπτική γωνία , οπότε δεν θα πρέπει σε καμία περίπτωση να θεωρούνται "δεδομένα"...

4/12/10

"666" (δηλαδή 2 φορές το 333 ή 3 φορές το 222...)


Εκτός των άλλων , τον τελευταίο καιρό  γίνεται χαμός με την «κάρτα του πολίτη» , μια ηλεκτρονική κάρτα συναλλαγών , η οποία υποτίθεται πως θα δώσει λύση στο φαινόμενο της φοροδιαφυγής , ενώ στην ουσία πρόκειται για ψηφιακό «φακέλωμα» και αποτελεί προπομπό του εμφυτεύσιμου microchip.
Ο κόσμος σε Ελλάδα και εξωτερικό αντιδρά σθεναρά στο νέο αυτό μέτρο ελέγχου , ενώ η εκκλησία ωρύεται επειδή θα υπάρχει ο αριθμός 666 και θεωρεί την «κάρτα του πολίτη» (όπως πολύ έντεχνα έχουν ονομάσει τις ψηφιακές χειροπέδες), ως το μαρκάρισμα του ανθρώπου από τον αντίχριστο.
Πολύ βολική αντίληψη , αν το σκεφτείς αποστασιοποιημένα. Εγώ που δεν έχω τον περιορισμό της θρησκευτικής αντίληψης των πραγμάτων , θεωρώ οφθαλμοφανές το γεγονός πως αυτή η αντίσταση της εκκλησίας , εξυπηρετεί τα συμφέροντα των ισχυρών της επερχόμενης νέας τάξης πραγμάτων.

Ένας απλός , τυχαίος αριθμός , έχει συνδεθεί άμεσα με ένα ανύπαρκτο πρόσωπο , το οποίο εκπροσωπεί το απόλυτο κακό (σατανάς , διάβολος , αντίχριστος , βελζεβούλ , εωσφόρος κ.τ.λ.) και ευθύνεται για ότι κακό έχει γίνει στον κόσμο. Δηλαδή πρόκειται για έναν αποδιοπομπαίο τράγο στον οποίο «φορτώνονται» όλα τα εγκλήματα των ανθρώπων (κυρίως των ισχυρών). Αυτός λοιπόν ο τράγος (ο αποδιοπομπαίος) , παρουσιάζεται ως ο χειρότερος εχθρός της ανθρωπότητας , ενώ προμηνύεται η παγκόσμια κυριαρχία του σε περίπτωση που ο αριθμός του γραφτεί πολλές φορές , πάνω σε προϊόντα , κάρτες κ.τ.λ. ( η αλήθεια βέβαια είναι πως όλα τα κακά του πλανήτη έχουν προέλθει από τους ανθρώπους , αλλά σύμφωνα με τις θρησκείες «τους βάζει ο σατανάς») κι έτσι έχει διατυπωθεί βαθιά στις συνειδήσεις , πως πρέπει πάση θυσία να εξαφανιστεί ο αριθμός 666 από προσώπου Γης!
Θα μπορούσε δηλαδή να σωθεί η ανθρωπότητα , αν όλες οι κυβερνήσεις του κόσμου , αποφάσιζαν να καταργήσουν το συγκεκριμένο αριθμό , και η αρίθμηση να πηγαίνει από το 665 στο 667 , αγνοώντας τον αριθμό «του κτήνους». Τόσο απλά! Και γιατί όχι , να καταργούσαν εντελώς τον αριθμό 6 για να αποφύγουν τυχαίους συνδυασμούς που θα θύμιζαν το καταραμένο νούμερο
(π.χ.1.616.161)
Κι όμως , αυτή η σκανδαλωδώς ηλίθια υπόθεση , έχει φυτρώσει στα μυαλά των ανθρώπων σαν ζιζάνιο , αποκρύπτοντας την ολοκληρωτική ευθύνη των ανθρώπων για το κακό που υπάρχει στον κόσμο , με τον ίδιο τρόπο που καθιστά ανίκανο τον άνθρωπο να νικήσει έναν παντοδύναμο ανύπαρκτο δαίμονα , τον οποίο μόνο ο παντοδύναμος ανύπαρκτος θεός μπορεί να νικήσει , ο οποίος θεός εκπροσωπείται στη Γη από την εκκλησία (παρεμπιπτόντως , το σύμβολο της ορθοδοξίας , ο δικέφαλος αετός, είναι το σύμβολο του 33ου βαθμού του φιλοσοφικού τεκτονισμού)η οποία κατέχει το μεγαλύτερο μέρος του (υπαρκτού και πολύ χειροπιαστού) παγκόσμιου πλούτου και δεν το μοιράζεται με κανέναν! Ας αφήσουμε όμως το παράδοξο της εκκλησίας στην άκρη (προς το παρόν).
Πέρα από την ενοχοποίηση του «αντίχριστου» για το κακό , σε τι βοηθάει ο τρόμος της επιβολής του αριθμού 666;
Απλά η αναγραφή ενός οποιουδήποτε αριθμού , σε οποιοδήποτε κοινόχρηστο αντικείμενο , είναι κάτι χειροπιαστό , είναι κάτι ελεγχόμενο , είναι κάτι το οποίο μπορεί να ερμηνευτεί όπως θέλει ο καθένας (δηλαδή το σύστημα) , σε αντίθεση με την πραγματική , ορατή , χειροπιαστή εμφάνιση του εχθρού που ακούει στο όνομα «αντίχριστος» , η οποία είναι αδύνατη , αφού είναι ανύπαρκτο και το πρόσωπο (εκτός αν κρύβεται πίσω από αριθμούς και δεν φανερώνεται στα ίσα , επειδή φοβάται την αντίδραση του κόσμου και τη λαϊκή κατακραυγή , οπότε δεν μιλάμε και για καμιά σπουδαία δύναμη).
Μπορούν με τη χρήση βίας , ακόμα και να σου χαράξουν στο μέτωπο τον αριθμό 666 ή 345679 ή να γράψουν «ηλίθιος» , αλλά δεν μπορούν να εμφανίσουν με κανένα τρόπο (εκτός ίσως από την αξιοποίηση του προγράμματος blue beam project , που βρίσκεται ήδη υπό εξέλιξη) τον «αντίχριστο» γιατί απλά
δεν υπάρχει!
Για να το πω πιο απλά , όταν δεχτείς την επιβολή του αριθμού 666 (έστω και δια της βίας), ταυτόχρονα συνειδητοποιείς πως έχεις υποταχθεί σε κάτι τόσο κακό , τόσο δυνατό , που είναι αδύνατο να το νικήσεις , γιατί δεν είσαι θεός. Ταυτόχρονα θεωρείς μάταιη την επίθεση προς τους «θνητούς υπηρέτες του αντίχριστου» , αφού είναι απλά πιόνια. Και αυτό σε καθιστά ψυχολογικά έτοιμο να ζήσεις την επίγεια κόλαση (που σου έχουν ετοιμάσει οι ισχυροί της νέας παγκόσμιας τάξης) , ελπίζοντας αποκλειστικά στην παρέμβαση του θεού σου για τη λύτρωση. Κατηγορείς για την υποδούλωσή σου κάτι ανύπαρκτο , ενώ περιμένεις κάτι εξίσου ανύπαρκτο να σε απελευθερώσει.
Η αλήθεια όμως είναι πως η θρησκεία και η πολιτική , είναι χέρια του ίδιου σώματος , που τα κάνει γροθιές και τα συγκρούει μεταξύ τους , με φαινομενική ισχύ , αλλά ουσιαστικά προσέχοντας να μην πονέσει ούτε το ένα ούτε το άλλο. Κι αυτό θα ήταν ένα αδιάφορο παιχνίδι , αν δεν παρεμβαλλόσουν εσύ ανάμεσα στις δύο φαινομενικά αντικρουόμενες γροθιές. Πως βρέθηκες εσύ ανάμεσα; Απλά ο εχθρός φρόντισε να σε χτυπήσει με τη μία του γροθιά (πολιτική). Αυτό είχε ως συνέπεια να θεωρήσεις την πολιτική εχθρό (αφού δεν βλέπεις πέρα απ’ τη μύτη σου μετά τη λοβοτομή που έχεις υποστεί , με αποτέλεσμα να νομίζεις πως η γροθιά αποτελεί αυτόνομο σώμα). Στη συνέχεια , βλέποντας πως η άλλη γροθιά (θρησκεία) στρέφεται κατά της γροθιάς που σε χτύπησε , θεωρείς αυτόματα πως είναι σύμμαχός σου (ο εχθρός του εχθρού είναι φίλος) και σπεύδεις να προστατέψεις αυτή τη σχέση φιλίας , πάση θυσία. Έτσι , χωρίς καν να το καταλάβεις , βρίσκεσαι ανάμεσα σε δύο αντικρουόμενες γροθιές , οι οποίες παρόλο που έχουν αντίθετες κατευθύνσεις , δεν συγκρούονται πραγματικά ποτέ μεταξύ τους , αφού παρεμβάλλεσαι στη μέση εσύ , που όσο περνάει ο καιρός , πλάθεσαι σαν ζυμάρι που ζυμώνεται και παίρνεις το σχήμα που επιθυμεί να σου δώσει αυτός που χειρίζεται τις γροθιές του με μαεστρία , κατευθύνοντάς τες στα σωστά σημεία επάνω σου , ώστε να πετύχει το «επιθυμητό σχήμα». Είναι εύκολο όμως να διαπιστώσεις την αλήθεια , αν αποτραβηχτείς από τη μέση . Τότε , δεν θα συγκρουστούν μεταξύ τους οι δύο γροθιές , όπως θα περίμενες. Αντίθετα , θα στραφούν και οι δύο εναντίον σου. Και ίσως τότε , να καταλάβεις πως πίσω από τις γροθιές κρύβεται ο εχθρός σου , που ακόμα κι αν δεν μπορείς να τον διακρίνεις καθαρά , είναι εκεί και σε χτυπάει. Είναι αυτή η αρρωστημένη ομάδα ξεμωραμένων ανθρωποειδών , που προωθούν την νέα παγκόσμια τάξη πραγμάτων , τη νέα παγκόσμια κυβέρνηση , τη νέα παγκόσμια θρησκεία. Αυτοί οι «τόσο ισχυροί» , που τρέμουν στην ιδέα πως θα τους καταλάβεις , πως θα αποκαλυφθεί το σχέδιό τους. Γι αυτό και επινοούν ολοένα πιο αποτελεσματικούς τρόπους για να σε ελέγξουν. Τώρα είναι η κάρτα , με πρόσχημα την πάταξη της φοροδιαφυγής. Τον πρώτο καιρό θα αυξηθούν οι επιθέσεις για ληστεία μετρητών , καθιστώντας την κάρτα πληρωμής , το μόνο ασφαλές μέτρο κατά της κλοπής . Έτσι θα πεισθεί ακόμα και ο πιο επιφυλακτικός για την ασφάλεια που παρέχει η κάρτα .Ακόμα όμως κι αν κάποιοι δεν πεισθούν , θα είναι πια μειοψηφία , δεν θα μπορούν να κάνουν όσα θέλουν αφού κάποιες συναλλαγές θα γίνονται αποκλειστικά με κάρτα και θα κινδυνεύουν ανά πάσα στιγμή να δεχτούν επίθεση με στόχο τη ληστεία. Θα ακολουθήσει η προσχεδιασμένη πλαστογράφηση της κάρτας , η οποία θα φέρει κάποιους αθώους , αντιμέτωπους με αδικήματα που θα έχουν διαπράξει αυτοί που θα έχουν πλαστογραφήσει την κάρτα τους. Επόμενο βήμα θα είναι η απαίτηση του κόσμου για κάτι ασφαλέστερο. Οπότε η εμφύτευση του microchip θα εφαρμοστεί έπειτα από απαίτηση του λαού.
Το microchip αποτελεί έναν ιδανικό τρόπο ελέγχου από απόσταση , αφού χάρη στην άγνωστη στο ευρύ κοινό εξέλιξη της νανοτεχνολογίας , μπορεί μια κάψουλα διαμέτρου ενός χιλιοστού να περιέχει δέκτη ραδιοσυχνοτήτων , σύστημα ηλεκτρονικού εγκεφαλικού ελέγχου , κύκλωμα πρόκλησης ηλεκτροσόκ , ακόμη και δυνατότητα θανάτωσης εξ αποστάσεως ,μέσω τηλεκατευθυνόμενης έκχυσης δηλητηρίου.

Παρόλα αυτά , η συνεχιζόμενη απάθεια του κόσμου έχει αρχίσει να μου προκαλεί έντονη δυσφορία και αποστροφή.
Έχω αρχίσει να φοβάμαι πως θα καταλήξω να είμαι ένας από τους ελάχιστους «επιζώντες» ανάμεσα σε εκατομμύρια άβουλα κυβερνοζόμπι.
Εκτός κι αν με κάποιο τρόπο , καταντήσω κι εγώ έτσι…

1 σχόλιο:

  1. Φοβερο αρθρο, και ακριβως οπως τα λες... αν ειναι καποιος να σου κανει κακο ειναι οι ανθρωποι, ουτε τερατα ουτε διαβολοι και δαιμονες, για ολα τα κακα οι ανθρωποι φταινε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...">