Καλώς ήρθες ξένε στον τόπο μου.
Το παρόν ιστολόγιο δεν ανήκει στα "ιστολόγια ενημέρωσης" , οπότε δεν μπορεί με οποιονδήποτε τρόπο να θεωρηθεί Μ.Μ.Ε. , ενώ δεν έχει ως στόχο να επηρρεάσει την κοινή γνώμη.

Είναι τόπος έκφρασης προσωπικών ιδεών και πεποιθήσεων και δεν φιλοξενεί ειδήσεις , θέματα ή άρθρα που έρχονται σε αντίθεση με τις απόψεις μου (ή απλά με αφήνουν αδιάφορο).
Σε αντίθεση με άλλα ιστολόγια , οι απόψεις που εκφράζονται εδώ είναι αυστηρά προσωπικές και τα γεγονότα παρουσιάζονται "φιλτραρισμένα" και μονόπλευρα , όπως τα αντιλαμβάνομαι εγώ , από τη δική μου οπτική γωνία , οπότε δεν θα πρέπει σε καμία περίπτωση να θεωρούνται "δεδομένα"...

31/12/10

όχι ευχές ...


για τη νέα χρονιά δεν θα ευχηθώ.
τα ευχολόγια δεν αρκούσαν ποτέ για να είναι οι νέες χρονιές ευτυχισμένες.
Η ευτυχία είναι κάτι διεκδικήσιμο , έρχεται ως ανταμοιβή των επιλογών του καθενός.
Ευτυχισμένη θα είναι εκείνη η χρονιά που δεν θα υπάρχουν πολιτικά κόμματα και πολιτικοί , δεν θα υπάρχει τηλεόραση , δεν θα υπάρχουν Μ.Μ.Ε. , δεν θα υπάρχουν πολυεθνικές , δεν θα υπάρχει εκκλησία , δεν θα υπάρχουν τράπεζες , δεν θα υπάρχουν φτωχοί , δεν θα υπάρχουν άνεργοι , δεν θα υπάρχει βία , δεν θα υπάρχει μοιρολατρεία , δεν θα υπάρχουν ξένα συμφέροντα , δεν θα υπάρχουν μπάτσοι , δεν θα υπάρχουν "πρόβατα" και "βοσκοί" , δεν θα υπάρχουν "σφαχτά" και "χασάπηδες".
Ευτυχισμένη θα είναι εκείνη η χρονιά που η πατρίδα μου θα είναι πραγματικά ελεύθερη , ανεξάρτητη και αυτοδύναμη και θα κυβερνάται από το λαό της.
Μέχρι να έρθει εκείνη η χρονιά που θα επιλέξουμε ως λαός να ευτυχήσουμε , κάθε χρονιά θα ανήκει στην περίοδο του κοινωνικού-πνευματικού-οικονομικού-πολιτιστικού μεσαίωνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...">