Καλώς ήρθες ξένε στον τόπο μου.
Το παρόν ιστολόγιο δεν ανήκει στα "ιστολόγια ενημέρωσης" , οπότε δεν μπορεί με οποιονδήποτε τρόπο να θεωρηθεί Μ.Μ.Ε. , ενώ δεν έχει ως στόχο να επηρρεάσει την κοινή γνώμη.

Είναι τόπος έκφρασης προσωπικών ιδεών και πεποιθήσεων και δεν φιλοξενεί ειδήσεις , θέματα ή άρθρα που έρχονται σε αντίθεση με τις απόψεις μου (ή απλά με αφήνουν αδιάφορο).
Σε αντίθεση με άλλα ιστολόγια , οι απόψεις που εκφράζονται εδώ είναι αυστηρά προσωπικές και τα γεγονότα παρουσιάζονται "φιλτραρισμένα" και μονόπλευρα , όπως τα αντιλαμβάνομαι εγώ , από τη δική μου οπτική γωνία , οπότε δεν θα πρέπει σε καμία περίπτωση να θεωρούνται "δεδομένα"...

28/12/10

ιερή μισθοδοσία (πιστεύω εις ένα ευρώ , του κόσμου παντοκράτορα)...

Όπως είναι γνωστό , εκτός όλων των άλλων , το παπαδαριό πληρώνεται από το κράτος!
Πόσο κοστίζουν στο δημόσιο (δηλαδή στις τσέπες μας) οι χρυσοραμμένες βδέλες;
Σύμφωνα με τους επίσημους πίνακες του Υπουργείου Παιδείας για το 2010 , η μισθοδοσία αρχιερέων και ιεροκυρήκων (κωδικός 0371) ανέρχεται στα 6.200.000 € ,
ενώ η επιχορήγηση στον ... εκτός προϋπολογισμού λογαριασμό  της ληψοδοσίας του δημοσίου ταμείου "Κεφάλαιο προς πληρωμή μισθού εφημεριακού κλήρου" για κάλυψη του ελλείματός του (!) (κωδικός 2892) ανέρχεται σε 226.000.000 € !!!!!

ΔΗΛΑΔΗ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ 232 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ € ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΨΙΛΑ (200 χιλιάδες) ΤΟ ΧΡΟΝΟ !!!

εδώ μπορείτε να κατεβάσετε σε pdf όλο τον προϋπολογισμό: 
www.mof-glk.gr/proypologismos/2010/books/proyp/PDFProyp/2.5.9.3.pdf

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...">