Καλώς ήρθες ξένε στον τόπο μου.
Το παρόν ιστολόγιο δεν ανήκει στα "ιστολόγια ενημέρωσης" , οπότε δεν μπορεί με οποιονδήποτε τρόπο να θεωρηθεί Μ.Μ.Ε. , ενώ δεν έχει ως στόχο να επηρρεάσει την κοινή γνώμη.

Είναι τόπος έκφρασης προσωπικών ιδεών και πεποιθήσεων και δεν φιλοξενεί ειδήσεις , θέματα ή άρθρα που έρχονται σε αντίθεση με τις απόψεις μου (ή απλά με αφήνουν αδιάφορο).
Σε αντίθεση με άλλα ιστολόγια , οι απόψεις που εκφράζονται εδώ είναι αυστηρά προσωπικές και τα γεγονότα παρουσιάζονται "φιλτραρισμένα" και μονόπλευρα , όπως τα αντιλαμβάνομαι εγώ , από τη δική μου οπτική γωνία , οπότε δεν θα πρέπει σε καμία περίπτωση να θεωρούνται "δεδομένα"...

10/12/10

οι μπάτσοι-μπράβοι των νταβατζήδων που κυβερνούν...


Το καλοκαίρι ανακοινώθηκε στους αστυνομικούς νέα μείωση μισθού.
Επειδή και αυτοί είναι πολίτες αυτού του τόπου , θέλω να πιστεύω πως κατανοούν απόλυτα την αγανάκτηση του κόσμου κατά των πολιτικών , θέλω να πιστεύω πως καταλαβαίνουν πως όλες οι αποφάσεις της κυβέρνησης με τις πλάτες του Δ.Ν.Τ. είναι αντισυνταγματικές (δηλαδή παράνομες) και η προστασία που προσφέρουν στους πολιτικούς είναι στην ουσία συνενοχή , αφού προστατεύουν παρανόμους.
Οπότε , βγάζω το αυθαίρετο (λογικό) συμπέρασμα πως όλοι αυτοί που βαράνε τον κόσμο και προστατεύουν τους πολιτικούς , το κάνουν έχοντας πλήρη επίγνωση για τις νομικές (και όχι μόνο) συνέπειες που θα αντιμετωπίσουν όταν αποκατασταθεί η νομιμότητα στη χώρα (όχι από τα κόμματα).

Βγάζω επίσης το αυθαίρετο (λογικό) συμπέρασμα πως όσοι βαράνε ακόμα τους συμπολίτες τους , το κανουν καθαρά για ικανοποίηση προσωπικών (σαδιστκών)αναγκών (αφού δεν υπάρχει οικονομικό κίνητρο) συνεπαρμένοι από την "εξουσία" που τους παρέχει το όπλο , και έτσι θα αντιμετωπίζονται (ως ΜΠΑΤΣΟΙ).
Σίγουρα πάντως δεν το κανουν για να υπερασπιστουν τη δικαιοσύνη και το νόμο , αφού δεν τους είδαμε να συλλαμβάνουν όλους τους πολιτικούς και να τους οδηγούν στο αυτόφορο ...
Αντίθετα τους βλέπουμε πάντα ενάντια στον δικαίως αγανακτισμένο πολίτη , να παριστάνουν τους μπράβους στο πλευρό των νταβατζήδων της χώρας.
Μπορεί πολλοί αστυνομικοί που έχουν ακόμη αξιοπρέπεια να θιχτούν από τα λόγια μου (για τους άλλους δεν με νοιάζει),
αλλά δεν είναι δική μου δουλειά να ξεχωρίσω τους αστυνομικούς σε καλούς και κακούς , είναι δική τους δουλειά και ευθύνη να εξυγειάνουν το χώρο τους και να διαμορφώσουν την εικόνα της αστυνομίας.
Και νομίζω πως η στιγμή για να το κάνουν είναι ΤΩΡΑ γιατί τα όπλα που κρατούν , δεν θα αποτελούν πλεονέκτημα σε λίγο καιρό...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...">