Καλώς ήρθες ξένε στον τόπο μου.
Το παρόν ιστολόγιο δεν ανήκει στα "ιστολόγια ενημέρωσης" , οπότε δεν μπορεί με οποιονδήποτε τρόπο να θεωρηθεί Μ.Μ.Ε. , ενώ δεν έχει ως στόχο να επηρρεάσει την κοινή γνώμη.

Είναι τόπος έκφρασης προσωπικών ιδεών και πεποιθήσεων και δεν φιλοξενεί ειδήσεις , θέματα ή άρθρα που έρχονται σε αντίθεση με τις απόψεις μου (ή απλά με αφήνουν αδιάφορο).
Σε αντίθεση με άλλα ιστολόγια , οι απόψεις που εκφράζονται εδώ είναι αυστηρά προσωπικές και τα γεγονότα παρουσιάζονται "φιλτραρισμένα" και μονόπλευρα , όπως τα αντιλαμβάνομαι εγώ , από τη δική μου οπτική γωνία , οπότε δεν θα πρέπει σε καμία περίπτωση να θεωρούνται "δεδομένα"...

9/12/10

ηλεκτρονική ταυτότητα , barcode , microchip και άλλες αηδίες...


 Όπως είναι ήδη γνωστό , η ηλεκτρονική ταυτότητα , (ή "κάρτα του πολίτη") αποτελεί απλά το μεταβατικό βήμα προς τα εμφυτεύσιμα microchips , αφού έχει αποδειχθεί η ευκολία με την οποία υποκλέπτονται και πλαστογραφούνται τα δεδομένα που περιέχει , από επειτήδιους hackers που θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν τα δικά σου δεδομένα για να αγοράσουν "διάφορα" και να βρεις εσύ τον μπελά σου!
Επομένως , θα είσαι εσύ που θα ζητήσεις έναν ασφαλέστερο τρόπο συναλλαγών.
Το μπόλιασμα του πληθυσμού με τις ηλεκτρονικές αηδίες θα είναι μόνο η αρχή...
Το επόμενο βήμα (όχι άμεσο πάντως) προβλέπει κατάργηση του χρήματος σε ρευστή μορφή με την εξής διαδικασία:

1)η πληρωμή σου από την εργασία (ή την πώληση)θα γίνεται με "κατάθεση" σε τραπεζικό λογαριασμό.Το "κατάθεση" το έχω σε εισαγωγικά , γιατί στην ουσία το ποσό θα πληκτρολογείται και θα μεταφέρεται ηλεκτρονικά δηλαδή ΕΙΚΟΝΙΚΑ οπότε και θα δημιουργείται ένα ηλεκτρονικό ΕΙΚΟΝΙΚΟ πιστωτικό υπόλοιπο στον λογαριασμό σου.
2)όταν πρόκειται να πληρώσεις για οτιδήποτε , το ανάλογο ΕΙΚΟΝΙΚΟ ποσό θα χρεώνεται και θα αφαιρείται από το λογαριασμό σου και θα μεταφέρεται ΕΙΚΟΝΙΚΑ στο λογαριασμό του άλλου.
3)με τον ίδιο τρόπο θα "εκταμιεύονται" και τα δάνεια που θα παίρνεις , ενώ θα γίνονται αυτόματα και όλες οι πληρωμές σου προς το δημόσιο , τις ΔΕΚΟ και τις τράπεζες.Αυτά τα τελευταία βέβαια , επειδή θα γίνονται ηλεκτρονικά μέσω ενός αυτοματοποιημένου τραπεζικού συστήματος θα είναι ΜΗ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΑ από εσένα , οπότε σε περίπτωση που δεν έχεις φροντίσει να υπάρχει επαρκές υπόλοιπο στο λογαριασμό σου , θα κινδυνεύεις να μην μπορείς να αγοράσεις αγαθά πρώτης ανάγκης.
Αφού εσυ είσαι τόσο ανεύθυνος απέναντι στο σύστημα , που βάζεις σε προτεραιότητα την επιβίωσή σου έναντι των υποχρεώσεών σου , θα φροντίσει το σύστημα να αναστρέψει τις προτεραιότητες αυτόματα!
ΠΡΩΤΑ ΟΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ - ΜΕΤΑ Η ΕΠΙΒΙΩΣΗ
εξάλλου αν δεν έχεις τη δυνατότητα να είσαι συνεπής στην τροφοδοσία του συστήματος , δεν υπάρχει και λόγος να ζεις .
ΑΠΛΑ ΠΙΑΝΕΙΣ ΧΩΡΟ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ

Φυσικά η δικαιολογία γι'αυτή την παπαριά θα είναι η πάταξη της φοροδιαφυγής και η εφαρμογή μιας υγειούς οικονομίας και μιας ασφαλούς κοινωνίας , αφού θα εξαφανιστούν οι αιματηρές ληστείες (ακόμα και για 5 €) που με τόση οργάνωση έχουν φροντίσει να αυξήσουν , εισάγοντας ασύστολα λαθραίους εν δυνάμει κακοποιούς από οποιαδήποτε γωνιά της Γής (αυτό γίνεται τα τελευταία χρόνια σε Ευρώπη και Αμερική και τα κρούσματα θα αυξηθούν σημαντικά τα επόμενα χρόνια).

Αυτή η ηλεκτρονική αηδία όμως (προτιμώ αυτόν τον όρο από το "microchip") έχει και μια άλλη ιδιότητα για την οποία δεν θα μας ενημερώσει κανείς:
Λειτουργεί ως δέκτης ηλεκτρομαγνητικών σημάτων που θα εκπέμπονται από το σύστημα δορυφόρων του "BLUE BEAM PROJECT".
Αυτή είναι άλλη μια παγκόσμια αηδία , σκοπός της οποίας είναι η εφαρμογή του σχεδίου της παγκόσμιας διακυβέρνησης και της νέας παγκόσμιας θρησκείας , για τα οποία έχουν ήδη συμφωνήσει τα μέλη του G8 και οι θρησκευτικοί ηγέτες όλων των χωρών Ευρώπης , Ασίας , Αυστραλίας και Αμερικής.
Ξέρω πως κινδυνεύω να χαρακτηριστώ "επικίνδυνος συνομωσιολόγος" από τους "παρατηρητές των blogs" και "φαντασιόπληκτος" από τους επισκέπτες του blog , αλλά δυστυχώς έτσι είναι τα πράγματα...
Τι μπορείς να κάνεις;
ΠΟΛΛΑ Ή ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ.
ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ!
ΠΡΟΣΕΞΕ:ΟΧΙ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ Ή ΕΜΑΣ , ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ!
Και μη γελιέσαι , οπόλεμος δεν γίνεται ενάντια στους Έλληνες ή τους Χριστιανούς , αλλά ενάντια στους ανθρώπους...

1 σχόλιο:

  1. εχεις απολυτο δικιο ετσι ακριβος ειναι το σχεδιο, ο κοσμος το 'χει τουμπανο κι εμεις κρυφο καμαρι

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...">