Καλώς ήρθες ξένε στον τόπο μου.
Το παρόν ιστολόγιο δεν ανήκει στα "ιστολόγια ενημέρωσης" , οπότε δεν μπορεί με οποιονδήποτε τρόπο να θεωρηθεί Μ.Μ.Ε. , ενώ δεν έχει ως στόχο να επηρρεάσει την κοινή γνώμη.

Είναι τόπος έκφρασης προσωπικών ιδεών και πεποιθήσεων και δεν φιλοξενεί ειδήσεις , θέματα ή άρθρα που έρχονται σε αντίθεση με τις απόψεις μου (ή απλά με αφήνουν αδιάφορο).
Σε αντίθεση με άλλα ιστολόγια , οι απόψεις που εκφράζονται εδώ είναι αυστηρά προσωπικές και τα γεγονότα παρουσιάζονται "φιλτραρισμένα" και μονόπλευρα , όπως τα αντιλαμβάνομαι εγώ , από τη δική μου οπτική γωνία , οπότε δεν θα πρέπει σε καμία περίπτωση να θεωρούνται "δεδομένα"...

7/12/10

οι επίσημοι χορηγοί του κυκλώματως παιδεραστών



Όπως είναι γνωστό , η νομοθεσία προστατεύει επιδεικτικά τους παιδεραστές , αφού με έναν καλό δικηγόρο βγαίνουν καθαροί και συνεχίζουν το «έργο» τους ανενόχλητοι.
Ίσως επειδή πολλοί από τους παιδεραστές είναι δικαστικοί , δικηγόροι , πολιτικοί , δημοσιογράφοι , μεγαλοεπιχειρηματίες , γιατροί , παπάδες κ.τ.λ. , δηλαδή ανήκουν στην οικονομική και κοινωνική ελίτ του τόπου (ίσως).
Φαίνεται πως οι μόνοι που κάνουν σωστά τη δουλειά τους (χωρίς αντίκρυσμα) είναι οι αστυνομικοί του συγκεκριμένου τμήματος…
Έχει αποδειχθεί πως ο πολυτιμότερος σύμμαχος των παιδεραστών , είναι τα Μ.Μ.Ε. που ενώ γνωρίζουν τα ονόματα των συλληφθέντων ,  (όλοι):
http://archive.enet.gr/online/online_text/c=112,dt=28.01.2009,id=92525260,6150796,28084620
ωστόσο δεν τα δημοσιεύουν , επικαλούμενοι την προστασία των προσωπικών δεδομένων , το δικαίωμα υπεράσπισής τους στο δικαστήριο και την πιθανότητα αθώωσης ( που θεωρείται σχεδόν δεδομένη ) , την ίδια στιγμή που με ευκολία δημοσιεύουν φωτογραφίες και ονόματα παιδιών που πέταξαν μια πέτρα σε τράπεζα , που πέταξαν μια μολότοφ σε κάδο , ή φέρονται ως ύποπτοι συμμετοχής σε τρομοκρατική οργάνωση που δεν έχει κάνει όμως καμία αιματηρή επίθεση.
Σε αντίθεση λοιπόν με τους παιδεραστές , οι οποίοι έχουν σακατέψει τις ζωές χιλιάδων ανθρώπων με τον πιο κτηνώδη τρόπο και συλλαμβάνονται μετά από παρακολούθηση και συγκέντρωση επαρκών στοιχείων , κανείς άλλος δεν έχει δικαίωμα να παραμείνει ανώνυμος μέχρι να αποδειχθεί πως είναι ένοχος για κάτι.

ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟΥ ΚΥΚΛΩΜΑΤΟΣ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΩΝ 
ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ , ΟΙ ΕΚΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΝΑΛΑΡΧΕΣ , ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...">