Καλώς ήρθες ξένε στον τόπο μου.
Το παρόν ιστολόγιο δεν ανήκει στα "ιστολόγια ενημέρωσης" , οπότε δεν μπορεί με οποιονδήποτε τρόπο να θεωρηθεί Μ.Μ.Ε. , ενώ δεν έχει ως στόχο να επηρρεάσει την κοινή γνώμη.

Είναι τόπος έκφρασης προσωπικών ιδεών και πεποιθήσεων και δεν φιλοξενεί ειδήσεις , θέματα ή άρθρα που έρχονται σε αντίθεση με τις απόψεις μου (ή απλά με αφήνουν αδιάφορο).
Σε αντίθεση με άλλα ιστολόγια , οι απόψεις που εκφράζονται εδώ είναι αυστηρά προσωπικές και τα γεγονότα παρουσιάζονται "φιλτραρισμένα" και μονόπλευρα , όπως τα αντιλαμβάνομαι εγώ , από τη δική μου οπτική γωνία , οπότε δεν θα πρέπει σε καμία περίπτωση να θεωρούνται "δεδομένα"...

16/12/10

ελεγχόμενη έκρηξη...


 
Ωραία!
Όπως ήταν προγραμματισμένο από τα συνδικάτα ελέγχου των απείθαρχων (συνδικαλιστικές οργανώσεις), στη συγκεκριμένη ημερομηνία και με συγκεκριμένη χρονική διάρκεια , αντιστάθηκες , εκτονώθηκες , όσο να ‘ναι έφυγε ένα βάρος από πάνω σου , ένιωσες για λίγες ώρες δυνατός και λεύτερος , μέσα στα όρια που είχαν προβλέψει να σε αφήσουν λυτό για λίγο , υπό την επίβλεψη των μαντρόσκυλων (Μ.Α.Τ.).
Σαν να έχεις ένα σκύλο δεμένο συνεχώς σε ένα μπαλκόνι 1x1 , αλλά 2-3 φορές το χρόνο , τον αφήνεις για λίγες ώρες «ελεύθερο» στην πίσω αυλή για να ξεσκάσει , να τρέξει , να σκάψει , να παίξει , να κάνει ότι τρέλα του κατέβει , μέσα στα όρια της πίσω αυλής , για όση ώρα του επιτρέψεις

Βέβαια στην πίσω αυλή δεν έχεις αφήσει πράγματα αξίας  γιατί μπορεί να τα καταστρέψει , παρά μόνο όλα αυτά για τα οποία δεν νοιάζεσαι και πολύ…
Και βλέπεις στα μάτια του την ευτυχία , την ευγνωμοσύνη που νιώθει , επειδή τον άφησες να  ξεσπαθώσει , όταν έρχεται η ώρα να τον μαζέψεις πίσω στη φυλακή του , πήρε τόση ενέργεια από αυτή την εκτόνωση που πρόθυμα μπορεί να αντέξει άλλο τόσο χρόνο σκλαβιάς , προσμένοντας την επόμενη φορά που θα τον λύσεις.
Έτσι κι εσύ , αφού έληξε ο χρόνος του παιχνιδιού (game over) και παράστησες τον Λεωνίδα με τους 300 , τον Μεγαλέξανδρο , τον Βελουχιώτη  ή τον Τσε Γκεβάρα , επιστρέφεις πίσω στο κλουβί σου με μια γλυκιά ανάμνηση αντίστασης , που περισσότερη ομοιότητα έχει με την αντίσταση του θερμοσίφωνα , παρά με την επανάσταση …
Επιστρέφεις στον καθημερινό σου ύπνο , στον οποίο ονειρεύεσαι πως είσαι ο Nio και χτυπάς το κατεστημένο βρίζοντας στα blogs και στις συζητήσεις με φίλους και συνεργάτες.
Συνέχισε να κοιμάσαι άφοβα
Συνέχισε να ζεις τα διαδικτυακά σου όνειρα ως επαναστάτης , αντιστασιακός , ήρωας , ή ότι άλλο θα ‘θελες να είσαι.
Συνέχισε να βρίζεις και να καταριέσαι (στον ύπνο σου) όποιον θεωρείς εσύ υπεύθυνο για την παρακμή σου.
Συνέχισε να αυτοϊκανοποιείς την ανάγκη σου για μαγκιά και τσαμπουκά , πληκτρολογώντας την αγανάκτησή σου για να αποσπάσεις επιδοκιμαστικά σχόλια από τους ομοίους σου , μέχρι την επόμενη φορά που θα βγεις να παίξεις στην πίσω αυλή.
Μια χαρά βολεύει …
Ενώ εσύ κοιμάσαι κι ονειρεύεσαι πως είσαι ο Τσε Γκεβάρα , η τύχη σου δουλεύει.
Τα παιδιά σου θα μεγαλώσουν μέσα σε μια ελεγχόμενη γυάλα παραπληροφόρησης και θα τους ρίχνουν για τροφή  αναμασημένα αποφάγια της βιομηχανίας τροφίμων.
Σε λίγο θα μπολιαστείς με το τσιπάκι σου και με ένα «κλικ» θα απενεργοποιείσαι αν θεωρηθείς ύποπτος ή επικίνδυνος για το σύστημα .
Σε λίγο θα σου ανακοινωθεί και επίσημα η οριστική οικονομική κατάρρευση της χώρας και θα αρχίσεις να σπας τράπεζες και δημόσια κτίρια , αλλά οι υπεύθυνοι δεν θα είναι μέσα , θα την έχουν κάνει από τη χώρα .
Όσο εσύ οργίζεσαι (δικαιολογημένα) για τους μετανάστες , σε βιάζουν ασύστολα οι Έλληνες που ανήκουν σε μασωνικές στοές , ύποπτες λέσχες και ναούς του εβραιοχριστιανικού καρναβαλιού.
Θα μπορούσα να σου πετάξω στα μούτρα άπειρα παραδείγματα της παρακμής σου , αλλά σ’ αυτό το blog δεν επιχειρώ να δώσω άλλη μια δίοδο ψευτοεκτόνωσης στην απελπισία σου (όπως γίνεται αλλού) αλλά να σε ενημερώσω για τις αλήθειες που αγνοείς , να σου δείξω τα πράγματα από μια διαφορετική οπτική γωνία.
Προτιμώ να σου απευθύνω για τελευταία φορά την έκκληση :

ΞΥΠΝΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΑΛΑΚΑ !

Ο ΕΧΘΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΚΙΝΕΙ ΣΑΝ ΜΑΡΙΟΝΕΤΑ!

Ο ΕΧΘΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΕΘΕΙ !

ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΠΩΣ ΟΙ ΔΥΝΑΤΕΣ ΦΩΝΕΣ ΤΡΟΜΑΖΟΥΝ ΤΙΣ ΥΑΙΝΕΣ ;

ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΤΗ ΒΙΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟ ΤΗΣ ;

ΣΤ’ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΠΩΣ Η ΒΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΠΛΟ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΧΕΡΙΑ ;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...">