Καλώς ήρθες ξένε στον τόπο μου.
Το παρόν ιστολόγιο δεν ανήκει στα "ιστολόγια ενημέρωσης" , οπότε δεν μπορεί με οποιονδήποτε τρόπο να θεωρηθεί Μ.Μ.Ε. , ενώ δεν έχει ως στόχο να επηρρεάσει την κοινή γνώμη.

Είναι τόπος έκφρασης προσωπικών ιδεών και πεποιθήσεων και δεν φιλοξενεί ειδήσεις , θέματα ή άρθρα που έρχονται σε αντίθεση με τις απόψεις μου (ή απλά με αφήνουν αδιάφορο).
Σε αντίθεση με άλλα ιστολόγια , οι απόψεις που εκφράζονται εδώ είναι αυστηρά προσωπικές και τα γεγονότα παρουσιάζονται "φιλτραρισμένα" και μονόπλευρα , όπως τα αντιλαμβάνομαι εγώ , από τη δική μου οπτική γωνία , οπότε δεν θα πρέπει σε καμία περίπτωση να θεωρούνται "δεδομένα"...

22/12/10

καμιά δουλειά δεν είναι ντροπή...


Το πρωί πέτυχα τυχαία την πρωϊνή εκπομπή του ΑΛΦΑ , όπου παρουσιαζόταν ένα θέμα με τον γνωστό ράπερ "Ισορροπιστή" από τους "ΝΕΥΜΑ".
Ο συμπαθέστατος αυτός νέος , έχει ως επάγγελμα διαβίωσης , την πώληση λαχανικών σε λαϊκή αγορά , κάτι με το οποίο ασχολείται από μικρός , του αρέσει και καλύπτει τις οικομικές του ανάγκες , καθώς και την ανάγκη του για κοινωνικότητα.
Όλα καλά μέχρι εδώ ...

Κι εκεί που δεν το περιμένεις , σου έρχεται  η ουρανοκατέβατη "ατάκα" της ...τηλεπερσόνας Ελένης Παπαβασιλείου:
"καμιά δουλειά δεν είναι ντροπή"(!) σχολιάζοντας το καθόλα φυσιολογικό , τίμιο , καθαρό , συμπαθέστατο αυτό επάγγελμα , λες και πρόκειται για κάποιο ντροπιαστικό είδος!
Και γιατί θα έπρεπε "κυρία" μου (για να μην πω τίποτ' άλλο) να ντρέπεται ένας νέος που δουλεύει στη λαϊκή και ζει με τον ιδρώτα του;
Γιατί δεν θα έπρεπε να ντρέπεται η κάθε τυχάρπαστη τηλεκατίνα , η κάθε τηλεπουτάνα κι η κάθε τηλεπούστρα . που τα παίρνει χοντρά απλά επειδη ... υπάρχει (!) ή ο κάθε άφωνος  σκυλοκράχτης και θα έπρεπε να ντρέπεται ένας σκληρά εργαζόμενος νέος στη λαϊκή ;
Μήπως έχει χαθεί η μπάλα;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...">