Καλώς ήρθες ξένε στον τόπο μου.
Το παρόν ιστολόγιο δεν ανήκει στα "ιστολόγια ενημέρωσης" , οπότε δεν μπορεί με οποιονδήποτε τρόπο να θεωρηθεί Μ.Μ.Ε. , ενώ δεν έχει ως στόχο να επηρρεάσει την κοινή γνώμη.

Είναι τόπος έκφρασης προσωπικών ιδεών και πεποιθήσεων και δεν φιλοξενεί ειδήσεις , θέματα ή άρθρα που έρχονται σε αντίθεση με τις απόψεις μου (ή απλά με αφήνουν αδιάφορο).
Σε αντίθεση με άλλα ιστολόγια , οι απόψεις που εκφράζονται εδώ είναι αυστηρά προσωπικές και τα γεγονότα παρουσιάζονται "φιλτραρισμένα" και μονόπλευρα , όπως τα αντιλαμβάνομαι εγώ , από τη δική μου οπτική γωνία , οπότε δεν θα πρέπει σε καμία περίπτωση να θεωρούνται "δεδομένα"...

3/12/10

ΨΕΚΑΣΤΕ - ΣΚΟΥΠΙΣΤΕ - ΤΕΛΕΙΩΣΑΤΕ !


Οι αεροψεκασμοί στη χώρα έχουν ενταθεί απότομα το χρόνο που διανύουμε.
Οι στενόμυαλοι ψευδοσκεπτικιστές όμως , συνεχίζουν να δοκιμάζουν την υπομονή μας καθημερινά , αναφερόμενοι σε υδρατμούς , σε απλά καυσαέρια αεροπλάνων , σε ατμοσφαιρικά φαινόμενα , ακόμη κι όσοι δέχονται όμως πως «κάτι ψεκάζουν» έχουν πειστεί πως αυτό γίνεται για την αποφυγή της υπερθέρμανσης του πλανήτη , για άμυνα έναντι των κατασκοπευτικών δορυφόρων , και ότι άλλη παπαριά τους κατέβει , προκειμένου να γλιτώσουν τον εαυτό τους από το σοκ της παραδοχής της αλήθειας.
Στο διαδίκτυο υπάρχουν άπειρες πληροφορίες , ομιλίες επιστημόνων , ντοκουμέντα , από όλο τον κόσμο , που αποδεικνύουν τη δυσάρεστη πραγματικότητα.

Πέρα απ’το γεγονός πως ο καθένας μπορεί να ενημερωθεί επαρκώς , αν απλά πληκτρολογήσει τη λέξη «chemtrails» στις μηχανές αναζήτησης ή στο youtube , θέλω να απευθυνθώ στους ψευδοσκεπτικιστές και να τους προκαλέσω να απαντήσουν στον εαυτό τους (όχι σε ‘μένα) στα παρακάτω ερωτήματα:
1)αυτό είναι συμπιεσμένο ή παγωμένο αέριο εξάτμισης αεροσκάφους;

αν ναι , τότε τι δουλειά έχει στις άκρες των φτερών;
 Μήπως είναι εξάτμιση αυτό;



2)έχετε δει σε κανένα αεροσκάφος κατά την επιβίβασή σας κάτι τέτοιο;



3)αυτό το ακροφύσιο είναι … εξάτμιση;

4) ή μήπως αυτό είναι εξάτμιση;




μήπως αυτό;

5)αν αυτό δεν είναι ένα αεροπλάνο ψεκασμού , με εξωτερική όψη επιβατικού (για να μην προκαλεί υποψίες) τότε τι είναι;




Τέλος , αν δεν ήταν κάτι ύποπτο , γιατί η μοναδική επίσημη απάντηση παγκοσμίως από κρατικές πηγές είναι «δεν υπάρχουν» , αντί να εξηγήσουν τους λόγους που ψεκάζουν;
Γιατί όλα αυτά τα αεροπλάνα , έχουν την όψη του επιβατικού;
Γιατί όλα αυτά τα αεροπλάνα , πετούν χωρίς σχέδιο πτήσης , χωρίς διακριτικά και απογειώνονται και προσγειώνονται σε στρατιωτικές βάσεις;
Γιατί κανένας πύργος ελέγχου δεν γνωρίζει το παραμικρό για την πορεία τους;
Κι αυτό εδώ το video τί δείχνει; 

Εγώ δεν χρειάζομαι απαντήσεις , τις γνωρίζω.
Ίσως  όμως να τις χρειάζεσαι εσύ…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...">