Καλώς ήρθες ξένε στον τόπο μου.
Το παρόν ιστολόγιο δεν ανήκει στα "ιστολόγια ενημέρωσης" , οπότε δεν μπορεί με οποιονδήποτε τρόπο να θεωρηθεί Μ.Μ.Ε. , ενώ δεν έχει ως στόχο να επηρρεάσει την κοινή γνώμη.

Είναι τόπος έκφρασης προσωπικών ιδεών και πεποιθήσεων και δεν φιλοξενεί ειδήσεις , θέματα ή άρθρα που έρχονται σε αντίθεση με τις απόψεις μου (ή απλά με αφήνουν αδιάφορο).
Σε αντίθεση με άλλα ιστολόγια , οι απόψεις που εκφράζονται εδώ είναι αυστηρά προσωπικές και τα γεγονότα παρουσιάζονται "φιλτραρισμένα" και μονόπλευρα , όπως τα αντιλαμβάνομαι εγώ , από τη δική μου οπτική γωνία , οπότε δεν θα πρέπει σε καμία περίπτωση να θεωρούνται "δεδομένα"...

29/12/10

ΣΥΝΤΟΜΑ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ!


Οι "δοκιμαστικές" μεμονωμένες εφαρμογές του σχεδίου της NASA με το όνομα "Blue Beam Project" που χρησιμοποιεί την τεχνολογία HAARP για να προκαλέσει τεχνητά καιρικά , μετεορολογικά , γεωλογικά φαινόμενα , καθώς και προβολές τρισδιάστατων εικόνων στην ατμόσφαιρα συνοδευόμενων από χαμηλής συχνότητας ηχητικές εκπομπές (έτσι ώστε να ακούς φωνές μέσα στο κεφάλι σου) ΕΧΟΥΝ ΑΡΧΙΣΕΙ ΑΠΟ ΠΕΡΥΣΙ !
Η επιτυχία των δοκιμών , εξασφαλίζει τη βεβαιότητα πως σύντομα θα επιδοθούν σε πιο ευρείας κλίμακας εκπομπές.
Γι αυτό μη βιαστείτε να αναφωνήσετε "θαύμα! θαύμα!"Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...">