Καλώς ήρθες ξένε στον τόπο μου.
Το παρόν ιστολόγιο δεν ανήκει στα "ιστολόγια ενημέρωσης" , οπότε δεν μπορεί με οποιονδήποτε τρόπο να θεωρηθεί Μ.Μ.Ε. , ενώ δεν έχει ως στόχο να επηρρεάσει την κοινή γνώμη.

Είναι τόπος έκφρασης προσωπικών ιδεών και πεποιθήσεων και δεν φιλοξενεί ειδήσεις , θέματα ή άρθρα που έρχονται σε αντίθεση με τις απόψεις μου (ή απλά με αφήνουν αδιάφορο).
Σε αντίθεση με άλλα ιστολόγια , οι απόψεις που εκφράζονται εδώ είναι αυστηρά προσωπικές και τα γεγονότα παρουσιάζονται "φιλτραρισμένα" και μονόπλευρα , όπως τα αντιλαμβάνομαι εγώ , από τη δική μου οπτική γωνία , οπότε δεν θα πρέπει σε καμία περίπτωση να θεωρούνται "δεδομένα"...

13/12/10

απαγορευμένες ιστορικές αλήθειες


Άγιες μέρες έρχονται , άγιες μέρες φτάνουν , Χριστούγεννα , μέρες αγάπης , ειρήνης , φιλανθρωπίας…
Ξέρω , είναι νωρίς ακόμα , αλλά μετά τα τελευταία γεγονότα στον Άγιο Παντελεήμονα , δεν μπορώ να κρατηθώ , δεν μπορώ να περιμένω άλλες 12 μέρες για να σας δείξω την ιστορική αλήθεια , γύρω από την σχέση χριστιανισμού-Ελλάδας , αλλά και την ημερομηνία του εορτασμού της γέννησης του Ιησού (25 Δεκεμβρίου).
Θα σας διηγηθώ ιστορικά γεγονότα , που εξηγούν με τον καλύτερο τρόπο , ορθά-κοφτά , χωρίς σάλτσες και υπερβολές , γιατί ο χριστιανισμός είναι η επίσημη θρησκεία της χώρας μας.
Καθίστε αναπαυτικά δίπλα στο εικόνισμα που έχετε κάπου κοντά σας , πάρτε μια κούπα καφέ , κάντε το σταυρό σας και ξεκινάμε:


Κατ’ αρχήν θα πρέπει να μεταφερθούμε στην εποχή που υπεβλήθηκε ο χριστιανισμός ως κυρίαρχη θρησκεία στο δυτικό κόσμο , στην τότε Ρωμαϊκή αυτοκρατορία.
Στην τότε Ρωμαϊκή αυτοκρατορία , γύρω στο 300-400 μ.χ. όλοι μιλούσαν την Ελληνική γλώσσα και έγραφαν στα Ελληνικά , ακόμη και οι Ρωμαίοι αυτοκράτορες , οπότε όπως ήταν φυσικό , τα ευαγγέλια και οι διάφορες άλλες παπαριές των χριστιανών , γράφτηκαν στα Ελληνικά , γιατί αλλιώς δεν θα τα διάβαζε κανείς

Το 324μ.χ. ο Μεγάλος Κωνσταντίνος , αφού προηγουμένως πείσθηκε από τους χριστιανούς επισκόπους πως οι Έλληνες και οι αντιλήψεις τους είναι επικίνδυνοι για την αυτοκρατορία του , αναγνωρίζει με διάταγμα τον χριστιανισμό ως μόνη επίσημη θρησκεία της Ρωμαϊκής αυτοκρατορίας.
Με βάση τα διατάγματά του , οι επίσκοποι της εκκλησίας μπορούσαν να εξαγνίζουν τα εγκλήματά τους «με τη βοήθεια του θεού» χωρίς να λογοδοτούν σε κανέναν(!).
Έτσι , μεταβλήθηκαν σε υπερεξουσία!
Η Ελληνική φιλοσοφία , χαρακτηρίστηκε «δαίμονας» που μολύνει τη χριστιανική πίστη.
Από το 313 έως το 562 μ.χ. που είναι το τέλος της βασιλείας του Ιουστινιανού , οι νεκροί και βασανισθέντες Έλληνες , ξεπερνούν τα 30.000.000!
Στο Βυζάντιο , όποιος έλεγε ότι είναι Έλληνας , τον εκτελούσαν επί τόπου , χωρίς δίκη , του άρπαζαν την περιουσία (ισχυρό κίνητρο για την τότε εξουσία) και πετούσαν την οικογένειά του στο δρόμο.
Αυτή ήταν η χριστιανική κατήχηση των Ελλήνων…
Ο Κωνσταντίνος , ήταν και ο εμπνευστής όλων των εγκλημάτων κατά του Ελληνισμού.
Λεηλάτησε το μεγαλύτερο μαντείο του Διδυμαίου Απόλλωνος στην Ιωνία και έδωσε εντολή να εκτελεστούν με φρικτά βασανιστήρια οι ιερείς του.
Το 321μ.χ. διέταξε την κατεδάφιση των Ελληνικών ναών και ιερών , καθώς και την καταστροφή του αγάλματος του Αθώου Διός στο βουνό Άθως.
Ξεθεμελίωσε και ανέσκαψε τον ιερό ναό του Ασκληπιού στις Αιγές Κιλικίας και χρησιμοποίησε τις κολώνες του στην κατασκευή εκκλησιών.
Κατέστρεψε όλους τους ναούς της Αφροδίτης και επάνω τους έχτισε εκκλησίες.
Καταλήστεψε όλους τους θησαυρούς των ναών και πήρε τα αγάλματα για να διακοσμήσει την πόλη του , ενώ όλοι οι Έλληνες και οι ελληνίζοντες , τέθηκαν υπό διωγμόν ως ειδωλολάτρες.
Η εκκλησία της Αναστάσεως του Κυρίου , που στεγάζει σήμερα τον υποτιθέμενο τάφο του Χριστού στην Ιερουσαλήμ (τάφος του θεού Άδωνη των Ελλήνων) , χτίστηκε πάνω στα ερείπια του ναού της Αφροδίτης , που κατέστρεψε ο Κωνσταντίνος , ενώ ο διάκοσμος του τάφου του Χριστού , προέρχεται από λεηλασίες των Ελληνικών ιερών της Παλαιστίνης.
Η κακή συγκομιδή στη γεωργία του έτους 326 , αποδόθηκε από τους χριστιανούς ιερωμένους στους Έλληνες ειδωλολάτρες , και με ειδικό αυτοκρατορικό διάταγμα , σταυρώθηκαν ως υπαίτιοι όλοι οι Έλληνες ιερείς , μάντεις , επιστήμονες και φιλόσοφοι.
Η Σύνοδος της Αγκύρας (314μ.χ.) εξίσωνε τη λατρεία της θεάς Αρτέμιδας με μαγεία και λατρεία του Σατανά.

Επί αυτοκρατορίας Μ.Κωνσταντίνου , ο βασιλιάς της Αρμενίας Τιριδάτης Γ΄ , το 302 μ.χ. προσηλυτίστηκε στο χριστιανισμό και διέταξε τη σφαγή των μη χριστιανών ιερωμένων και τη μετατροπή των ναών των Ελλήνων σε εκκλησίες.
Όλες οι βιβλιοθήκες της Αρμενίας , που είχαν ιδρυθεί πριν από αιώνες από τους ελληνιστές ηγεμόνες της , πυρπολήθηκαν ως «κιβωτοί δαιμονικής γνώσης».
Ορδές μοναχών , με επικεφαλής τον πατριάρχη Γρηγόριο , εξόντωσαν τους Έλληνες της Αρμενίας και ισοπέδωσαν όλα τα Ελληνικά μνημεία , ναούς και αγάλματα.
Ο ιστορικός Φαύστος ο Βυζάντιος , αναφέρει στην «εκκλησιαστική ιστορία»:
«Οι εκχριστιανισμένοι Αρμένιοι κατέστρεφαν για 6 συνεχόμενα έτη σε όλη την επικράτεια ναούς και ιερά , σφάζοντας όλους τους Έλληνες και δεν άφηναν κανέναν να τους ξεφύγει. Ήταν απερίγραπτο το μέγεθος των θησαυρών που λεηλάτησαν από τους ναούς αυούς.»

Το σχέδιο της γενοκτονίας των Ελλήνων , είχαν μελετήσει από κοινού ο πατριάρχης Γρηγόριος και ο Τιριδάτης , σε συνεργασία με τον Κωνσταντίνο και οι επιχειρήσεις διεξήχθησαν υπό την επίβλεψη και τη συνεργασία του Βυζαντινού κράτους και του Πατριαρχείου Ιεροσολύμων (μοιράζονταν βέβαια και τα «λάφυρα»).

Στην Α΄ Οικουμενική Σύνοδο , αποφασίστηκε από κοινού , η ολοκληρωτική πολιτισμική καταστροφή και γενοκτονία του Ελληνισμού σε όλα τα εδάφη της Ρωμαϊκής αυτοκρατορίας , καθώς θεωρούνταν απειλή για την ηγεμονία του Κωνσταντίνου.

Ο αυτοκράτορας Κωνστάντιος Β’ (345-359μ.χ.) γιος του Μ.Κωνσταντίνου , συνεχίζει το «έργο» του πατέρα του:
Απαγορεύει τη λειτουργία όλων των Ελληνικών ιερών που είχαν απομείνει και διατάσσει την κατεδάφισή τους.
Οι χριστιανοί μετατρέπουν σε ασβέστη τα μάρμαρα των ναών.
Διατάσσει τις πυρπολήσεις των βιβλιοθηκών και βιβλίων που περιέχουν «δαιμονικές γνώσεις».
Έθεσε εκτός νόμου το «ελληνίζειν» , δηλαδή να μιλούν Ελληνικά , να ντύνονται όπως οι Έλληνες , να μελετούν Έλληνες φιλοσόφους και να συμπεριφέρονται ως Έλληνες. Με βάση αυτό το διάταγμα πολλοί Έλληνες εκτελέστηκαν , βασανίστηκαν και φυλακίστηκαν.

Ο επίσκοπος Ρώμης Λιβέριος , ορίζει την 25η Δεκεμβρίου ως εορτή της γεννήσεως του Χριστού , ημέρα κατά την οποία οι ‘Έλληνες γιόρταζαν τη γέννηση του Ανίκητου Ήλιου , για να εξαφανίσει τη σημαντική τότε αυτή γιορτή , κάτω από μια νέα , σημαντική χριστιανική παπαριά.

Επί αυτοκρατορίας του Κωνστάντιου Β΄ , στη Σκυθόπολη της Παλαιστίνης , οργανώθηκε και λειτούργησε από τους χριστιανούς επισκόπους , επί 20 χρόνια , το φρικτότερο στρατόπεδο συγκέντρωσης , βασανισμών και θανατώσεων των Ελλήνων , που μεταφέρονταν εκεί από όλα τα μέρη της αυτοκρατορίας (σας θυμίζει κάτι αυτό;).
Όποιος έσφαζε πρόβατο σε οικογενειακό γλέντι , πήγαινε λουλούδια στον τάφο του πατέρα του , μάζευε χαμομήλι κάτω από το φως του φεγγαριού , αρωμάτιζε το σπίτι του ή φορούσε στο λαιμό του φυλαχτό , μηνυόταν από κουκουλοφόρους κατασκόπους της εκκλησίας (μήπως αυτό σας θυμίζει κάτι;)ως μάγος ή ειδωλολάτρης , συλλαμβανόταν και αποστελλόταν αλυσοδεμένος στη Σκυθόπολη (μα , τέτοια ομοιότητα πια!).
Εκεί συνεδρίαζαν «ευσεβείς δικαστές» , οι οποίοι συναγωνίζονταν μεταξύ τους , ποιος θα ψήσει τους περισσότερους ειδωλολάτρες πάνω σε σχάρα , ποιος θα βράσει τους περισσότερους σε καυτό λάδι , ή ποιος θα κατακρεουργήσει τους περισσότερους κόβοντας τα μέλη τους…

Οι Βυζαντινοί ιερείς έκαιγαν ανθρώπους , συμμαχούσαν με τους Ρωμαίους τυράννους , σκότωναν τους φιλοσόφους , γκρέμιζαν τα αγάλματα , λεηλατούσαν τους ναούς , εξαφάνιζαν κάθε επιστήμη.
Η εκκλησία είχε κηρύξει άσπονδο πόλεμο κατά της επιστήμης!

Ο ιστορικός Ζώσιμος (5ος μ.Χ. αιώνας) στο έργο του «Νέα Ιστορία» γράφει:
«Ολόκκληρη η Ελλάδα βρέθηκε στα χέρια των βαρβάρων»

Ο ιστορικός Προκόπιος (500-565μ.χ.) στα «Ανέκδοτα» αναφέρει:
«Οι μαζικές εξοντώσεις των Ελλήνων με σαδιστικό θάνατο από τους χριστιανούς , γίνονταν ακόμα και μέσα στις αίθουσες των δικαστηρίων , οι οποίες μετατρέπονταν σε αίθουσες βασανιστηρίων.»

Οι ιστορικοί Νικηφόρος ο Σκευοφύλαξ και Ιωάννης Λυδός (490-565μ.χ.) γράφουν:
«Άναβαν φωτιά και ετοίμαζαν το στρεβλωτήριο (όργανο εξαρθρώσεων μελών του σώματος) και τα χρησιμοποιούσαν εναντίον όποιου κατηγορούσαν ως ειδωλολάτρη».

Το μίσος του Απόστολου Παύλου για τους Έλληνες είναι φανερό: « μέχρι και Έλληνες έβαλε μέσα στο ιερό και μόλυνε τον άγιο τούτο τόπο» (πράξεις ΚΑ΄ 28,29).

Στο κρεουργείο της Σκυθόπολης , θανατώθηκαν βάναυσα περίπου 19.000.000 Έλληνες ως ειδωλολάτρες , αφού στο χριστιανικό δόγμα , κύρια εντολή του Χριστού ήταν:
«όσο για τους εχθρούς μου , αυτούς που δεν με θέλησαν για βασιλιά τους , φέρτε τους εδώ και κατασφάξτε τους μπροστά μου» (Λουκάς ΙΘ’ 27)

Όπως βλέπετε , ο Χίτλερ και οι ναζί , φαίνονται σαν απλοί κακοποιοί , μπροστά στον Χριστό και τους ιερείς του.
Κι αν σκεφτείτε πως ο Χριστός δεν έχει καμία σχέση με αυτά που έκαναν οι χριστιανοί , σας απαντώ πως ούτε ο Χίτλερ αυτοπροσώπως βασάνισε και σκότωσε ανθρώπους , αλλά οι ταξιαρχίες των ναζί που ενέπνευσε ως ηγέτης…


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...">