Καλώς ήρθες ξένε στον τόπο μου.
Το παρόν ιστολόγιο δεν ανήκει στα "ιστολόγια ενημέρωσης" , οπότε δεν μπορεί με οποιονδήποτε τρόπο να θεωρηθεί Μ.Μ.Ε. , ενώ δεν έχει ως στόχο να επηρρεάσει την κοινή γνώμη.

Είναι τόπος έκφρασης προσωπικών ιδεών και πεποιθήσεων και δεν φιλοξενεί ειδήσεις , θέματα ή άρθρα που έρχονται σε αντίθεση με τις απόψεις μου (ή απλά με αφήνουν αδιάφορο).
Σε αντίθεση με άλλα ιστολόγια , οι απόψεις που εκφράζονται εδώ είναι αυστηρά προσωπικές και τα γεγονότα παρουσιάζονται "φιλτραρισμένα" και μονόπλευρα , όπως τα αντιλαμβάνομαι εγώ , από τη δική μου οπτική γωνία , οπότε δεν θα πρέπει σε καμία περίπτωση να θεωρούνται "δεδομένα"...

22/12/10

ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ !


Σύμφωνα με τις πληροφορίες μου , έχεις λεφτά και τα κρύβεις!
ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ ΡΕ;
Ναι , σε 'σένα απευθύνομαι , μην κοιτάς τριγύρω!
Ο Γαμημένος Ανθέλληνας Πούστης (μην κάνεις αυθαίρετους συνειρμούς στο βρώμικο μυαλό σου...), ο front-man της Πανεβραϊκής Ανθελληνικής Σιωνιστικής Ομήγυρης Καθικιών (για άλλη μια φορά μη βγάζεις αυθαίρετα συμπεράσματα...) ,το είχε πει πως θα πληρώσουν αυτοί που ευθύνονται για τα ελλείματα και το χρέος (άλλο το ένα κι άλλο το άλλο) και θα φτάσει το μαχαίρι στο κόκκαλο.
Κι έτσι έγινε , αποδόθηκε επιτέλους δικαιοσύνη...

Πληρώστε λοιπόν τώρα όλοι εσείς οι κατάπτυστοι απατεώνες και οι όμοιοί σας , μισθωτοί , συνταξιούχοι , μικρομεσαίοι , άνεργοι , συμβασιούχοι και άλλες αιμοδιψείς συμμορίες που καταχράζεστε τόσα χρόνια το δημόσιο χρήμα.
Και αφήστε τις πουτανιές ότι "και καλά" άλλοι τα έφαγαν, οι πολιτικοί , οι παπάδες , οι μεγαλοεπιχειρηματίες , οι βιομήχανοι , οι δημοσιογράφοι κ.τ.λ.
Είδες εσύ να επιτίθεται τσαντάκιας σε σύζυγο βουλευτή , δημοσιογράφου ή βιομήχανου;
Είδες εσύ να μπουκάρουν ληστές σε βιομηχανίες , ξενοδοχεία , πολιτικά γραφεία , εκκλησίες , κανάλια , εφημερίδες κ.τ.λ.;
ΟΧΙ !
Γιατί;
Γιατί απλούστατα οι ληστές ξέρουν ποιος έχει το χρήμα , το μυρίζονται...
Οι συνταξιούχοι , τα ψιλικατζίδικα , τα βενζινάδικα , τα πρακτορεία ΟΠΑΠ , οι μαθητές , οι άνεργοι , εκεί είναι το χρήμα.
Εξάλλου  κάθε ανθρώπινη ύπαρξη στη χώρα , από το βρέφος που γεννήθηκε μόλις τώρα μέχρι τον κατάκοιτο ετοιμοθάνατο που θα αφήσει από στιγμή σε στιγμή την τελευταία του πνοή , ΧΡΩΣΤΑΕΙ 34.000€ και κάτι ψιλά.
Και για να χρωστάς , σημαίνει ότι τα πήρες!
Σταμάτα λοιπόν να πουλάς τρέλλα και παραδέξου ότι έχεις λεφτά και τα έχεις κρυμμένα.
Τόσο καλά κρυμμένα , που ούτε εσύ δεν μπορείς να τα βρεις (αλλά αυτό είναι δικό σου πρόβλημα)...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...">